Γιατρός Εργασίας Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Γιατρός Εργασίας Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Μετά την παροχή διαγνώσεις, οι γιατροί τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από ασθένειες και τραυματισμούς. Οι γιατροί που ονομάζεται επίσης γιατροί και μπορούν να είναι είτε γιατροί (MD) ή γιατροί του Οστεοπαθητική Ιατρική (DO).

Και οι δύο τύποι των γιατρών χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας, όπως τα φάρμακα και τη χειρουργική επέμβαση, αλλά το DOS τονίζουν το μυοσκελετικό σύστημα του σώματος,  προληπτική ιατρική , και ολιστική φροντίδα των ασθενών. Οι γιατροί μπορεί να είναι οι γιατροί της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή μπορούν να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ιατρικής, όπως η εσωτερική ιατρική, ιατρική έκτακτης ανάγκης, τη μαιευτική και γυναικολογία, νευρολογία, παιδιατρική, γηριατρικής, ψυχιατρικής, της ενδοκρινολογίας, οφθαλμολογία, ή αναισθησιολογίας.

Γιατρός Καθήκοντα και Ευθύνες

Ειδικές ευθύνες διαφέρουν ανάλογα με την ειδικότητα, αλλά όλοι οι γιατροί πρέπει να είναι σε θέση να εκτελεί τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • αξιολογούν τα συμπτώματα
 • Διάγνωση συνθήκες
 • Συνταγογράφηση και θεραπεία Administer
 • Παροχή παρακολούθηση φροντίδα των ασθενών, να τους παραπέμψει σε άλλους παρόχους, και να ερμηνεύουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα τους
 • Συνεργαστείτε με  τους βοηθούς γιατρού , νοσοκόμες, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας
 • συνταγογραφήσει φάρμακα
 • τρέχουσα Μείνετε σε ιατρική τεχνολογία και την έρευνα

Δεδομένου ότι οι γιατροί είναι υπεύθυνοι για τους ασθενείς τους ευημερία, αυτό το επάγγελμα είναι πιο απαιτητική από ό, τι τα περισσότερα. Εκτός του ότι έχει μια ολοκληρωμένη γνώση της ιατρικής, θα πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν τα ευρήματά τους σε ασθενείς οι οποίοι συνήθως δεν έχουν την ίδια γνώση. Εργάζονται με τους ανθρώπους όταν βρίσκονται στην πιο ευάλωτη και αυτό απαιτεί ενσυναίσθηση εκτός από την απαιτούμενη τεχνική γνώση.

Πέρα από τις θεμελιώδεις καθήκοντα και τις ευθύνες όλων των γιατρών, κάθε ειδικότητας στον τομέα απαιτεί οι γιατροί να είναι σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντα ειδικά για αυτές τις θέσεις εργασίας. Οι χειρουργοί, για παράδειγμα, πρέπει να έχει την επιδεξιότητα να εκτελέσει συγκεκριμένες λειτουργίες και τη δύναμη να περνούν ώρες κάθε φορά στο χειρουργείο.

Γιατρός Μισθός

Τα κέρδη των γιατρών και χειρουργών διαφέρουν ανάλογα με την ειδικότητα.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 208.000

Πηγή: Bureau of Labor Statistics , 2017

Εκπαίδευση, κατάρτιση, & Πιστοποίηση

Μετά τις προπτυχιακές σπουδές, να γίνει γιατρός συνήθως απαιτεί τουλάχιστον επτά ετών, και μερικές φορές πιο σχολείου και της κατάρτισης, ανάλογα με την πορεία συγκεκριμένων καριέρα.

 • Εκπαίδευση: Οι μελλοντικοί γιατροί πρέπει να γίνονται αποδεκτές σε ένα διαπιστευμένο ιατρική σχολή που συνήθως απαιτεί την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού προ-med πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη σημαντικών μαθημάτων στη βιολογία, την ανατομία και τη φυσιολογία, τη χημεία, και γενικά την επιστήμη. Ιατρική Σχολή είναι ένα τετραετές πρόγραμμα. Η  Επιτροπή Συνδέσμου για την Ιατρική Εκπαίδευση  (LCME) πιστοποιεί προγράμματα ιατρικής σχολείο που χορηγούν πτυχίο MD. Οστεοπαθητική προγράμματα ιατρικής σχολής (εκείνα που προσδίδουν ένα βαθμό DO) λαμβάνουν διαπίστευση από την  αμερικανική Επιτροπή Οστεοπαθητική Association για Οστεοπαθητική College Διαπίστευσης (COCA) .
 • Εκπαίδευση: Ιατρική Σχολή ακολουθείται από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για την απόκτηση που συνήθως διαρκεί οπουδήποτε από τρεις έως επτά έτη, ανάλογα με την ειδικότητα. Το  Συμβούλιο Διαπίστευσης για Πτυχιούχος Ιατρικής Εκπαίδευσης  (ACGME) και οι  αμερικανικές Οστεοπαθητική Association  (AOA) προγράμματα ειδίκευσης διαπίστευση για γιατροί και το DOS, αντίστοιχα. Τον Ιούλιο του 2015 οι οργανώσεις αυτές, σε συνδυασμό με την  αμερικανική ένωση των κολλεγίων της Οστεοπαθητική Ιατρική  (AACOM), άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου συστήματος πιστοποίησης. Αυτή η μετάβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις Ιούλιος 2020.
 • Αδειοδότηση: Οι γιατροί χρειάζονται άδεια από το κράτος ιατρική ή οστεοπαθητικός σκάφους στην πρακτική στις απαιτήσεις των ΗΠΑ ποικίλλουν από το κράτος και μπορεί να βρεθεί στην  Ομοσπονδία των κρατικών Υγειονομικών Επιτροπών  ιστοσελίδα. Ενώ απαιτήσεις ποικίλλουν, όλοι οι γιατροί πρέπει να περάσει την  Ηνωμένες Πολιτείες Medical Licensing εξετάσεις  (USMLE) και DO που πρέπει να περάσει η Περιεκτική Οστεοπαθητική Ιατρική Licensing εξετάσεις (Comlex-ΗΠΑ).

Γιατρός δεξιότητες και ικανότητες

Εκτός από την αποφοίτηση από την ιατρική σχολή και licensure, οι γιατροί πρέπει επίσης ειδικές  δεξιότητες για να πετύχει σε αυτό το επάγγελμα. Αυτές είναι ικανότητες με τα οποία το ένα είτε έχουν γεννηθεί ή έχουν αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας της ζωής. Μεταξύ αυτών είναι:

 • Πρόβλημα Επίλυση : Μετά την αξιολόγηση των συμπτωμάτων του ασθενούς και να κάνει μια διάγνωση, οι γιατροί πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί  δεξιότητες κριτικής σκέψης  για να συγκρίνει τις διαθέσιμες επιλογές.
 • Δεξιότητες Επικοινωνίας: Εξαιρετική  ακουστικές ικανότητες  επιτρέπουν στους γιατρούς να κατανοήσουν τα συμπτώματα και τις ανησυχίες των ασθενών τους. Πρέπει ανώτερες λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας για να εξηγήσει τις διαγνώσεις στους ασθενείς και τις οικογένειές τους και να μεταφέρει τις οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία με νοσηλευτές και άλλοι στο προσωπικό.
 • Προσανατολισμός Υπηρεσία: Ένας γιατρός πρέπει να βοηθήσει τους ανθρώπους. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαδρομές διαθέσιμα σε αυτόν τον τομέα που δεν περιλαμβάνουν την εργασία με τους ασθενείς άμεσα, οι περισσότερες έρευνες οδηγείται από την επιθυμία να βοηθήσει τους ανθρώπους.
 • Παρακολούθηση:  Οι γιατροί πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αλλαγές των συνθηκών των ασθενών και να απαντήσετε σε κατάλληλα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από μακροπρόθεσμες αλλαγές στην τακτική ασθενείς με βραχυπρόθεσμες αλλαγές σε ασθενείς που αναρρώνουν από μια ειδική διαδικασία ή ασθένεια.

Job Outlook

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβάλλει θέσεις εργασίας για τους γιατρούς και τους χειρουργούς θα αυξηθεί κατά περίπου 13 τοις εκατό μεταξύ 2016 και 2026. Αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό αύξησης 7 τοις εκατό προβλέπεται για τους ανθρώπους σε όλες τις σταδιοδρομίες, αλλά είναι λίγο πιο αργή από την ανάπτυξη άλλων διάγνωση της υγείας και τη θεραπεία τους επαγγελματίες. Μια αυξανόμενη γήρανση του πληθυσμού θα οδηγήσει τη ζήτηση για περισσότερους γιατρούς.

Εργασιακό περιβάλλον

Λίγα επαγγέλματα ποικίλλουν τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος εργασίας, όπως αυτή του γιατρού. Ένας γιατρός με μια πρακτική οικογένεια σε μια μικρή κοινότητα μπορεί να έχει μια επιχείρηση σχετικά χαλαρή με ένα μικρό προσωπικό. Από την άλλη πλευρά, οι γιατροί που εργάζονται σε ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης σε ένα αστικό περιβάλλον θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με περιπτώσεις ακραίες και υψηλή πίεση σε τακτική βάση. Πολλοί γιατροί επιλέγουν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, που συχνά υπαγορεύει το είδος του περιβάλλοντος στο οποίο εργάζονται και το ποσό του στρες που αντιμετωπίζουν.

Πρόγραμμα εργασίας

χρονοδιαγράμματα των γιατρών μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά πόσο δύσκολο είναι εξαρτάται από το είδος της εργασίας τους. Ένας παιδίατρος ή μια οικογένεια ιατρός να είναι σε θέση να κρατήσει περισσότερο του κανονικού ωραρίου των επιχειρήσεων, αλλά ένας χειρουργός συχνά είναι σε εφημερία και συχνά εκτελεί τις διαδικασίες που μπορεί να πάει καλά μετά από οκτώ ώρες μια τυπική ημέρα εργασίας. Πριν από την ίδρυση της σταδιοδρομίας, όλοι οι γιατροί πρέπει να ολοκληρώσει μια κατοικία που συνήθως απαιτεί πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένων νύχτες και τα Σαββατοκύριακα και συχνές περίοδοι της εφημερίας.

Πώς να πάρει την εργασία

Ξεκινήστε νωρίς

Να πάρει σε ιατρική σχολή απαιτεί να είναι υψηλό επίτευξη των φοιτητών και λαμβάνοντας τις σωστές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της χημείας, της φυσικής και των μαθηματικών, ως ένα προπτυχιακό.

να δεσμευτούν

Η εκπαίδευση είναι ένας γιατρός μπορεί να πάρει μέχρι και μια δεκαετία πέρα ​​κερδίζοντας ένα πτυχίο.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΙ

Μέχρι τη στιγμή που φοιτητές ιατρικής αρχίσει κατοικίες τους, μπορούν να αρχίσουν να επικεντρωθεί σε μια ειδικότητα.

Συγκρίνοντας παρόμοιες θέσεις εργασίας

Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα στον ιατρικό τομέα, εκτός από τους γιατρούς ότι οι ασθενείς βοήθεια απόλαυση. Μεταξύ αυτών, με μέση ετήσια μισθούς, είναι οι εξής:

 • Οδοντίατροι: $ 158.120
 • Ιατρός Βοηθοί: $ 104.860
 • Οι επαγγελματίες Νοσοκόμα: $ 110.930

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ , το 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *