Γενικά ευχαριστήρια επιστολή Δείγματα και Writing Συμβουλές

Posted on

Γενικά ευχαριστήρια επιστολή Δείγματα και Writing Συμβουλές

Σας ευχαριστώ γράμματα, ευγενικά και ειλικρινά γράψει, είναι απαραίτητα στον επιχειρηματικό κόσμο. Είτε ένας πρώην αφεντικό σας έχει δώσει μια αναφορά, μια επιχείρηση επαφές σας συνιστούμε να τον εργοδότη τους, ένας συνάδελφος σας έχει βοηθήσει με ένα έργο, ή μια πιθανή νέα αφεντικό έχει μόλις σας συνέντευξη για μια θέση, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να ευχαριστούμε όλους όσους βοηθούν με την καριέρα σας ή την αναζήτηση εργασίας.

Σας ευχαριστώ γράμματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσω την εκτίμησή σας για τη βοήθεια των ανθρώπων. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους. Ένα ευχαριστώ επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την επαφή με κάποιον στο δίκτυό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να υπενθυμίσω μια μισθώνοντας διευθυντή γιατί είναι ένα αγαθό κατάλληλο για μια θέση. Μπορεί επίσης να δείξει στον προϊστάμενό σας ότι είστε επαγγελματίες και ευγενικοί.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και τι να πει στην επιστολή σας, καθώς επίσης και αν θα στείλετε τη σημείωση ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail, ή την κάρτα. Λέγοντας το σωστό πράγμα χρησιμοποιώντας το σωστό σχήμα θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη σας, και να τον κάνει να αισθάνονται εκτίμησα.

Email εναντίον Βίβλος εναντίον Notecard ευχαριστούμε Yous

Πώς μπορείτε να στείλετε ευχαριστήρια επιστολή σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι λίγο πολύ το πρότυπο για την επικοινωνία των επιχειρήσεων αυτές τις μέρες. Αν μια άμεση παρακολούθηση είναι απαραίτητη – για παράδειγμα, αν θέλετε να εκφράσω την ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία μιας συνέντευξης εργασίας πριν από την πρόσληψη επιτροπή λαμβάνει την απόφασή της – email είναι ο τρόπος να πάει.

Εκτύπωση ευχαριστώ γράμματα μπορεί να πάρει τη μορφή μιας άτυπης, χειρόγραφο σημείωμα ή μια επίσημη, δακτυλογραφημένη επιστολή. Πώς μπορείτε να γράψετε το e-mail θα πρέπει να δείξει την κατανόησή σας της εταιρείας και πρόσωπο που σας ευχαριστεί. Εάν γνωρίζετε ότι έχετε χρόνο να αναμεταδώσει τις ευχαριστίες σας με το ταχυδρομείο, μια γραπτή ευχαριστώ δείχνει ότι έχετε λάβει ένα επιπλέον βήμα για να δείξετε την εκτίμησή σας.

Πιο παραδοσιακές εταιρείες προτιμούν συχνά είτε ένα δακτυλογραφημένο γράμμα ή ένα χειρόγραφο σημείωμα. Ωστόσο, αν θέλετε να προσαρμόσετε πραγματικά το μήνυμά σας ευχαριστεί (για παράδειγμα, αν είστε ευχαριστώντας το συνάδελφο τον οποίο έχετε εργαστεί για χρόνια), να εξετάσει ένα χειρόγραφο κάρτα.

Τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια ευχαριστήρια επιστολή

Δεν έχει σημασία ποια μορφή θα χρησιμοποιήσετε για να στείλετε ευχαριστώ σας σημείωμα, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνουν πάντα.

Αντιμετώπιση του προσώπου κατάλληλα. Στην αρχή της επιστολής, την αντιμετώπιση του ατόμου με ένα κατάλληλο χαιρετισμό, όπως «Αγαπητέ κ Επώνυμο.» Ή «Αγαπητέ Firstname.» Εάν γνωρίζετε το πρόσωπο καλά, χρησιμοποιήστε το όνομα του ατόμου. Σε αντίθετη περίπτωση, τον ή την αντιμετώπιση όπως ο κ, κα, ή άλλο κατάλληλο τίτλο.

Πες ευχαριστώ. Φτάσουμε στο σημείο της σημείωσης σας γρήγορα. Πείτε τις λέξεις «ευχαριστώ» στην πρώτη πρόταση ή δύο, έτσι ώστε το πρόσωπο που ξέρει γιατί γράφετε. Εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλαμβάνεται η φράση «Thank You» στη γραμμή θέματος, καθώς και.

Δώστε (μερικά) λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τι λέτε ευχαριστώ για. Πηγαίνετε σε ένα κομμάτι της λεπτομέρεια, έτσι ώστε το άτομο που καταλαβαίνει ακριβώς τι σας αρέσει. Για παράδειγμα, εάν λέτε ευχαριστώ σε κάποιον που σας έδωσε συμβουλές δουλειά, να εξηγήσει τι ακριβώς βρέθηκε να είναι πιο χρήσιμη. Εάν λέτε ευχαριστώ μετά από μια συνέντευξη για δουλειά, θυμίζουν το πρόσωπο του μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τη συνέντευξη (ή αυτόν ή αυτήν υπενθυμίσω γιατί είναι ένα αγαθό κατάλληλο για την εργασία). Ένα κομμάτι της λεπτομέρεια δείχνει το πρόσωπο αυτό που πραγματικά εκτιμώ, και γιατί.

Πες ευχαριστώ και πάλι. Πριν από την υπογραφή μακριά, να επαναλάβω την εκτίμησή σας.

Αποσύνδεση. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο κλείσιμο, όπως το «Best» ή «Φιλικά». Στη συνέχεια καταλήγουν με την υπογραφή σας (χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αν είναι μια επιστολή, χειρόγραφο, αν πρόκειται για μια κάρτα, και δακτυλογραφημένο αν είναι ένα e-mail).

Συμβουλές για τη σύνταξη ενός ευχαριστήρια επιστολή

Στείλτε το συντομότερο δυνατόν. Σύνταξη και αποστολή σημείωσή σας το συντομότερο δυνατόν. Μην καθυστερείτε την αποστολή χάρη σας, ειδικά μετά από μια συνέντευξη για δουλειά. Δεν είναι αποστολή ευχαριστήρια επιστολή μετά από μια συνέντευξη μπορεί να βλάψει τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί.

Να είστε θετικοί αλλά ειλικρινείς. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας, αλλά μην το παρακάνετε. Οι άνθρωποι μπορούν να πουν όταν ένα ευχαριστώ σημείωμα είναι ανειλικρινής. Για παράδειγμα, αν είστε ευχαριστώντας τον εργοδότη μετά την παραίτηση από τη δουλειά, θα πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες σας, και να επικεντρωθεί σε ό, τι σας άρεσε σχετικά με την εργασία εκεί. Ωστόσο, δεν ψεύδονται και να λέτε ότι μου άρεσαν τα πάντα, αν δεν το έκανε πραγματικά. Εστίαση στα θετικά, αλλά δεν ψεύδονται.

Προσαρμόστε το κάθε γράμμα. Εξατομίκευση κάθε ευχαριστήρια επιστολή που στέλνετε. Για παράδειγμα, αν στείλετε ευχαριστώ σημειώσεις σε όλους σας συνέντευξη με μια δουλειά, να προσθέσει κάτι σε κάθε νότα για το συγκεκριμένο συνομιλία σας με κάθε άτομο. Μην απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το ίδιο μήνυμα για κάθε άτομο – αυτό θα συναντήσετε ως ανειλικρινής.

Φροντίστε να είναι σύντομη. Σας ευχαριστώ σημειώσεις πρέπει να είναι σύντομη. Κρατήστε τη σημείωσή σας δεν είναι πλέον από μερικές παραγράφους συνοπτική.

Επεξεργασία, να επεξεργαστείτε, να επεξεργαστείτε. Ένα ευχαριστήριο σημείωμα στο χώρο εργασίας πρέπει να είναι επαγγελματίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι καλά γραμμένο και χωρίς λάθη. Διορθώστε την επιστολή σας προσεκτικά πριν από την αποστολή.

Δείγμα Γενική ευχαριστήρια επιστολή

Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας γενικής ευχαριστήρια επιστολή.

Jason Jones
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

1η, Σεπτεμβρίου 2018

Cedric Lee
Λογαριασμός Διευθυντής
Acme Ενοικίαση
123 Business Rd.
Επιχειρήσεις City, NY 54321

Αγαπητέ κ Lee:

Ελπίζω να είσαι καλά. Ήθελα απλώς να πω ευχαριστώ πολύ για το γράψιμο μου μια συστατική επιστολή για τη δουλειά στο Acme λιανικής.

Πραγματικά ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να γράψει το γράμμα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω μια δεύτερη συνέντευξη με την εταιρεία την επόμενη εβδομάδα! Θα σας ενημερώσουμε πώς θα πάει.

Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ. Εκτιμώ πολύ τη βοήθειά σας στην αναζήτηση εργασίας μου.

Τις καλύτερες ευχές,

Jason Jones [χειρόγραφη υπογραφή]

Jason Jones

Email ευχαριστήρια επιστολή Δείγμα

Κατά την αποστολή ενός e-mail e-mail, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό τεθωρακισμένος ένα, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συμπεριληφθεί η διεύθυνση επιστροφής σας ή τη διεύθυνση σας στην αρχή του μηνύματος. Απλά λίστα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην υπογραφή σας.

Θέμα: Σας ευχαριστούμε!

Αγαπητοί κυρία Λι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη στήριξη που παρείχατε σε μένα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναζήτηση καριέρα μου.

Όταν άρχισα αυτή την έρευνα, είχα πολύ μικρή ιδέα για το πώς να πάει για αυτό – ή κυρίως, πώς να δίκτυο για να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Οι πληροφορίες και συμβουλές που έδωσε (και, ειδικότερα, η λίστα με τις επαφές που μοιραστήκατε μαζί μου) έκανε όλη τη διαφορά στην προσπάθεια μου να επικεντρωθεί στην αναζήτηση εργασίας μου.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι έχω μόλις αποδεχθεί μια νέα θέση με ACME Auto! Και πάλι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Εκτιμώ πολύ τη γενναιοδωρία σας.

Με εκτιμιση,

Terry Lau
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *