Διατροφολόγος και διαιτολόγος Περιγραφή εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Διατροφολόγος και διαιτολόγος Περιγραφή εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Διαιτολόγοι και διατροφολόγοι σχεδιάζουν προγράμματα τρόφιμα και τη διατροφή και επιβλέπει την προετοιμασία και το σερβίρισμα των γευμάτων. Θα βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών με την προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και προτείνοντας τροποποιήσεις διατροφή.

Μερικοί διαιτολόγοι λειτουργία των συστημάτων παροχής υπηρεσιών διατροφής για τα ιδρύματα, όπως νοσοκομεία και σχολεία, την προώθηση της χρηστής διατροφικές συνήθειες μέσω της εκπαίδευσης, και τη διεξαγωγή της έρευνας. Βασικοί τομείς της πρακτικής περιλαμβάνουν κλινική, την κοινότητα, τη διαχείριση, και διαιτολογίας σύμβουλος.

Διαιτολόγος Διατροφολόγος και Καθήκοντα και Ευθύνες

Αυτό το επάγγελμα απαιτεί συνήθως την ικανότητα να κάνει τις ακόλουθες εργασίες:

 • Προσφορά διαιτητικά εκπαιδευτικές υπηρεσίες
 • Αξιολογήσει τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών
 • Ανάπτυξη διαιτητικά προγράμματα σε θεσμικό επίπεδο
 • Διευκόλυνση ομαδικές συνεδρίες
 • Επιβλέπει προγραμματισμό των γευμάτων
 • Συλλογή δεδομένων και να προετοιμάσουν στατιστικές εκθέσεις

Διαιτολόγοι και διατροφολόγοι μερικές φορές να συνεργαστεί με ιδιώτες για την ανάπτυξη εξατομικευμένων δίαιτες και σχέδια για το γεύμα, ως μέρος της συνολικής υγείας τους. Αυτό περιλαμβάνει το συντονισμό με τους φροντιστές τους πελάτες για να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες φροντίδας της υγείας του ατόμου.

Μερικοί διαιτολόγοι και διατροφολόγοι θα αναπτύξουν σχέδια για το γεύμα σε θεσμικό επίπεδο. Για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας στον τομέα αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει με τους διευθυντές των υπηρεσιών τροφίμων σε μια εγκατάσταση νοσηλευτικής φροντίδας ή παρόμοια θέση να αναπτύξει ένα μενού που είναι κατάλληλη για τους κατοίκους.

Διαιτολόγοι και διατροφολόγοι επίσης συνεργαστεί με τις ομάδες και τα άτομα για να βοηθήσει στην παροχή εκπαίδευσης σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο που μπορεί να επηρεάσει τη γενική υγεία.

Διαιτολόγος Διατροφολόγος Μισθός

Όσοι εργάζονται σε κέντρα φροντίδας εξωτερικών ασθενών έχουν την τάση να κερδίσουν τα περισσότερα, ενώ διαιτολόγους και διατροφολόγους που εργάζονται για την κυβέρνηση εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις γηροκομείο τείνουν να κερδίσουν λίγο λιγότερο.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 59.41 χιλιάδες ($ 28.56 / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: $ 83,070 ($ 39,93 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: $ 36,910 ($ 17.74 / ώρα)

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2017

Εκπαίδευση, κατάρτιση, & Πιστοποίηση

Δουλεύοντας ως διαιτολόγος και διατροφολόγος απαιτεί τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου, και τα περισσότερα κράτη έχουν licensure απαιτήσεις, καθώς και.

 • Εκπαίδευση: Διαιτολόγοι χρειάζονται τουλάχιστον πτυχίο στην διαιτολογία, τα τρόφιμα, τη διατροφή, τη διαχείριση των συστημάτων παροχής υπηρεσιών εστίασης, ή σε σχετικό τομέα. Αυτό θα περιλαμβάνει μαθήματα σε τρόφιμα, τη διατροφή, τη διαχείριση ιδρύματος, χημεία, βιοχημεία, βιολογία, μικροβιολογία, και τη φυσιολογία. Μαθήματα σε επιχειρήσεις, τα μαθηματικά, τις στατιστικές, η επιστήμη των υπολογιστών, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία και τα οικονομικά είναι επίσης ευεργετική.
 • Πιστοποίηση: Η Επιτροπή για τα διαιτητικά Εγγραφή προσφέρει την  πιστοποίηση διαιτολόγο (RD)  για τους αποφοίτους των διαιτητικών εκπαιδευτικά προγράμματα διαπιστευμένο από το  Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στην Διατροφής και Διαιτολογίας (ACEND) . Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτή την πιστοποίηση θα πρέπει να ολοκληρώσει ένα οικοτροφείο και να περάσει από εξετάσεις. Διάφορα κράτη μέλη έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σε ό, τι είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει ως ένα διαιτολόγο. Η  Επιτροπή για τα διαιτητικά εγγραφή  της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας (ADA) διατηρεί μια λίστα των κρατικών υπηρεσιών licensure για να δείτε ποιες είναι οι ρυθμίσεις βρίσκονται σε διαφορετικές καταστάσεις.

Διαιτολόγος Διατροφολόγος και δεξιότητες και ικανότητες

Διαιτολόγοι και διατροφολόγοι χρειάζονται ορισμένες δεξιότητες για να λειτουργήσει αποτελεσματικά με τους ασθενείς και να θέσει τις γνώσεις τους για τη διατροφή και τη διατροφή για να χρησιμοποιήσετε. Μερικές από αυτές τις δεξιότητες περιλαμβάνουν:

 • Ενεργός ακρόαση:  Οι πελάτες χρειάζονται την πλήρη προσοχή όταν μιλάμε για θέματα που τους υγεία, τις διατροφικές ανησυχίες και άλλες προκλήσεις.
 • Λεκτική επικοινωνία:  Ένα σημαντικό μέρος ενός διαιτολόγου και η δουλειά διατροφολόγου περιλαμβάνει διαβίβασης πληροφοριών στους πελάτες και τους φροντιστές τους. Με αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικά απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και δεξιότητες ομιλίας.
 • Διαπροσωπικές Δεξιότητες: Αυτοί οι άνθρωποι δεξιότητες επιτρέπουν διαιτολόγους και διατροφολόγους για να διδάξει και να πείσει τους πελάτες, αλλά και να αλληλεπιδρούν με τους συναδέλφους.
 • Διαχείριση του χρόνου και οργανωτικές ικανότητες: φόρτου εργασίας μερικές φορές μπορεί να είναι βαριά και να είναι ιδιαίτερα οργανωμένη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη διαιτολόγων και διατροφολόγων από το να γίνει συγκλονισμένοι.
 • Εργάζονται ανεξάρτητα: Ενώ οι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι ξοδεύουν πολύ χρόνο σε συνεργασία με τους πελάτες και τους φροντιστές τους, πρέπει να είναι σε θέση να συναντηθεί με τους πελάτες αυτούς, αξιολογούν τις περιπτώσεις, και να κάνει συστάσεις ανεξάρτητα.

Job Outlook

αύξηση των θέσεων εργασίας για τους διαιτολόγους και διατροφολόγους προβλέπεται να είναι 15 τοις εκατό για τη δεκαετία που έληξε το 2026, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics των ΗΠΑ. Αυτό είναι ελαφρώς καλύτερη από το διπλάσιο του ποσοστού 7 τοις εκατό προβλέπεται για όλα τα επαγγέλματα.

Εν μέρει, BLS αποδίδει την ανάπτυξη με τα Κέντρα έκθεση Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ότι περίπου το ένα τρίτο των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι παχύσαρκα και διαιτολόγους και διατροφολόγους θα χρειαστούν για να βοηθήσει στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, και οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες που μπορούν να αναχθούν με την παχυσαρκία.

Εργασιακό περιβάλλον

Νοσοκομεία απασχολούν το πιο σημαντικό αριθμό των διαιτολόγων και διατροφολόγων. Άλλοι εργάζονται για την κυβέρνηση, καθώς και για τις θηλάζουσες και οικοτροφεία. Μερικοί διαιτολόγοι και διατροφολόγοι εργάζονται ανεξάρτητα και να δημιουργήσουν το δικό τους βάσεις πελάτη. Εκτός από τη συνεργασία με τους ασθενείς ή τους πελάτες, θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να συνεργαστεί με τους γιατρούς ή άλλους φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης που επιβλέπει τη γενική φροντίδα για τους ασθενείς ή τους πελάτες τους.

Πρόγραμμα εργασίας

Ώρες μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πού ένα διαιτολόγο και διατροφολόγο έργα. Μερικά νοσοκομεία, υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, ή άλλες ιατρικές πρακτικές μπορεί να τους προγραμματίσετε μόνο κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου των επιχειρήσεων, αλλά ορισμένοι ασθενείς μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια της βράδια ή τα Σαββατοκύριακα και πρέπει ακόμη να φιλοξενηθούν.

Πώς να πάρει την εργασία

ΠΤΥΧΙΟ

Ένα πτυχίο στην διαιτολογία ή κάποιο σχετικό τομέα είναι απαραίτητη αρχή.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πολλά προγράμματα προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση απαιτείται να είναι εγγεγραμμένος διαιτολόγος.

Συγκρίνοντας παρόμοιες θέσεις εργασίας

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως διαιτολόγος και διατροφολόγος θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω σταδιοδρομία, που αναφέρονται παρακάτω με μέση ετήσια μισθούς:

 • Κοινοτικός εργαζόμενος υγεία: $ 45.360
 • Εγγεγραμμένοι νοσοκόμα: $ 70.000
 • Σύμβουλος Αποκατάσταση: $ 34.860

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *