Διεθνές Βιογραφικό Σημείωμα Παράδειγμα και Writing Συμβουλές

Posted on

Διεθνές Βιογραφικό Σημείωμα Παράδειγμα και Writing Συμβουλές

Αν αναζητάτε ένα έξω από τη δουλειά των Ηνωμένων Πολιτειών, να γνωρίζουν ότι πολλοί εργοδότες θα σας ρωτήσω για ένα βιογραφικό σημείωμα (ή «CV»), ίσως με ένα συνοδευτικό προφίλ, αντί για ένα «βιογραφικό». Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αφού στο βιογραφικό σημείωμα των ΗΠΑ χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για τις θέσεις εργασίας σε ακαδημαϊκό χώρο , επιστημονικά πεδία της έρευνας, και τα ιατρικά επαγγέλματα .

ΗΠΑ βιογραφικά σημειώματα είναι πιστοποίηση με βάση, χρησιμοποιώντας λειτουργικές κατηγορίες στην εκπαίδευση, εκδόσεις, τιμά λίστα του και τα βραβεία, ερευνητική εμπειρία, κατάρτιση και επαγγελματικά ραντεβού. Διεθνής βιογραφικό σημείωμα, όμως, είναι δομημένο περισσότερο σαν βιογραφικά , με μερικές σημαντικές διαφορές.

Διεθνές Βιογραφικό Σημείωμα Απαιτήσεις

Ανάλογα με τη χώρα στην οποία κάνετε αίτηση, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες που θα ήταν παράνομο (λόγω των διακρίσεων λόγω ηλικίας και άλλων νόμων EEOC απασχόλησης ) για τους εργοδότες να ζητούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι τύποι των πληροφοριών που μπορεί να χρειαστεί να παράσχει περιλαμβάνουν την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης, την εθνικότητα, το φύλο, η οικογενειακή σας κατάσταση / αριθμός των παιδιών και την ηλικία τους, τις γλωσσικές δεξιότητές σας, τη θρησκεία, την κατάσταση της υγείας, και / ή τον αριθμό διαβατηρίου σας. Πολλές διεθνείς εργοδότες απαιτούν επίσης τους υποψηφίους να περιλαμβάνει εικόνες για βιογραφικά τους.

Συμβουλές για τη σύνταξη ενός Διεθνές Βιογραφικό Σημείωμα

Προετοιμασία μιας διεθνούς βιογραφικό σημείωμα θα λάβουν περισσότερη έρευνα και προσπάθεια από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος ΗΠΑ ή το βιογραφικό. Ευτυχώς, υπάρχουν πόροι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εδώ είναι σημαντικά βήματα που θα ακολουθήσει.

Κάνετε την έρευνά σας : Πριν αρχίσετε να γράφετε διεθνές βιογραφικό σας, μάθετε ποιες είναι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις είναι για τη χώρα που στοχεύετε. Μια πηγή καλό είναι VisualCV , το οποίο απαριθμεί δεν απαιτούνται τα στοιχεία μόνο για τις περιοχές (Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική), αλλά και για μερικές από τις επιμέρους χώρες εντός των περιοχών αυτών.

Για συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε χώρα, το καλύτερο στοίχημά σας μπορεί να είναι απλώς «Google» μια φράση όπως «απαιτήσεις βιογραφικό Πορτογαλία.»

Καθορίστε Βέλτιστη Page Μήκος : Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές προσδοκίες για το μήκος των βιογραφικών σημειωμάτων. Στη Γερμανία και την Ελλάδα, βιογραφικά σημειώματα των πέντε σελίδων είναι κοινά? στο Ηνωμένο Βασίλειο, δύο είναι ο κανόνας.

Αποφασίζει για τη μορφή σας : Οι περισσότερες διεθνείς βιογραφικά σημειώματα, όπως των ΗΠΑ συνεχίζει, είναι δομημένη με χρήση αντίστροφη χρονολογική μορφή , ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη δουλειά σας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικές για να χρησιμοποιήσετε ένα λειτουργικό σχήμα , όταν θέλετε να δώσετε έμφαση τις δεξιότητες και την εμπειρία σας (είτε επειδή δεν διαθέτουν πραγματική εμπειρία εργασίας ή επειδή έχετε κάνει μια σημαντική αλλαγή στον τομέα της σταδιοδρομίας).

Σκεφτείτε τον τόνο: Στις δυτικές χώρες, βιογραφικά είναι συνήθως προσωπικά έγγραφα μάρκετινγκ, όπου μπορείτε αναμένεται να «κορνάρω το κέρατό σας,» προβάλλοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές δυνάμεις και τα επιτεύγματα που σας επιτρέπουν να αυξηθεί πάνω από τον ανταγωνισμό σας. Σε ορισμένες ανατολικές χώρες όπως η Κίνα, όμως, οι υποψήφιοι θέσεων εργασίας αναμένεται να γράψω περισσότερα συγκρατημένα.

Μετάφραση βιογραφικό σας: Αν και δεν είναι όλοι οι διεθνείς θέσεις εργασίας απαιτούν να μιλούν τη γλώσσα της χώρας στην οποία θα πρέπει να εργάζονται και κατοικούν, πολλοί κάνουν. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει γλωσσική επάρκεια σας είναι να μεταφράσει το βιογραφικό σας στη γλώσσα που ομιλείται από τον εργοδότη. Αν έχετε αμφιβολία επάρκειας σας, έχουν μια φυσική ή προχωρημένο ομιλητής διορθώσουν μεταφραστεί το βιογραφικό σας για λάθη.

Άνοιξη για μια επαγγελματική headshot : Εάν υποβάλετε το βιογραφικό σας σε έναν εργοδότη που απαιτεί μια φωτογραφία, έχει ένα επαγγελματικό ληφθούν.

Δείγμα Διεθνές Βιογραφικό

Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας διεθνούς CV. S ee παρακάτω για περισσότερα παραδείγματα.

Barry Αιτών
Rua Main, Πόρτο, Πορτογαλία
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Φύλο: Μ
DOB: 13 του Αυγούστου 1990, Πόρτο, Πορτογαλία
Εθνικότητα: Πορτογαλικά
Παντρεμένος

ΠΡΟΦΙΛ

φόντο κοσμοπολίτικη μου και αναλυτικές συμφέροντα σε άλλους πολιτισμούς, μαζί με μια εντολή πολλών ευρωπαϊκών γλωσσών επιτρέψτε μου να διαχειρίζονται πολυεθνικές εργατικό δυναμικό που απαιτούν τη συμφιλίωση των διαφορετικών εθνικών προσεγγίσεων για τις παραστατικές τέχνες. Μια δοκιμασμένη ηγέτης με μεγάλη εμπειρία σε επιχειρήσεις, την παραγωγή και τις τεχνικές διαχείρισης του ανθρώπινου, θα προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες προκλήσεις και εύκολα να παρακινήσει συναίνεση του έργου της παραγωγής, την έγκριση, τον συντονισμό, τη χρηματοδότηση, στάσης και εκκίνησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μεταπτυχιακό στην Ιστορία, Lusíada Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Βασικά μαθήματα : Πορτογαλικά Ιστορία, Μεσαιωνική Ιστορία, Αναγέννηση Ιστορία, πορτογαλική εξερευνητές, ισπανικά Ιστορία, ιταλικά Ιστορία, Ιστορία του παπισμού

Εκπαίδευση στην Γενική Μουσικών Σπουδών, Γρηγοριανό ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Λισαβόνα, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Θέμα περιοχές : Ιστορία της Μουσικής, Γρηγοριανό Ψαλμωδίες, Μουσική Σύνθεση, Μουσική σημειογραφία, Μουσικό Θέατρο, Συμφωνική Συνθέτες, Ορχηστρική Μουσική

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Casa da Música Συναυλία-Hall, Πόρτο, Πορτογαλία
Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων και Building Services  (Σεπτέμβριος 2017-σήμερα)

  • Συντονισμό και τη διαχείριση 500 front-of-house, back-of-house, διοίκησης, συντήρησης και εμπορίας του προσωπικού.
  • Ξεκίνησε νέα ψηφιακή εκστρατεία μάρκετινγκ που αυξήθηκαν κατά μέσο όρο μεγέθη κοινό κατά 40%.
  • Εποπτευόμενοι σχεδιασμός για € 1,5 ανακαίνιση ιστορικών χώρων κτιρίου.

Casa da Música Συναυλία-Hall, Πόρτο, Πορτογαλία
Παραγωγής και Επιχειρησιακής Διευθυντής  (Απρίλιος 2015 – Αύγουστος 2017)

  • Συντονισμένη Σύγχρονης Μουσικής παραστάσεις από ομάδες υψηλού προφίλ από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική.
  • Ανοικτή οικονομικά αποδοτικές συμβάσεις για νέες στάδιο φωτισμού και ήχου.
  • Συνεργάστηκε αποτελεσματικά με εξόδους μεγάλων μέσων ενημέρωσης και επιρροή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των εκδηλώσεων αίθουσα συναυλιών κοινό.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ

Ευρωπαϊκό Βραβείο RIBA, 2018
Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Σύγχρονη Αρχιτεκτονική, 2017
Βραβείο Συλλόγου Μουσικοί, 2017

ΓΛΩΣΣΕΣ

Πορτογαλικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά

ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) και το Adobe Creative Suite

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ιστορία, τη μουσική, την κοινωνιολογία, ψυχολογία, θέατρο, συμφωνική μουσική, τένις, και κολύμπι

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *