Δείγμα ερωτήσεις για συνεντεύξεις Attendant πτήσης

Posted on

 Δείγμα ερωτήσεις για συνεντεύξεις Attendant πτήσης
Αεροσυνοδοί μπορούν να κερδίσουν μια καλή διαβίωση κάνει κάτι που πολλοί άνθρωποι μόνο να ονειρευτούν: ταξιδεύει ανά τον κόσμο για το έργο. Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας  προβλέπει ότι αυτή η δουλειά θα αυξηθεί 10 τοις εκατό μεταξύ 2016 και 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Διαθέτει επίσης μέση ετήσια κέρδη πάνω από $ 50.000 το χρόνο – χωρίς πτυχίο κολεγίου που απαιτείται.

Αλλά αυτή η δουλειά δεν είναι όλοι λάμψη και τη γοητεία. Εκτός από την παροχή εξυπηρέτησης πελατών, άνεση και αναψυκτικά στους επιβάτες, αεροσυνοδοί κρατήσει ο καθένας επί του σκάφους ασφαλή. Βοηθούν να προβαίνουν σε ελέγχους ασφαλείας πριν από την πτήση, αποδεικνύουν τη χρήση ζωνών ασφαλείας και άλλων εξοπλισμών ασφαλείας, και να κρατήσει τους επιβάτες ηρεμία κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης. Αν τα πράγματα πάνε στραβά στον αέρα, μπορεί ακόμη και να σώσει ζωές, να πάρει τους επιβάτες ιατρική φροντίδα ή την πραγματοποίηση ορισμένων ότι ο καθένας εκκενώνει το αεροσκάφος με ασφάλεια, εάν είναι απαραίτητο.

Έτσι, δεν είναι μια εύκολη δουλειά, αλλά αν σας αρέσει να ταξιδεύουν, να έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τόνισε-out ταξιδιώτες, και μπορεί να κρατήσει δροσερό υπό πίεση, θα μπορούσε να είναι η τέλεια δουλειά για εσάς. Για να γίνει αεροσυνοδός, θα συνήθως χρειάζονται ένα δίπλωμα γυμνασίου, η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, και την ικανότητα για να περάσει έναν έλεγχο υποβάθρου και ελέγχου φαρμάκων προϋπηρεσίας. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει σε τρεις έως έξι εβδομάδες της εκπαίδευσης και να πιστοποιηθεί από την FAA.

Για να προσληφθεί ως αεροσυνοδός, θα πρέπει να άσσος τη συνέντευξη εργασίας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους των ερωτήσεων της συνέντευξης θα μπορούσε να ζητήσει μια αεροσυνοδός, συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη, και έναν κατάλογο συγκεκριμένων ερωτήσεων συνέντευξης.

Τύποι Flight Attendant ερωτήσεις συνέντευξης

συνεντεύξεις πτήση συνοδός μπορεί να περιλαμβάνει μια σειρά από τύπους ερωτήσεων. Πολλοί θα είναι κοινές ερωτήσεις συνέντευξης μπορεί να πάρει οποιαδήποτε θέση εργασίας, όπως ερωτήσεις για την ιστορία σας για την απασχόληση, εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τα προσόντα σας για την εργασία, και τους στόχους σας για το μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί ερωτήσεις σχετικά με εσάς προσωπικά, συμπεριλαμβανομένης ερωτήσεις σχετικά με την προσωπικότητά σας και το στυλ εργασίας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης ερωτήσεις σχετικά με το γιατί επιλέξατε την καριέρα που έκανε.

Μερικές από τις ερωτήσεις της συνέντευξης σας θα είναι επίσης συμπεριφοράς. Συμπεριφορική ερωτήσεις συνέντευξης σας ζητήσει να εξηγήσει πώς θα αντιμετωπιστούν με προηγούμενες εμπειρίες στην εργασία.

Θα πιθανό να ζητηθεί κατάστασης ερωτήσεις της συνέντευξης. Αυτά είναι παρόμοια με τη συμπεριφορά ερωτήσεις συνέντευξης, με την έννοια ότι σας ρωτήσω σχετικά με διαφορετικές εμπειρίες δουλειά. Ωστόσο, κατάστασης ερωτήσεις της συνέντευξης είναι για το πώς θα χειριστεί μια μελλοντική κατάσταση που σχετίζονται με την εργασία σας ως αεροσυνοδός.

Τέλος, μπορεί να σας ζητηθεί ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία για την οποία είστε συνέντευξη.

Συμβουλές για την προετοιμασία για μια Attendant Συνέντευξη πτήσης

Για να προετοιμαστούν για τη συνέντευξή σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις απαιτήσεις της εργασίας. Κοιτάξτε πίσω στο βιογραφικό σας και να καταγράφει όλες τις εμπειρίες που είχατε που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές. Αυτό θα βοηθήσει ειδικά με τη συμπεριφορά και κατάστασης ερωτήσεις της συνέντευξης.

Πριν από τη συνέντευξη, κάνετε κάποια έρευνα για την εταιρεία σας συνέντευξη με. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αίσθηση της αποστολής τους, τον πληθυσμό εργάζονται με, και την κουλτούρα της εταιρείας.

Πιθανές ερωτήσεις της προσωπικής συνέντευξης περιλαμβάνει «Τι σας έκανε να θέλετε να είναι μια αεροσυνοδός;» και «Θεωρείτε τον εαυτό σας μια καλή ομάδα παίκτης;»

Συμπεριφορική ερωτήσεις συνέντευξης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Δώσε μου ένα παράδειγμα ενός χρόνου όταν ασχολήθηκε με έναν πελάτη που κάνει μια μη ρεαλιστική ή παράλογη απαίτηση.
 • Πες μου μια φορά που ασχολήθηκε με ένα θυμωμένο πελάτη ή πελάτη. Τι θα κάνατε διαφορετικά;
 • Πες μου για την τελευταία φορά που έχασε την υπομονή σας στη δουλειά.
 • Περιγράψτε μια σύγκρουση που είχε με έναν συνάδελφο. Πώς να επιλύσετε τη διένεξη;
 • Περιγράψτε μια αγχωτική κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας σας για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Περιστασιακή ερωτήσεις συνέντευξης

 • Φανταστείτε μπορείτε να δείτε ένας επιβάτης είναι σκόπιμα αγενής σε άλλη αεροσυνοδός. Πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση;
 • Φανταστείτε ότι είδε δύο επιβάτες να αμφισβητήσει πάνω από τις θέσεις τους. Πώς θα χειριστεί αυτό;
 • Πώς θα ασχοληθεί με επιβάτη που αρνήθηκε να ακολουθήσει τους κανόνες (κρατώντας λύγισε ζώνη ασφαλείας του, κλπ);
 • Πώς θα χειριστεί μια πολύ ανήσυχοι επιβατών που φοβάται πετούν;

Ερωτήσεις σχετικά με την οργάνωση και άλλα θέματα

 • Γιατί θέλετε να εργαστείτε για την αεροπορική εταιρεία μας ειδικότερα;
 • Τι νομίζετε ότι κάνει αεροπορικής εταιρείας μας διαφορετικό από τα άλλα;
 • Γιατί οι αεροσυνοδοί απαραίτητη σε αεροσκάφος;
 • Τι πιστεύετε ότι κάνει άριστη εξυπηρέτηση των πελατών;
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *