Διάφορους τρόπους για να βγάλουν χρήματα από το σπίτι

Posted on

Διάφορους τρόπους για να βγάλουν χρήματα από το σπίτι

Οι λόγοι που οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τα χρήματα από το σπίτι είναι τόσο μοναδική όσο και τις ατομικές τους συνθήκες. Κάποιοι θέλουν απλά να πάρει μια μικρή επιπλέον μετρητά για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Άλλοι είναι πραγματικά ψάχνει για μια αλλαγή, να απλοποιήσει την ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής τρόπου ζωής ή να εξαλειφθεί σπατάλη χρόνου μετακίνησης.

Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των δεξιοτήτων και την εμπειρία που έχουν, ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουν λεφτά από το σπίτι ποικίλλει άγρια. Η παρακάτω λίστα των 17 διαφορετικοί τρόποι για να φέρει σε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας έχει κάτι για όλους.

Ένα από αυτά έχει να είναι σωστό για εσάς!

1. Άμεσες Πωλήσεις

Αυτό είναι το κλασικό έργο-στο-σπίτι μαμά συναυλία, αλλά είναι για πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ακριβώς μαμάδες! Πωλούν τα πράγματα που αγαπάτε μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει τα πρόσθετα χρήματα από το σπίτι, ακόμα και αν εργάζεστε σε ένα γραφείο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Άμεση πώληση είναι επεκτάσιμη με το δικό σας τρόπο ζωής, τη φιλοδοξία, και τα ταλέντα. Μπορείτε να το κρατήσετε απλό και πωλούν κυρίως σε φίλους και γνωστούς. Ή, αν θέλετε πραγματικά να πάρετε στη δικτύωση στο διαδίκτυο και στο πρόσωπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση πελατών εκτός υπάρχοντες κύκλους σας.

Άμεση πώληση είναι δομημένη ως πολυεπίπεδο μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ροή εσόδων από την πρόσληψη άλλους πωλητές. Απλά να είστε προσεκτικοί των συστημάτων πυραμίδας, που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

2. Αναζήτηση Αξιολόγηση

αξιολογητές αναζήτησης είναι τα ανθρώπινα πούλια σε αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης που εμφανίζονται όταν πληκτρολογείτε έναν όρο αναζήτησης. Μετά από πολύ συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές, που παρέχουν ανατροφοδότηση για να βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα είναι ακριβή, πλήρη, σχετικές και τρέχουσες.

Για να γίνετε αξιολογητής αναζήτησης θα πρέπει να είναι κάποιος ειδικός στη γλώσσα και τον πολιτισμό. αναζήτηση Συχνά εργασίες αξιολόγησης είναι δίγλωσσα θέσεις, αλλά υπάρχουν κάποια άνοιγμα για τα αγγλικά μόνο για αξιολογητές αναζήτησης. Ένα πτυχίο κολεγίου συχνά απαιτείται.

3. νοικιάζουν ένα δωμάτιο στο σπίτι σας

Χρησιμοποιήστε το σπίτι σας να εργάζονται από το σπίτι. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου υπάρχει ζήτηση για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις (όπως κοντά σε πανεπιστήμιο ή στο κέντρο της πόλης της μια μεγάλη πόλη), μπορείτε κάλλιστα να είναι σε θέση να βρουν ενοικιαστές με τη δικτύωση στην κοινότητά σας. Ωστόσο, με την άνοδο της Airbnb και μέρη όπως αυτό το Διαδίκτυο έχει για άλλη μια φορά έκανε πολύ πιο εύκολο να βγάλουν λεφτά από το σπίτι. Χρησιμοποιώντας αυτά τα sites που μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κοινόχρηστο χώρο ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι σας για μια νύχτα ή μήνα ή οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θέλετε.

4. οδηγείτε το αυτοκίνητό σας

Όπως Airbnb, να γίνει μοίρασμα οδηγός για εταιρείες όπως η Uber, Lyft ή Sidecar είναι ένας τρόπος για να ενταχθούν στην κοινόχρηστη οικονομία. Και αν και δεν είναι τεχνικά κερδίζουν χρήματα από το σπίτι, επιτρέπει το ίδιο είδος της ευελιξίας και είναι ένας τρόπος χρήσης ενός περιουσιακού στοιχείου που ήδη έχετε (δηλαδή το αυτοκίνητό σας) για να βγάλουν λεφτά. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, ωστόσο, για την οδήγηση τους άλλους ανθρώπους, όπως το αν ασφάλιση του αυτοκινήτου σας θα σας καλύψει και πώς θα πληρώσω φόρους για τα κέρδη σας.

5. Πάρτε το αφεντικό σας να σας αφήσει να συνδέεστε

Για να ξεκινήσετε να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι, ένα από τα πιο εμφανή σημεία για να εξετάσει είναι στην τρέχουσα εργασία σας. Όταν οι εταιρείες επιτρέπουν τηλεργασία είναι πιο συχνά προνόμιο για τους υφιστάμενους εργαζόμενους.

Για να ενεργοποιήσετε την τρέχουσα εργασία σας σε ένα τηλεργασίας ένα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτύξει μια πρόταση τηλεργασίας για τον προϊστάμενό σας. Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό θεωρούν πως η δουλειά σας θα μπορούσε (ή μπορεί και όχι) να λειτουργήσει ως μια θέση τηλεργασίας.

6. ιστοσελίδα και δοκιμές App

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται άτομα με όλα τα διαφορετικά επίπεδα των τεχνικών δυνατότητα να δοκιμάσουν ιστοσελίδες τους, τις εφαρμογές και τις προσφορές των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εγγραφείτε με μία από αυτές τις εταιρείες δοκιμών ιστοσελίδα χρηστικότητα και να αναλάβει γρήγορα θέσεις εργασίας πλοήγηση στο διαδίκτυο και να παίζουν με νέες εφαρμογές. Δεν είναι μια καριέρα, αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνει τα πρόσθετα χρήματα από το σπίτι. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτό δεν θα μπορεί να είναι μια σταθερή συναυλία, μόνο περιστασιακά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμές ιστοσελίδα.

7. Call Center Agent

Η εργασία σε ένα εικονικό τηλεφωνικό κέντρο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα από το σπίτι. Σε αντίθεση με πολλές άλλες βιομηχανίες, εταιρείες κέντρο στο σπίτι κλήση προσλαμβάνουν νέους υπαλλήλους (συχνά χωρίς πολλή εμπειρία) να εργάζονται εξ αποστάσεως. Αντιπρόσωποι θα μπορούσε να λειτουργήσει στην εξυπηρέτηση πελατών, πωλήσεις ή τεχνική υποστήριξη.

8. Chat Agent

Αν μιλάτε στο τηλέφωνο, δεν είναι πρακτικό για σας, μπορείτε ακόμα να εργαστεί για μια δουλειά εξυπηρέτηση των πελατών από το σπίτι. Πολλές από τις ίδιες εταιρείες που προσλαμβάνουν κλήση πράκτορες κέντρο, ενοικίαση και παράγοντες συνομιλία. Και εκτός από αυτές τις θέσεις εργασίας συνομιλία εξυπηρέτηση των πελατών, υπάρχουν και άλλες online θέσεις εργασίας συνομιλίας από το σπίτι. Αυτές περιλαμβάνουν απαντώντας σε ερωτήσεις, να κάνει έρευνα στο Διαδίκτυο, μετριάζοντας στα social media και πολλά άλλα.

9. Ξεκινήστε το δικό Care Home ημέρα σας

Αν αγαπάτε τα παιδιά και θέλουν μια σταδιοδρομία στη φροντίδα των παιδιών από το σπίτι σας, στη συνέχεια, ένα σπίτι κέντρο ημερήσιας φροντίδας θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς. Ξεκινώντας ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας στο σπίτι, όπως κάθε σπίτι των επιχειρήσεων, χρειάζεται πολλή δουλειά, την έρευνα, την εκκίνηση του κόστους και τη δικτύωση για να πάρει αυτό που πηγαίνει. Κάθε κράτος έχει διαφορετικούς κανονισμούς, η οποία θα μπορούσε να απαιτήσει φυσική βελτιώσεις στο σπίτι σας. Μάθετε περισσότερα για την έναρξη μιας εγχώριας παιδικό σταθμό.

Μια άλλη διαδρομή για να βγάλουν λεφτά στη φροντίδα των παιδιών είναι απλά να babysit για τις οικογένειες που γνωρίζετε. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούν συνήθως πηγαίνουν στα σπίτια των άλλων ανθρώπων.

Επιχειρηματικές 10. Pet Care

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που οι άνθρωποι θα αγοράζουν για τα κατοικίδια ζώα τους. Αν και τις περισσότερες φορές, τη λειτουργία μιας επιχείρησης κατοικίδιο ζώο-υπηρεσίες δεν θα είναι απευθείας από το σπίτι σας, που προσφέρουν τα ίδια είδη ευελιξία στον τρόπο ζωής, όπως ένα σπίτι των επιχειρήσεων. Ορισμένες επιχειρήσεις κατοικίδιο περιλαμβάνουν:

  • Ανοίξτε ένα σκυλάκι ημερήσιας φροντίδας
  • Γίνετε Dog Walker
  • Εργασία ως εκπαιδευτή σκυλιών
  • Ξεκινήστε μια επιχείρηση Mobile Pet Καλλωπισμός
  • Σπίτι / Pet Sitting

11. Τύπος από το σπίτι

Αν είστε μια γρήγορη δακτυλογράφος υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλουν λεφτά από το σπίτι πληκτρολογώντας. Κάποιοι θα πρέπει να έχετε την εμπειρία και την κατάρτιση άλλοι που δεν το κάνουν. Η καταχώρηση δεδομένων, για παράδειγμα, χρειάζεται πολύ μικρή εμπειρία? Ωστόσο, αν δεν είστε αρκετά γρήγορα δεν θα κάνει οποιαδήποτε χρήματα σε. εργασία Ειδικότητα μεταγραφής (όπως η ιατρική) μπορεί να απαιτήσει ένα βαθμό και την εμπειρία για να ξεκινήσετε.

12. Γίνε Συγγραφέας

Θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο από λόγια τύπο, αλλά αντ ‘αυτού να δημιουργήσει; Σκεφτείτε μια καριέρα στο γράψιμο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να γίνει συγγραφέας (σκεφτείτε το blogging, το γράψιμο φαντασίας και βιβλία για παιδιά), και οι περισσότεροι από αυτούς μπορεί να γίνει από το σπίτι, είτε ως telecommuter και ελεύθερος επαγγελματίας. Το μεγάλο πράγμα για το γράψιμο είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε μικρό με πολύ μικρή εμπειρία. Δεν θα κάνετε πολλά στην αρχή, αλλά όπως μπορείτε να χτίσετε το χαρτοφυλάκιό σας μπορείτε να επεκτείνετε σε πιο επικερδείς τύπους γραφής.

13. Pick Up Μικρές Αγγελίες εργασίας

Εάν έχετε τις δεξιότητες που έχουν ζήτηση, μπορείτε πάντα να πάρει δουλειές του ποδαριού γύρω από τη γειτονιά σας, τη δικτύωση στον πραγματικό κόσμο για να βρει πραγματικές θέσεις εργασίας. Αλλά δεν σταματούν εκεί! Σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να βρουν τις μικρές εργασίες. Σύντομη χώρους εργασίας προσφέρουν διάφορους τρόπους για να βρουν ειδικευμένους και ανειδίκευτους θέσεις εργασίας τόσο online όσο και στον πραγματικό κόσμο – ψώνια και την εκτέλεση των ελέγχων των τιμών, καθαρισμό, επισκευή, τη γραφή, την επεξεργασία, μετάφραση, μεταγραφή, εισαγωγή δεδομένων, την ιστοσελίδα δοκιμές χρηστικότητας, τα καθήκοντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έρευνες, και σε απευθείας σύνδεση έρευνα.

14. Πουλήστε σας εργόχειρο

Πάρτε το χόμπι σας αρέσει και να το κάνουμε για τα χρήματα … από το σπίτι. Ο αριθμός των πιθανών ειδών χειροτεχνίας θα μπορούσατε να κάνετε είναι ατελείωτες – πλέξιμο, κοσμήματα, λεύκωμα, κεραμικά, κοσμήματα, υφάσματα και ούτω καθεξής. Για να γίνει αυτό το έργο, όμως, θα πρέπει να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα ποιοτικό προϊόν, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να το αγορά. Μπορείτε να πάτε το ντεμοντέ διαδρομή και να λάβει τα εμπορεύματά σας, να δείχνει αναψυχής και υπαίθριες αγορές ή να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να διευρύνουν τις επιλογές σας. Με την απευθείας σύνδεση επιλογές όπως το Etsy και το eBay, το δυναμικό της αγοράς σας σε όλο τον κόσμο, αλλά έτσι είναι ο ανταγωνισμός σας.

15. Πάμε για ψώνια

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βγάλουν λεφτά, ενώ ψωνίζετε. Μπορείτε να παραλάβετε μικρή εργασίες που αφορούν τα ψώνια, σαν να κάνει τους ελέγχους των τιμών ή φωτογράφηση σε καταστήματα ή μπορείτε να πάτε για ψώνια μυστήριο. Mystery shopping είναι σίγουρα ένας πραγματικός τρόπος για να βγάλουν λεφτά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι οι θέσεις εργασίας μπορεί να είναι το δόλωμα για απάτες, έτσι θα πρέπει να γνωρίζετε τα σημάδια απάτες το mystery shopping. Αλλά υπάρχουν νόμιμες επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν τους αγοραστές μυστηρίου.

16. Γίνε δάσκαλος

Διδακτική μπορεί να γίνει στο σπίτι ή σε απευθείας σύνδεση. Η διδασκαλία στο σπίτι θα πάρει τη δικτύωση και διδακτική εμπειρία για να χτίσει την επιχείρησή σας. Online διδασκαλία, όμως, μπορεί να γίνει μέσω των εταιρειών που συνδέουν διδασκόντων με τους φοιτητές, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη υποδομή (π.χ. υπηρεσίες web conferencing) για μείωση των τελών. Οι περισσότεροι απαιτούν έναν βαθμό κολλεγίων και διδακτική εμπειρία, αλλά για κάποιους οι εν λόγω απαιτήσεις μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμη.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *