Γράφοντας μια ευχαριστήρια επιστολή για μια παραπομπή εργασίας

Posted on

Γράφοντας μια ευχαριστήρια επιστολή για μια παραπομπή εργασίας

Είτε είστε ένα entry-level υποψήφιο εργασίας ή ένας έμπειρος επαγγελματίας προώθηση στην κλίμακα της σταδιοδρομίας σας, είναι σημαντικό να αναπτύξουν και να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους συναδέλφους στον κλάδο σας. Ακόμη και στη σημερινή αγορά εργασίας, αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε «δίκτυο των παλαιών αγοριών» είναι ζωντανός και καλά? συχνά έχουν μια επαγγελματική επαφή πρόθυμοι να σας παραπέμψει για μια επιθυμητή θέση εργασίας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αν θα σκοράρει μια συνέντευξη ή όχι.

Ένας τρόπος για να παγιώσει αυτή τη σχέση είναι να αναμεταδώσει τις ευχαριστίες σας γραπτώς στις επαφές που σας παραπέμψει για μια θέση εργασίας, ακόμη και αν δεν έχετε πάρει μια προσφορά εργασίας. Επιπλέον, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σημείωσή σας θα τους αφήσουμε να γνωρίζουν την κατάσταση της αίτησής σας και να τους κρατήσει σε επιφυλακή για άλλες θέσεις για να σας παραπέμψει σε.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο Παρεχόμενες σας ευχαριστήρια επιστολή

Όταν λέτε ευχαριστώ, είναι σημαντικό να σωστά και επίσημα ευχαριστήσω όσους έχουν πάρει το χρόνο και χρησιμοποίησε την επιρροή τους για να σας δώσει μια θετική παραπομπή. Εδώ είναι τα παραδείγματα μιας ευχαριστήρια επιστολή που μπορείτε να στείλετε (μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου, ή το LinkedIn) σε ένα άτομο που σας έχει παραπεμφθεί για μια θέση εργασίας.

Όταν γράφετε το e-mail ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να είστε βέβαιος να δώσει στο πρόσωπο μια ενημέρωση κατάστασης για την αίτησή σας ή προσφορά εργασίας, καθώς και να τους ευχαριστήσω ειλικρινά για την παραπομπή.

Εάν θέλετε να στείλετε ένα ευχαριστώ μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συμπεριληφθεί η διεύθυνση επιστροφής σας ή τη διεύθυνση της επαφής σας. Χρησιμοποιήστε μια σαφή γραμμή θέματος (για παράδειγμα, «Σας ευχαριστώ από [Το όνομά σας]» ή «Thank You – [Το όνομά σας]) και τη λίστα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπογραφή σας.

Θα πρέπει να βασίσει την απόφασή σας σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει τον παραλήπτη σύμφωνα με το πόσο καλά τα ξέρετε. Αν έχετε γνωστό και επικοινωνούσε με τους συχνά, είναι μια χαρά για την αντιμετώπισή τους με το μικρό τους όνομα. Αν, όμως, έχουν τον προϊστάμενό σας ή εκπαιδευτή κολέγιο σε μια τυπική, συντηρητική ρύθμιση, χρήση «κ / Κα / Καθηγητής», ακολουθούμενο από το επώνυμό τους.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα δείγματα παρέχονται μόνο ως παραδείγματα – και όχι απλώς αντιγραφή-και-επικόλληση τους, θα πρέπει να τα προσαρμόσει ώστε να αντικατοπτρίζει τις δικές σας συνθήκες και το προσωπικό τόνο της φωνής.

Επίσης, δείτε παρακάτω για ένα παράδειγμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ευχαριστήρια επιστολή για μια παραπομπή.

Δείγμα ευχαριστήρια επιστολή για μια παραπομπή

Το όνομά σας
Διεύθυνση σας
Πόλη σας, κράτος Ταχυδρομικός Κώδικας
σας Τηλέφωνο
Email σας

Ημερομηνία
Όνομα
Τίτλος
Οργάνωση
Διεύθυνση
Πόλη, Τ.Κ.

Αγαπητέ κ Jones,

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναφορά μου για την Τζούνιορ Λογιστής [ή, ένθετο άλλους τίτλους δουλειά] θέση σε ABCD. Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που πέρασε την εξέταση της αίτησής μου και συνιστώντας μου για τη δουλειά.

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη συναρπαστική είδηση ​​ότι έχω επιλεγεί για μια συνέντευξη πρόσωπο με πρόσωπο με την πρόσληψη διευθυντή της επόμενης εβδομάδας ABCD του. Όταν μου τηλεφώνησε για να δημιουργήσει μια ώρα για αυτή τη συνέντευξη, ανέφερε συγκεκριμένα πόσο εντυπωσιασμένος ήταν από την επιστολή παραπομπής που γράψατε για λογαριασμό μου.

Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξη που μου παρείχαν? Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με το πώς η συνέντευξη συνεχίζεται!

Με εκτιμιση,

Το όνομα σου

Ευχαριστήρια επιστολή για την παραπομπή Email

Θέμα: Ευχαριστούμε τον Dave

Αγαπητέ Tim,

Σας ευχαριστούμε τόσο για την ειδοποίηση με την πρόσφατη άνοιγμα θέσεων εργασίας στην εταιρεία σας και για την εθελοντική προσφορά για την παροχή πρόσληψη επιτροπή σας με μια παραπομπή για λογαριασμό μου. HFT Industries έχει μια θαυμάσια φήμη ως ηγέτης της βιομηχανίας, και εκτιμώ πολύ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Νομίζω ότι συνέντευξή μου με τον Stanley πήγε καλά, και περιμένω να συναντηθεί με Sheila αργότερα αυτή την εβδομάδα για μια δεύτερη συνέντευξη. Περιγραφή Stanley της εταιρείας και του ποιες είναι οι ευθύνες μου θα περιλαμβάνει, θα πρέπει να προσληφθούν, σταθεροποίησε βαθύ ενδιαφέρον μου για την ένταξή της ομάδας σας. Θα σας κρατάμε ενήμερους όπως περάσουν από τη διαδικασία πρόσληψης.

Και πάλι, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας – Είμαι κρατώντας τα δάχτυλά μου σταυρωμένα ότι μπορεί σύντομα να είναι οι συνεργάτες του στο HFT βιομηχανίες!

Ο dave Jones

Ευχαριστήρια επιστολή για όταν πήρε τη δουλειά

Θέμα: Σας ευχαριστούμε!

Αγαπητοί Nancy,

Γράφω σήμερα για να σας ευχαριστήσω για την εισαγωγή μου σε Bob Anderson, ο διαχειριστής κατάστημα στην Eckles υλικού. Όχι μόνο δεν έχω πάρει μια συνέντευξη για μια θέση λιανική, αλλά επίσης προσληφθεί και θα μπορούσε να αρχίσει την εκπαίδευσή μου σε δύο εβδομάδες.

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορώ να κάνω ποτέ τίποτα για να επιστρέψουν την εύνοια. Πιστεύω πραγματικά εκτιμώ ό, τι έχετε κάνει για μένα.

Με ευγνωμοσύνη,

Annabelle

Περισσότερα για ευχαριστώ Γράμματα

συμβουλές κριτική για το πώς να γράψει μια ευχαριστήρια επιστολή, συμπεριλαμβανομένων ποιον να ευχαριστήσω, τι να γράψω και πότε να γράψετε ένα σχετίζεται με την απασχόληση ευχαριστήρια επιστολή. Επίσης, επανεξέταση άλλο δείγμα ευχαριστώ γράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα ευχαριστήριο σημείωμα για μια συνέντευξη για δουλειά, ένα οικοτροφείο ευχαριστήρια επιστολή, ευχαριστώ για την ενημερωτική συνέντευξη, ευχαριστώ για τη βοήθεια, και μια ποικιλία από επιπλέον συνέντευξη ευχαριστώ δείγματα επιστολή.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *