Διαφορά ανάμεσα σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο Εργασίας και μηχανή αναζήτησης

Posted on

 Διαφορά ανάμεσα σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο Εργασίας και μηχανή αναζήτησης


Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για να πει τη διαφορά μεταξύ ενός σκάφους δουλειά και μια μηχανή αναζήτησης εργασίας, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε πού είναι οι θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε online που προέρχονται από. Συνήθως, σε μια συνοδευτική επιστολή, θα αναφέρω πως βρήκατε την ανακοίνωση θέσεων εργασίας. Θεσω απλα; μια σανίδα δουλειά είναι μια ιστοσελίδα που δημοσιεύει θέσεις εργασίας που παρέχεται από τους εργοδότες, ενώ οι μηχανές αναζήτησης εργασίας καθαρίζω το διαδίκτυο και τη συνολική δουλειά καταχωρίσεις από πίνακες εργασίας και ιστοσελίδες εργοδότη.

Πίνακες εργασίας

Με πίνακες εργασίας, οι εταιρείες έχουν που αναφέρονται ρητά ανοικτές τους θέσεις και συχνά δέχεται αιτήσεις εργασίας απευθείας μέσω του σκάφους δουλειά. Οι εργοδότες συνήθως καταβάλλουν ένα τέλος στο διοικητικό συμβούλιο δουλειά στη λίστα τις θέσεις εργασίας τους στην περιοχή – ουσιαστικά, η περιοχή αποθηκών βιογραφικά και πωλεί εργοδότες έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Τέρας, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό σκάφους δουλειά, είναι ένα γενικό πίνακα με αποσπάσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Πράγματι  προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα των θέσεων εργασίας συμπεριλαμβανομένων των θέσεων της σύμβασης, ευκαιρίες εργασίας στο σπίτι, το καλοκαίρι θέσεις εργασίας, και εθελοντική εργασία. Εργασία  επικεντρώνεται περισσότερο σε άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου.

Άλλες πιο εξειδικευμένα συμβούλια εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο κλάδο. Ζάρια , για παράδειγμα, είναι μια κορυφαία ιστοσελίδα για την απασχόληση τεχνολογίας. Καριέρα Τράπεζα  και  eFinancial Καριέρα  επικεντρωθεί σε οικονομικά και τραπεζικά. Ποικιλία Καριέρα  θέσεις εργασίας θέσεις των μέσων ενημέρωσης στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την παραγωγή. TalentZoo  καλύπτει τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Πολύ εξειδικευμένες εστιασμένη δουλειά σε πολύ συγκεκριμένες σταδιοδρομίες: μηχανικός εξέδρα θα αναζητήσουν εργασία σε  Rigzone.com ? αν είστε ειδικός στην επεξεργασία φυσικής γλώσσας,  NLPPeople.com  είναι η περιοχή δουλειά για σας.

Άλλες εξειδικευμένες συμβούλια να καλύψουν ένα τμήμα της αγοράς εργασίας, όπως θέσεις εργασίας entry-level, το καλοκαίρι θέσεις εργασίας, ή πρακτική άσκηση.

Μηχανές αναζήτησης

Πράγματι και  SimplyHired  είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης εργασίας, και να συλλέγουν τα εκατομμύρια των λιστών στις πλατφόρμες τους. (Πράγματι, είναι τόσο μια μηχανή αναζήτησης εργασίας και έναν πίνακα δουλειά.)  LinkUp  αναζητήσεις μέσω των δικτυακών τόπων των μικρών, μεσαίων και μεγάλων εργοδοτών χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στοιχεία από πίνακες εργασίας.

Εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης εργασίας, όπως το  Green Bank Job  ή  JobsOnTheMenu , συλλέγουν θέσεις εργασίας από διάφορα βιομηχανία ή sites καριέρα συγκεκριμένο.

Πίνακες εναντίον Μηχανές Αναζήτησης

Θα βρείτε μια ευρύτερη ποικιλία των θέσεις εργασίας στις μηχανές αναζήτησης εργασίας, διότι περιέχουν καταχωρίσεις από πολλαπλές πηγές. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε μέσα από τα διπλά λίστα και βεβαιωθείτε ότι η κενή θέση εργασίας είναι ακόμα διαθέσιμες.

Επίσης, απευθύνεται σε ένα ευρύ αναζήτηση εργασίας μπορεί να είναι δύσκολη. Αν ψάχνετε μια μεγάλη εταιρεία, μπορείτε να πάρετε τις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες, των αποτελεσμάτων. Προσθέτοντας παραμέτρους όπως η τοποθεσία μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τα αποτελέσματα.

Αν βρείτε μια ευκαιρία μέσα από έναν πίνακα δουλειά, μπορεί να χρειαστεί να εγγραφείτε σε αυτή την ιστοσελίδα, και μερικά ακόμη απαιτούν μια αμοιβή για να ενταχθούν. Μπορείτε επίσης να ασχοληθεί με πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημίσεις.

Μια στρατηγική ολοκληρωμένη

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι πολύ λίγες προσλήψεις συμβεί μέσα από πίνακες εργασίας. Σε ένα άρθρο σχετικά με PBS , οι εργοδότες ανέφεραν ότι μόλις 1,3 τοις εκατό των προσλήψεων τους προήλθε από Monster και 1,2 τοις εκατό μέσω Kariera.gr.

Για να μεγιστοποιήσετε την αναζήτηση εργασίας σας, χρησιμοποιήστε και τις δύο πίνακες εργασίας και οι μηχανές αναζήτησης εργασίας μαζί με μια ποικιλία χώρων, γιατί κανένας ιστοσελίδα αναζητά όλες τις λίστες εργασίας.

Από εκεί και πέρα, δεν περιορίζουν την αναζήτηση εργασίας σας για τις online πηγές. Η συντριπτική πλειοψηφία των προσλήψεων έρθει μέσω της δικτύωσης. Τουλάχιστον το 60 τοις εκατό του συνόλου των θέσεων εργασίας βρίσκονται με αυτόν τον τρόπο, και κάποιες πηγές αναφέρουν ακόμη υψηλότερη στατιστικά στοιχεία.

Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας, θα σας αρέσει και να πάρει προσληφθεί για τη θέση, να δημιουργήσει μια στρατηγική multi-δόντι συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένες και γενικές μηχανές αναζήτησης εργασίας και πίνακες εργασίας και δικτύωσης.

Πάνω απ ‘όλα, μην κρατάτε την αναζήτηση εργασίας σας κάτω από το καπέλο σας (ακόμα και αν η τρέχουσα κατάσταση της απασχόλησης σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι διακριτά για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης και στην εργασία). Ενημερώστε όλοι γνωρίζετε ότι ψάχνετε. Πρόγραμμα ημερομηνίες καφέ με επαφές που δεν έχετε δει σε μια στιγμή, και να επαγγελματικές κάρτες σε περίπτωση που πέσετε σε σύνδεση κοινωνικά που θα μπορούσε να έχει ένα προβάδισμα.

Ρύθμιση ενημερωτική συνεντεύξεις με άτομα που έχουν θέσεις εργασίας που θέλετε, και να τους ζητήσει το πώς έφτασαν εκεί που είναι σήμερα.

Θυμηθείτε: ο στόχος δεν είναι μόνο να προσληφθεί. Είναι για να βρει μια δουλειά που είναι ικανοποιητική, σε έναν εργοδότη που είναι μια καλή πολιτιστική προσαρμογή, και ότι πληρώνει κατάλληλα για το ρόλο και για τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επωφεληθούν από κάθε πόρο στη διάθεσή σας – όχι μόνο πίνακες εργασίας και τις μηχανές αναζήτησης.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *