Δάνειο Σύμβουλος Εργασίας Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Δάνειο Σύμβουλος Εργασίας Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

αξιωματικοί δάνειο εργάζονται για τις τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βοηθώντας τα άτομα και οι επιχειρήσεις λαμβάνουν χρηματοδότηση από αυτούς τους δανειστές. Θα διερευνήσει την πιστοληπτική τους ικανότητα, στη συνέχεια, να εγκρίνει ή να προτείνει την έγκριση των δανείων. Θα μπορούσαν επίσης να αρνηθεί ένα δάνειο ή συμβουλεύουν ενάντια προσφέρει χρηματοδότηση, και πρέπει μερικές φορές να δώσει συνέχεια στις καθυστερημένες πληρωμές των υφιστάμενων δανείων.

Δάνεια υπάλληλοι μπορούν να ειδικεύονται σε εμπορικές, των καταναλωτών, ή τα στεγαστικά δάνεια. Περίπου 318.600 άνθρωποι εργάστηκαν σε αυτό το επάγγελμα το 2016.

Καθήκοντα Συμβούλου Δάνειο & Αρμοδιότητες

ευθύνες αξιωματικών δανείου να εξαρτάται τομέα της ειδίκευσής τους, αλλά μερικά κοινά καθήκοντα περιλαμβάνουν:

 • Βρείτε τους δυνητικούς πελάτες, ιδιώτες ή επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από δάνεια και καλλιεργούν τις επιχειρήσεις τους.
 • Συνάντηση με τους υποψηφίους δάνειο για να εξηγήσει τις επιλογές και να απαντήσει σε ερωτήσεις.
 • Ενεργεί ως πωλητής, να πείσει τους πελάτες να λάβουν δάνεια από τους θεσμούς τους και όχι οπουδήποτε αλλού.
 • Βοηθήστε τους πελάτες μέσω της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για δάνεια.
 • Ανάλυση και επαλήθευση αιτήσεις δανείων για να καθορίσει την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα δάνεια πληρούν τις ομοσπονδιακές και κρατικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Δάνειο Σύμβουλος Μισθός

μισθοί αξιωματικοί δάνειο μπορεί να εξαρτάται από τους εργοδότες τους και το πεδίο των αρμοδιοτήτων τους. Οι πιο υψηλόμισθοι υπάλληλοι δανείου εργάζονται για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 63,040 ($ 30.31 / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: Περισσότερα από $ 132.08 χιλιάδων ($ 63.50 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: Λιγότερο από $ 31870 ($ 15.32 / ώρα)

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2018

Συμβουλή : Κάποιοι αξιωματικοί δάνειο λαμβάνουν μισθό, ενώ άλλοι μπορεί να λαμβάνει μισθό συν προμήθεια επί των δανείων που τίθεται σε εφαρμογή. Περιστασιακά, αλλά σπάνια, μπορεί να κερδίσει μόνο προμήθεια. Τα μπόνους είναι κοινά.

Εκπαίδευση, Κατάρτιση & Πιστοποίηση

Αυτό το επάγγελμα απαιτεί κάποια εκπαίδευση, εμπειρία και κατάρτιση.

 • Εκπαίδευση: Θα πρέπει γενικά να έχει πτυχίο στη χρηματοδότηση, την οικονομία, ή σε σχετικό τομέα να εργαστεί ως αξιωματικός δάνειο.
 • Licensure: Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις αδειοδότησης για τους αξιωματικούς δανείου που εργάζονται σε τράπεζες ή τις πιστωτικές ενώσεις, αλλά οι απαιτήσεις αδειοδότησης για αξιωματικούς δανείου που εργάζονται σε τράπεζες υποθηκών ή χρηματιστηριακές εταιρείες μπορεί να ποικίλλουν από το κράτος. Πρέπει να έχουν γενικά μια άδεια Στεγαστικό Δάνειο Εντολέα (MLO), ωστόσο, η οποία απαιτεί τουλάχιστον 20 ώρες μαθημάτων και περνώντας σε εξετάσεις, καθώς και έναν έλεγχο υποβάθρου και πιστωτικό έλεγχο.
 • Εκπαίδευση: Η εκπαίδευση είναι συχνά, αλλά όχι πάντα, στην εργασία. Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν αφιερώσει προγράμματα κατάρτισης για νέες προσλήψεις, και πολλές τραπεζικές ενώσεις προσφέρουν προγράμματα κατάρτισης, καθώς και.

Δάνειο Σύμβουλος δεξιότητες και ικανότητες

Θα πρέπει να έχετε πολλές βασικές ιδιότητες για να πετύχει στο να γίνει αξιωματικός δάνειο.

 • Επάρκειας του υπολογιστή: οι υποψήφιοι εργασίας για θέσεις αξιωματικός του δανείου θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και τις εφαρμογές λογισμικού που σχετίζονται με την τραπεζική.
 • Αναλυτικές ικανότητες και την αντίληψη: Θα πρέπει να εκτιμηθεί με ακρίβεια τις οικονομικές καταστάσεις πελατών για να εξασφαλίσει την πιστοληπτική τους ικανότητα.
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια: Μια επιτυχημένη δανείου περιλαμβάνει πολλές σύμπλεξη και μερικές φορές μικροσκοπικές λεπτομέρειες, και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε καμία από αυτές.
 • Πωλητού: Η κατώτατη γραμμή είναι ότι είστε πωλούν ένα προϊόν. Μπορεί να χρειαστεί να πείσει τους πελάτες, καθώς και ανώτερη προσωπικού χρηματοδότηση για να πάει μαζί με τις συστάσεις σας.

Job Outlook

Η απασχόληση των αξιωματικών δανείου προβλέπεται να αυξηθεί λίγο πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα από το 2016 έως το 2026, σε περίπου 11%. Αυτό το πεδίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας, όμως, και η ανάπτυξη μπορεί να μετατοπιστεί από το χωράφι στο πεδίο. Για παράδειγμα, αξιωματικοί του δανείου που χρησιμοποιούνται στην εμπορική χρηματοδότηση μπορεί να αναμένει μόνο αύξηση της απασχόλησης περίπου 3% στη διάρκεια της ίδιας δεκαετίας, η οποία είναι πιο αργό από το μέσο όρο.

Ικανά στελέχη του δανείου μπορεί να κινηθεί σε μεγαλύτερα υποκαταστήματα των εταιρειών τους ή σε διευθυντικές θέσεις. Κάποιοι μπορεί τελικά να επιβλέπει άλλους αξιωματικούς του δανείου και των υπαλλήλων.

Εργασιακό περιβάλλον

Αυτό είναι κατά κύριο λόγο μια δουλειά γραφείου, αλλά μπορεί επίσης να εξαρτάται από την ειδικότητα ενός αξιωματικού δανείου. Όσοι απασχολούνται από τους ενυπόθηκους δανειστές μπορούν να περιμένουν για να ταξιδέψει κατά καιρούς για να συναντηθεί με τους πελάτες στα σπίτια τους, καθώς και εκείνες που χρησιμοποιούνται από εμπορικούς δανειστές θα μπορούσε να αναμένεται να επισκεφθούν τις επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα εργασίας

Αυτή είναι μια θέση πλήρους απασχόλησης και μπορεί να περιλαμβάνει εκτεταμένες πρόσθετες ώρες πάνω από 40 την εβδομάδα. Η αμοιβή των ατόμων που πληρώνονται με προμήθεια μπορεί να σχετίζεται άμεσα με τον αριθμό των ωρών που είστε διατεθειμένοι να αφιερώσουν στην εργασία.

Πώς να πάρει την εργασία

Μην παραβλέπετε την αξία ενός πτυχίου

Ακόμα και όταν ένα πτυχίο κολεγίου δεν είναι τεχνικά αναγκαίο, αυτούς που τα έχουν ή έχουν μεγάλη εμπειρία, ακόμα και σε σχετικό τομέα, έχουν τις καλύτερες προοπτικές.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ

Ορισμένες επιχειρήσεις και τα ιδρύματα αναμένουν οι αξιωματικοί δάνειο για να δημιουργήσουν το δικό τους βάσεις πελάτη, έτσι ώστε εφαρμόζοντας μια λίστα με τις επαφές και τις παραπομπές του δικτύου μπορεί να σας θέσει εκτός από άλλα, λιγότερο προετοιμασμένοι υποψήφιοι.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *