Δεν έχει πράγματα να πει ή να κάνετε αν είστε Απολύομαι

Posted on

Δεν έχει πράγματα να πει ή να κάνετε αν είστε Απολύομαι

Να πάρει φωτιά μπορεί να είναι πολύ τραυματική ακόμα κι αν είστε το περίμενα και παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο, προσπαθήστε να θυμηθείτε να μην πω ή να κάνω ορισμένα πράγματα, αν απολυθούν. Διαβάστε σχετικά με βοήθεια για να πάρει μέσα από αυτό το τραχύ φορά στην καριέρα σας.

Όντας το αφήνετε από μια θέση εργασίας μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από αρνητικά συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων σοκ, θυμό, θλίψη, ανησυχία και φόβο για το μέλλον. Οι δράσεις που θα μπορούσε να λάβει κατά το άγχος της απόλυσης μπορεί να είναι εξάνθημα και να έχουν αρνητικές συνέπειες, αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί για το τι λέτε και κάνετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές αν πάρει φωτιά δεν ήταν δικό σου λάθος.

Ακόμα κι αν ήταν αφήσει να πάει, γιατί δεν ήταν η τέλεια υπάλληλος, εξακολουθεί να πονάει. Δεν μπορεί ακόμη να δοθεί ένα λόγο ως προς το γιατί απολύθηκαν, και δεν μπορεί να δοθεί καμία προειδοποίηση. Μπορεί να υπάρχει μια πιθανότητα να είναι σε θέση να αποθηκεύσετε τη δουλειά σας και να απευθύνω έκκληση καταγγελία σας, αλλά μπορεί να είναι καλύτερο να απλά να προχωρήσουμε.

Ακόμα κι αν είναι οδυνηρό να πάρει φωτιά, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε, ή θα μπορούσε να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο από μια κακή κατάσταση, αποφεύγοντας κάποια κοινά λάθη καύση εργαζόμενοι κάνουν.

10 πράγματα για να μην πω ή να κάνετε αν είστε Απολύομαι

  1. Μην καταιγίδα από τις εγκαταστάσεις χωρίς τη λήψη του χρόνου για να αποθηκεύσετε όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε από τον υπολογιστή της εργασίας σας. Θα πρέπει περιοδικά να αποθηκεύσετε έγγραφα του προσωπικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος από τον υπολογιστή την εργασία σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χάσει αναπάντεχα τη δουλειά σας. Ορισμένοι εργοδότες θα συνοδεία τερματιστεί το προσωπικό του εργοταξίου στο σημείο βολής, και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνουν καμία σημαντική πληροφορία πίσω.
  2. Μην αρχίσετε να συζητηθούν θέματα αποχώρησης πριν από τη λήψη λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί βολής σας, αν είναι δυνατόν. Χρόνος πραγματικά να θεραπεύσει, και θα είναι πιο ήρεμη, αν μπορείτε να περιμένετε, έτσι ρωτήσω αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μια ημέρα ή δύο να έχουν αυτή τη συνομιλία. Εν τω μεταξύ, πολιτικές για την έρευνα της εταιρείας και πρακτικές, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι να διαπραγματευτούν ένα λογικό πακέτο αποχώρησης, αν πρόκειται να προσφέρει μία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιχείρηση μπορεί να προσφέρει το πακέτο αποχώρησης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τερματισμού.
  3. Μην αρνηθεί να βοηθήσει με τη μετάβαση αν κάποια στιγμή θα παρέλθει πριν από την ημερομηνία λήξης σας. Διευκολύνοντας την ομαλή μετάβαση, θα πρέπει να μείνει στην ιστορία ως ένα καλύτερο των εργαζομένων και μπορούν να επωφεληθούν από τη λήψη θετικές συστάσεις και τις παραπομπές. Όντας ωραίο, ακόμα και όταν είστε σε μια κακή κατάσταση, θα σας βοηθήσει σε μακροπρόθεσμη βάση.
  4. Ορισμένοι εργοδότες θα σας δώσει τη δυνατότητα να παραιτηθεί αντί να τερματιστεί. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε παραίτηση αντί να απολυθούν, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσει τη διαφορά μεταξύ του να πάρει φωτιά και να απολυθούν πριν συμφωνείτε. Ελέγξτε με το τοπικό γραφείο μέλους της ανεργίας σας για να εξερευνήσετε τις επιπτώσεις για τα επιδόματα ανεργίας πριν από την οριστικοποίηση μια απόφαση.
  5. Μην φοβάστε να ζητήσετε μια σύσταση, ως μέρος της συμφωνίας χωρισμού σας , ή τουλάχιστον να διευκρινίσει τον τρόπο με τον εργοδότη σας θα παρατάξει έρευνες για τη θητεία σας. Αν έχετε υποστηρικτική συναδέλφους, να ρωτήσω αν θα μπορούσαν να παρέχουν μια θετική σύσταση, ενώ είστε ακόμα σε στενή επαφή.
  6. Μην αυθόρμητα δυσφημούν επόπτη ή κατηγορούν συναδέλφους ή υφισταμένους σας για τα προβλήματα απόδοσή σας. Αυτό είναι ένα σκληρό, αν νομίζετε ότι σας βοήθησε να κοστίσει τη δουλειά σας, αλλά και τους μελλοντικούς εργοδότες θα διεξαγάγει ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων και αναζητούν στοιχεία από τους πρώην συναδέλφους σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εχθρούς που έχετε κάνει με αναχωρούν τα σχόλιά σας θα είναι πιο πιθανό να μετοχικού καταστροφή πληροφοριών. Χωρίστρα εντυπώσεις μπορεί να είναι διαρκής και θα μπορούσε να επηρεάσει το προσωπικό για να σας βλέπουν ως ένα αρνητικό άτομο.
  7. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζητήσουν βάσει της απόφασης του εργοδότη σας. Αν δεν έχει τηρηθεί λόγω διαδικασία σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορεί να είστε σε θέση να υποβάλει αναφορά Ανθρώπινου Δυναμικού για να αγοράσει κάποια επιπλέον χρόνο για να βελτιώσει τυχόν ελλείψεις που μπορεί να έχετε. Μπορεί επίσης να έχει κάποια προστασία μέσα από μια προσωπική σύμβαση, η συμφωνία ένωσης ή νόμο κατά των διακρίσεων. Συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο εργασίας πριν από την οριστικοποίηση χωρισμό σας εάν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μια περίπτωση.
  8. Μην ολοκληρώσει τον διαχωρισμό σας χωρίς να εξερευνήσετε άλλες θέσεις εργασίας με τον τρέχοντα εργοδότη σας , αν σας αρέσει να εργάζονται εκεί . Επιλογές μπορεί να υπάρχουν για άλλες θέσεις, αν ανωτέρους σας βλέπετε ως υπάλληλος με μια θετική στάση και μια ισχυρή ηθική εργασίας. Ο εργοδότης σας μπορεί να σας εξετάσει για άλλες θέσεις εργασίας που είναι μια καλύτερη κατάλληλα για τις ικανότητές σας, αν μπορείτε να μάθετε ανοιχτή είστε σε άλλους ρόλους.
  9. Μην μεταδίδονται βολής σας με τη δικτύωση επαφές και φίλους αμέσως. Πριν σας πω στον κόσμο ότι έχετε χάσει την εργασία σας, πάρτε το χρόνο να σκεφτεί μέσα από το μήνυμά σας και πώς θέλετε να γίνει αντιληπτή από τους συναδέλφους και άλλες επαγγελματικές επαφές. Πλαίσιο ιστορία σας γύρω από ένα θέμα όπως η δουλειά δεν είναι το δικαίωμα κατάλληλο για σας. Αλλά δεν είναι υπερβολικά κριτική του εργοδότη σας ή την εταιρία γενικότερα. Αποθηκεύστε εξαερισμού σας συναισθήματα για περιορισμένο ομάδα έμπιστους φίλους ή μέλη της οικογένειας.
  10. Το πιο σημαντικό, δεν χάνουν την πίστη στον εαυτό σου. Η εκτόξευση μπορεί να είναι αποθαρρυντική, αλλά να θυμάστε ότι είναι μόνο απόφαση ενός εργοδότη, και θα υπάρξουν και άλλες, πιο κατάλληλες επιλογές για σας. Πάρτε το χρόνο για να ανασυνταχθούν και να βρει μια δουλειά που είναι μια καλύτερη τακτοποίηση για σας και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να είναι ότι αυτή δεν ήταν η σωστή δουλειά για σας και μια ώθηση για να βρει ένα νέο είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να κινηθεί κατά μήκος της σταδιοδρομίας σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *