Δείγμα Επιστολή Σύσταση για Εκπαιδευτικών

Posted on

Δείγμα Επιστολή Σύσταση για Εκπαιδευτικών


Είναι τιμή μου όταν μια διδακτική συνάδελφο ζητά μια αναφορά, αλλά δεν ξέρετε πώς να γράψετε ένα; Ή ίσως είστε αυτός που υποβάλλει αίτηση για μια θέση εργασίας, και θα πρέπει να ζητήσετε συστατική επιστολή για μια δουλειά διδασκαλίας. Σε κάθε περίπτωση, ξέροντας πώς να γράψει μια επιστολή αναφοράς, και έχοντας ένα δείγμα, θα έρθει σε πρακτικό. Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές σχετικά με τη σύνταξη ενός συστατική επιστολή για ένα δάσκαλο, και την επανεξέταση του δείγματος, καθώς και.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα δείγμα επιστολή αναφοράς

Αν είστε γράφει ένα γράμμα για ένα δάσκαλο, χρησιμοποιήστε αυτό το δείγμα να καθοδηγήσει τις δικές σας γραπτώς. Ένα δείγμα επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είδους περιεχόμενο θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην επιστολή σας, καθώς και πώς να το διαμορφώσετε.

Ενώ επιστολή δείγματα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για το δικό σας e-mail, θα πρέπει πάντα να προσαρμόσει ένα γράμμα για να χωρέσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που γράφει την επιστολή για, και οι πληροφορίες που αυτός ή αυτή σας ζητά να συμπεριληφθούν.

Αν ζητάτε μια επιστολή αναφοράς για μια θέση διδασκαλίας από έναν συνάδελφο ή το προηγούμενο αφεντικό, μπορείτε να στείλετε αυτό το δείγμα συστατική επιστολή προς τον συγγραφέα για να καθοδηγήσει τη δική τους επιστολή.

Σημείωση : Να είστε βέβαιος να τους παρέχουν, επίσης, σαφείς οδηγίες για το τι πληροφορίες που τους χρειάζονται για να συμπεριλάβει και να τους δώσουμε μια περίληψη ή μια λίστα των δεξιοτήτων και την εμπειρία σας για να τους βοηθήσει να γράψει το γράμμα.

Δεν θέλετε να απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το γράμμα αναφοράς δείγματος.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που σκέφτομαι όταν ζητά κάποιος για μια συστατική επιστολή για μια δουλειά διδασκαλίας. Αναθεώρηση των κατευθυντήριων γραμμών για την υποβολή αίτησης επιστολή αναφοράς πριν να ζητήσει τις αναφορές σας για να σας υποστηρίξει.

Συμβουλές για Γράφοντας Επιστολή Αίτηση για την έκδοση Δάσκαλος

Ακολουθήστε μορφή των επιχειρήσεων επιστολή. Χρησιμοποιήστε επίσημη μορφή επιχειρηματικών κεφαλαίων όταν γράφετε την επιστολή σας της σύστασης. Εάν ο χρόνος είναι πολύτιμος, θα μπορούσε να εξετάσει την αποστολή ενός e-mail σύσταση αντί για ένα γράμμα.

Έμφαση στην περιγραφή εργασίας. Ζητήστε από το άτομο για το οποίο είστε γραπτώς την επιστολή αντίγραφο της απόσπασης εργασίας ή περιγραφή της εργασίας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επικεντρωθεί στις απαιτήσεις της θέσης, ενώ γράφετε. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε γλώσσα από την περιγραφή εργασίας στην επιστολή σας. Ακόμα κι αν γράφετε μια πιο γενική σύσταση, μπορείτε να ζητήσετε από το άτομο σχετικά με τα είδη της διδασκαλίας θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρει (θέσεις δηλαδή τι διδασκαλίας, ποια είδη των σχολείων).

Συμπεριλάβετε συγκεκριμένα παραδείγματα. Στην επιστολή, παρέχουν παραδείγματα των τρόπων με τους οποίους το άτομο αποδειχθεί διάφορα θετικά γνωρίσματα στο παρελθόν. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τους αριθμούς για να ποσοτικοποιήσει τις επιτυχίες τους. Για παράδειγμα, «Κάτω από την καθοδήγηση του κ Σμιθ, κατάσταση βαθμολογίες των εξεταστικών δοκιμασιών των μαθητών μας βελτιώθηκε στη Βιολογία από το 20 τοις εκατό.»

Παραμένουν θετικές. Όταν γράφετε την επιστολή της σύστασης, να είστε βέβαιος να δηλώσει ότι πιστεύετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι ένα ισχυρό υποψήφιο. Θα μπορούσαμε να πούμε κάτι σαν «Θα ήθελα να συστήσω κα Johnson χωρίς επιφύλαξη,» ή «Θα ήθελα να προσλάβει και πάλι η κυρία Σμιθ αν μπορούσα.» Θέλεις να βοηθήσει ο υποψήφιος ξεχωρίζει από όλες τις άλλες πιθανούς υποψηφίους.

Μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Παρέχουν έναν τρόπο για τον εργοδότη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις. Συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, ή και τα δύο. Εάν αναφορά σας σε μορφή επιστολής των επιχειρήσεων, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα είναι στην κορυφή της επιστολής. Εάν θέλετε να στείλετε ένα e-mail αναφοράς email, περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας παρακάτω πληκτρολογήσει την υπογραφή σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες υποβολής. Ζητήστε από το άτομο, για το οποίο είστε γραπτώς την αναφορά, πώς να υποβάλει την επιστολή. Μπορεί να σας ζητηθεί να στείλετε email ή να το φορτώσετε σε απευθείας σύνδεση. Φροντίστε να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις, ειδικά σχετικά με το πού να το στείλετε και πότε, καθώς και η μορφή (για παράδειγμα, PDF, φυσική-mail, κλπ). Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή διεύθυνση ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δείγμα Επιστολή Αίτηση για Δασκάλου

Πρόκειται για μια επιστολή αναφοράς παράδειγμα για ένα δάσκαλο.

John Woo
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1 Μαρτίου 20XX

Bruce Lee
Διευθυντής
ABC Consulting Group
123 Business Rd.
Επιχειρήσεις City, NY 54321

Κύριος Λι:

Συστήνω ιδιαίτερα Michelle Johnson ως υποψήφιος για τη θέση του δασκάλου μολύβδου πέμπτου βαθμού στο σχολείο σας. Ως διευθυντής του Σχολείου του Αγίου Παύλου, είχα την χαρά να συνεργαστώ με τη Michelle για τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι οδηγείται, οργανωμένη δάσκαλος που αναπτύσσει εμπνέει σχέσεις με τους μαθητές της.

Michelle πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της ως δασκάλα. Ήρθε για να μας δάσκαλος μαθητή, με ανυπομονησία την ανάληψη επιπλέον αρμοδιότητες, όπως η σύμβουλος του σχολείου εφημερίδα και ήταν μέλος της επιτροπής προγράμματος σπουδών μας. Συνέχισε να αποδείξει αυτό το δίσκο μέσα από τη θητεία της στο σχολείο μας, ακόμη και να γίνει ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος σπουδών του προηγούμενου έτους. Michelle αγκαλιάζει κάθε ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη, που της το ιδανικό ηγέτη κάνει.

Michelle έχει μια υπέροχη έκθεση με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα τα παιδιά. ικανότητά της να συνδεθεί με τους μαθητές της και το ταλέντο της στην διδασκαλία απλές έννοιες, καθώς και πιο προχωρημένα θέματα, είναι και οι δύο πραγματικά ανώτερη. Έχει επίσης εξαιρετική γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας και με τους δύο γονείς και τους δασκάλους.

Michelle επιτυγχάνει όλα αυτά τα καθήκοντα με μεγάλη πρωτοβουλία και με μια θετική στάση. Θα ήθελα να συστήσω Michelle σας χωρίς επιφύλαξη. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με υπόβαθρο ή τα προσόντα της, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτιμιση,

John Woo (υπογραφή έντυπη μορφή επιστολής)

John Woo
Κύρια
Σχολείο του Αγίου Παύλου

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *