Διαμόρφωση Συμβουλές για το βιογραφικό σας σημείωμα (CV)

Posted on

Διαμόρφωση Συμβουλές για το βιογραφικό σας σημείωμα (CV)

Θέλετε να γράψετε ένα βιογραφικό σημείωμα; Το βιογραφικό σημείωμα, κοινώς γνωστό ως ένα βιογραφικό σημείωμα, είναι μια εναλλακτική λύση για να γράφει ένα βιογραφικό να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας. Τα βιογραφικά σημειώματα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στον ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα και την ιατρική – για να μην αναφέρουμε για τις περισσότερες εργασίες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ενώ μια περίληψη είναι συνήθως μόνο μια σελίδα ή δύο σε μήκος, ένα βιογραφικό σημείωμα είναι πιο λεπτομερής και ως εκ τούτου πλέον, συχνά περιέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ακαδημαϊκά επιτεύγματα από ένα βιογραφικό. Βιογραφικά ποικίλλουν ανάλογα με τον τομέα και την εμπειρία σας, αλλά υπάρχουν μια σειρά από γενική μορφή και το ύφος κατευθυντήριες γραμμές που μπορείτε να ακολουθήσετε κατά τη δημιουργία ενός βιογραφικού σημειώματος. Υπάρχουν επίσης ορισμένα τμήματα οι περισσότεροι άνθρωποι συμπεριλάβει στο βιογραφικό τους.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα έντυπο αντίγραφο του βιογραφικού σας, φροντίστε να το εκτυπώσετε σε χαρτί βιογραφικό υψηλής ποιότητας. Η χρήση χαρτιού που είναι καλύτερης ποιότητας βοηθά να απεικονίσει τον επαγγελματισμό σας.

Μάθετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και τι να περιλαμβάνει. Επανεξέταση συμβουλές βιογραφικό σημείωμα και να χρησιμοποιήσετε το παράδειγμα μορφή ως πρότυπο για τη δική σας βιογραφικό.

Παράδειγμα Βιογραφικό Format

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας
Όνομα
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
κινητό
Email

Προαιρετικά Προσωπικές πληροφορίες
Αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται στα βιογραφικά των ΗΠΑ. Μπορεί να ζητηθεί και σε άλλες χώρες.
Ημερομηνία Γέννησης
Τόπος Γέννησης
Ιθαγένεια
Visa Κατάσταση
Φύλο
Οικογενειακή Κατάσταση
Όνομα Συζύγου
παιδιά

Απασχόληση Ιστορία
Λίστα με χρονολογική σειρά, περιλαμβάνουν τα στοιχεία θέσης και ημερομηνίες.
Εργασία Ιστορία
ακαδημαϊκές θέσεις
Έρευνας και Κατάρτισης

Εκπαίδευση
Συμπεριλάβετε ημερομηνίες, μεγάλες εταιρείες, καθώς και τα στοιχεία των βαθμών, της κατάρτισης και της πιστοποίησης.
Μεταδιδακτορικός Εκπαίδευση
Μεταπτυχιακή Σχολή
του Πανεπιστημίου
Γυμνάσιο (Ανάλογα με τη χώρα)

Επαγγελματικά Προσόντα
Πιστοποιήσεις και Διαπιστεύσεις

δεξιότητες υπολογιστών

Βραβεία

Εκδόσεις

Βιβλία

Επαγγελματικές Συνδρομές

Τα ενδιαφέροντα

Βιογραφικό Σημείωμα μορφοποίηση Συμβουλές

CV Μήκος: Ενώ βιογραφικά είναι γενικά καιρό μια σελίδα, τα περισσότερα βιογραφικά είναι τουλάχιστον δύο σελίδες, και συχνά πολύ περισσότερο.

Font επιλογή και Μέγεθος γραμματοσειράς: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιήσει περίτεχνα γραμματοσειρές που είναι δύσκολο να διαβάσει? Times New Roman, Arial, Calibri, ή γραμματοσειρές, όπως αυτά είναι καλύτερα. Το μέγεθος της γραμματοσειράς σας θα πρέπει να είναι μεταξύ 10 και 12 πόντους, αν και το όνομά σας και οι τίτλοι των ενοτήτων μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο ή / και έντονα γράμματα.

Μορφή: Ωστόσο, έχετε αποφασίσει να οργανώσει τα τμήματα του βιογραφικού σας, να είστε βέβαιος να κρατήσει ο ένας τον ομοιόμορφο τμήμα. Για παράδειγμα, αν βάλετε το όνομα ενός οργανισμού με πλάγια στοιχεία, κάθε όνομα της εταιρείας πρέπει να είναι με πλάγια γράμματα. Αν συμπεριλάβετε μια φράση ή δύο για τα επιτεύγματά σας σε μια συγκεκριμένη θέση, υποτροφιών, κλπ, κάνει μια λίστα με κουκκίδες κάθε επίτευγμα. Αυτό θα κρατήσει το βιογραφικό σας οργανωμένη και εύκολο να το διαβάσετε.

Ακρίβεια: Να είστε βέβαιος να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας πριν από την αποστολή. Ελέγξτε την ορθογραφία, τη γραμματική, χρόνους, τα ονόματα των εταιρειών και των ανθρώπων, κ.λπ.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας

Δεν είναι όλα τα βιογραφικά φαίνονται το ίδιο. Μπορείτε να επιλέξετε να περιλαμβάνει μόνο μερικά από αυτά τα τμήματα, επειδή οι άλλοι δεν ισχύουν για το υπόβαθρό σας ή τον κλάδο σας. Συμπεριλάβετε αυτό που φαίνεται κατάλληλο για την περιοχή σας της ειδικότητας.

Σημείωση : Το βιογραφικό σας θα πρέπει να διαφέρει στο ύφος και το περιεχόμενο με βάση τη θέση και την οργάνωση που ισχύουν για.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Στην κορυφή του βιογραφικού σας, περιλαμβάνει το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ). Έξω από τις ΗΠΑ, πολλά βιογραφικά σημειώματα περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερες προσωπικές πληροφορίες, όπως το φύλο, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, και ακόμη και τα ονόματα των παιδιών. Αν δεν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν υπάρχει λόγος να περιλαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες.

Εκπαίδευση: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μελέτες κολλεγίων και μεταπτυχιακών. Συμπεριλάβετε το σχολείο παρακολούθησαν, ημερομηνίες της μελέτης, και ο βαθμός που έλαβε.

Βραβεία και Διακρίσεις: Μη διστάσετε να απαριθμήσει στάσεις λίστα κοσμήτορας σας, νομαρχιακό βραβεία, υποτροφίες, υποτροφίες, και η συμμετοχή σε μία ή περισσότερες ενώσεις τιμά.

Διατριβή / Διατριβή: Συμπεριλάβετε διατριβή σας ή τον τίτλο διατριβής. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια σύντομη φράση ή δύο σε χαρτί σας, και / ή το όνομα του συμβούλου σας.

Ερευνητική Εμπειρία: Λίστα οποιαδήποτε ερευνητική εμπειρία που έχετε, συμπεριλαμβανομένων, όπου θα εργαστεί, πότε και με ποιον. Συμπεριλάβετε τυχόν δημοσιεύσεις που προκύπτουν από την έρευνα σας.

Εργασιακή Εμπειρία: Λίστα σχετική επαγγελματική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των μη-ακαδημαϊκή εργασία που αισθάνεστε είναι σχετικό. Κατάλογος των εργοδοτών, τη θέση, και τις ημερομηνίες της απασχόλησης. Συμπεριλάβετε μια λίστα με σύντομη δασμών ή / και τα επιτεύγματά σας.

Διδακτική Εμπειρία: Λίστα οποιεσδήποτε θέσεις διδασκαλίας που είχαν στην κατοχή τους. Συμπεριλάβετε το σχολείο, το όνομα του μαθήματος, και το εξάμηνο. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει κάθε άλλη σχετική διδασκαλία ή την ομάδα εμπειρίας ηγεσίας.

Δεξιότητες: Λίστα τυχόν σχετικές δεξιότητες που δεν έχουν ακόμα αναφερθεί μέχρι στιγμής, όπως γλωσσικές δεξιότητες, δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, τις διοικητικές ικανότητες, κ.λπ.

Δημοσιεύσεις και Παρουσιάσεις: Λίστα τυχόν δημοσιεύσεις που έχετε γράψει, συν-γράψει, ή να συνεισφέρει. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες βιβλιογραφικές πληροφορίες. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που εργάζονται σήμερα στο. Συμπεριλάβετε τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν σε συνέδρια και / ή ενώσεις: λίστα το όνομα του εγγράφου, το όνομα του συνεδρίου και τον τόπο και την ημερομηνία.

Επαγγελματική Συμμετοχές: Λίστα τυχόν επαγγελματικών ενώσεων στην οποία ανήκετε. Αν είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, λίστα τον τίτλο σας.

Εξωσχολικές Δραστηριότητες: Συμπεριλάβετε κάθε εθελοντή ή την υπηρεσία δουλειά που έχετε κάνει, καθώς και κάθε συλλόγων ή οργανώσεων στις οποίες έχετε ανήκε. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε μελέτη εμπειρίες στο εξωτερικό εδώ αν δεν τα έχουν ήδη αναφερθεί.

Σκέψη Μέσω βιογραφικό σας

Σίγουρα είναι ένα βιογραφικό σημείωμα είναι η σωστή επιλογή για σας: Ανάλογα με το άνοιγμα θέσεων εργασίας και την ιστορία της εργασίας σας, ένα βιογραφικό σημείωμα μπορεί να είναι ή να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, αν ταιριάζει η εμπειρία σας σε μία σελίδα, ένα βιογραφικό μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Επανεξέταση Δείγμα Βιογραφικό Σημείωμα Πριν γραφής: Αν ξεκινάτε το βιογραφικό σας από το μηδέν, δείγματα βιογραφικό σημείωμα επανεξέταση πρώτα και να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο για τη δομή γράψιμό σας. Να είστε βέβαιος να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας να αντικατοπτρίζουν μοναδική εμπειρία και τα προσόντα σας.

Γράψτε μια προσαρμοσμένη Βιογραφικό Σημείωμα για κάθε εργασία Εγκαίνια : Ναι, χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ό, τι απλά στέλνοντας ένα γενικό βιογραφικό – αλλά αξίζει τον κόπο. Γράψτε μια προσαρμοσμένη βιογραφικό ανάδειξη των δεξιοτήτων και εργασιακής εμπειρίας που ιδανική εφαρμογή για το ρόλο κάνουν, και θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας να πάρει τη συνέντευξη.

Βιογραφικό Παράδειγμα

EMILY WILLIAMS
42 Oak Drive, Κέντρο πόλης, Ιντιάνα, 46278
Τηλέφωνο: 555-555-5555
Κύτταρο: 555-666-6666
email@email.com

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ph.D. , Ιστορία, Πανεπιστήμιο του κέντρου της πόλης, το 2018
Διατριβή: «Ταξιδεύοντας Δύση: Μια Ιστορία του Σιδηροδρόμου, 1850-1900»
Διατριβή Σύμβουλοι: William James (πρώτο αναγνώστη), Τατιάνα Ayole (δεύτερο αναγνώστη)

ΜΑ , Ιστορία, Πανεπιστήμιο του κέντρου της πόλης, το 2015
Διατριβή: «Η Χρυσή Spike: Ο ρόλος των Σιδηροδρόμων στη Βιομηχανική Επανάσταση»
Διπλωματική Σύμβουλος: John Murray

BA, American Studies, Rogers College, το 2010
αποφοίτησε με άριστα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ

Καλύτερη Διατριβή Βραβείο του Πανεπιστημίου κέντρο της πόλης, το 2018
έλαβε το βραβείο για την καλύτερη διατριβή στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Τρία βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο σε Ph.D. αποφοίτων ανθρωπιστικών, φυσικών επιστημών και των κοινωνικών και συμπεριφορικών επιστημών.

James Doe Βραβείο του Πανεπιστημίου κέντρο της πόλης, το 2017
δόθηκε στο μεταπτυχιακό φοιτητή ο οποίος κέρδισε την υψηλότερη ΣΔΣ στο σχολείο τους.

Phi Beta Kappa, Προσκεκλημένη Τζούνιορ έτους σε Rogers College, 2009

Λίστα του κοσμήτορα, Rogers College, 2007-2010

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

«Ο ρόλος του σιδηροδρόμου στην ανάπτυξη της Φιλαδέλφειας, 1840-1860.» Περιοδικό της αμερικανικής Ιστορίας και Τεχνολογίας Vol 71, No 8 (Άνοιξη 2018):… 88-101.

«Κριτική βιβλίου:. Michael Weston ταξιδεύει μέσα από τη Φιλαδέλφεια» Φιλαδέλφεια Ιστορία Εφημερίδα. Vol. 71, No 2 (Φθινόπωρο 2017): 121-123.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διδάσκων Πανεπιστημίου κέντρο της πόλης, 2016-2018

  •  Αμερικανική Ιστορία, 1865-σήμερα
  •  Ιστορία της Τεχνολογίας

ΕΕΔΙΠ Πανεπιστημίου κέντρο της πόλης, 2014-2016

  • Παγκόσμια ιστορία
  • Λαϊκός Πολιτισμός στην Αμερική

παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια

«Η άνοδος της Easton Railroad Company.» Ιστορία της Αμερικής Συνεδρίου. Philadelphia, PA, 2018.

«Ο σιδηρόδρομος στην αμερικανική λογοτεχνία». Αμερική πιέζει Ιστορία Συνέδριο. Trenton, NJ, 2017.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου κέντρο της πόλης Μεταπτυχιακών Συλλόγου Φοιτητών, 20XX
Συνέδριο Organizer, Συνέδριο Μεταπτυχιακών Ιστορίας, Πανεπιστήμιο του κέντρου της πόλης, 20XX

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Συνδιοργανωτής, Κέντρο πόλης Κάρες, University of κέντρο της πόλης Outreach πρόγραμμα, 20XX

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

American ιστορικοί Οργάνωση
Οργανισμού Αμερικανικών Τεχνολογίας

Γλώσσες

Αγγλικά: Μητρική Γλώσσα
Ισπανικά: άριστα, Advanced ανάγνωση και γραφή
Mandarin: Αρχάριος ομιλητής

ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Microsoft Office, WordPress, Google Analytics, Social Media

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *