Βρουν θέσεις εργασίας στην περιοχή σας

Posted on

Βρουν θέσεις εργασίας στην περιοχή σας

Ψάχνετε να βρείτε μια δουλειά που είναι σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή; Ίσως να κινούνται κάπου νέο, ή να ψάχνετε για δουλειά κοντά στο σπίτι. Εύρεση εργασίας στην περιοχή σας παίρνει μια σειρά από στρατηγικές συμπεριλαμβανομένων χρησιμοποιούν ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας που εστιάζουν στην τοπική απασχόληση, την έρευνα τοπική κοινότητα συμβούλια, επισκέπτονται εκθέσεις καριέρα στην πόλη σας, και το check out τοπικό συμφοιτητών σας ή στην ιστοσελίδα τους.

Με τη χρήση πολλαπλών στρατηγικών, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρουν μια δουλειά που είναι σωστό για σας και στην περιοχή που θέλετε να είναι. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομερείς συμβουλές για το πού να ψάξουν να βρουν θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στην περιοχή σας.

Συμβουλές για την εύρεση εργασίας στην περιοχή σας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρουν δουλειά στην πόλη ή την πόλη σας είναι να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές στρατηγικές ταυτόχρονα. Διαβάστε παρακάτω για μια λίστα με τεχνικές που χρησιμοποιούν για να βρουν δουλειά στην περιοχή σας. Αν και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις στρατηγικές, επιλέξτε αυτά που είναι κατάλληλο για εσάς.

  • Ελέγξτε τις Μηχανές Αναζήτησης Εργασίας: Ενώ οι μηχανές αναζήτησης εργασίας θα παραθέσει διαθέσιμες θέσεις εργασίας σχεδόν παντού, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση για θέσεις εργασίας μόνο στην περιοχή σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας online μηχανή αναζήτησης εργασίας σας ή τη λειτουργία «Σύνθετη Αναζήτηση» σκάφους δουλειά για να καθορίσετε τον ταχυδρομικό κώδικα και / ή ακτίνα μιλίων είστε πρόθυμοι να εξετάσουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης εργασίας, όπως Indeed.com, ή να ελέγξετε έξω ένα εργοτάξιο θέση που ταιριάζει συγκεκριμένο κλάδο σας.
  • Επισκεφθείτε την Τοπική Αναζήτηση εργασίας Sites: Υπάρχουν ιστοσελίδες που στοχεύουν ειδικά στην τοπική αγορά εργασίας. Ιστοσελίδες όπως Craigslist, Geebo και Jobing, έμφαση στις θέσεις εργασίας που αναφέρονται για συγκεκριμένες γεωγραφικές τοποθεσίες. Ελέγξτε τους έξω για να βρείτε καταχωρήσεις που δεν μπορεί να αναρτηθεί στο εθνικό πίνακες εργασίας.
  • Αναχώρηση Εταιρεία ιστοσελίδες: Αν ξέρετε τι εταιρεία που θέλετε να εργαστείτε για, δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για να δούμε αν έχουν οποιεσδήποτε καταχωρήσεις δουλειά στην περιοχή σας. Οι μεγαλύτερες εταιρείες τείνουν να επιτρέψουν στους χρήστες να αναζητούν για ανοίγματα από τη γεωγραφική τοποθεσία.
    Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω πίνακες εργασίας που εστιάζουν σε συγκεκριμένες εταιρείες. Για παράδειγμα, LinkUp αναζητήσεις για τις θέσεις εργασίας που έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της εταιρείας. Χρησιμοποιήστε την επιλογή Σύνθετη Αναζήτηση για να βρουν θέσεις εργασίας από την εταιρεία, ή να βρουν θέσεις εργασίας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
  • Δοκιμάστε Κοινοτικά Συμβούλια: Εάν Nextdoor.com δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στη γειτονιά σας, είναι πιθανό σύντομα. Η περιοχή έχει πολλές γειτονιές στο διαδίκτυο, που επιτρέπει αυτήν την εικονική κοινότητα συμβούλιο των γειτόνων να επικοινωνούν με τους άλλους στην περιοχή τους. Ενώ πρωταρχικός στόχος της είναι η από κοινού χρήσιμες πληροφορίες, όπως «Μπορείτε να μου συστήσετε ένα καλό κλειδαρά;» θα βρείτε επίσης τους κατοίκους της περιοχής που αναζητούν εργαζόμενους για τις επιχειρήσεις τους.
  • Ελέγξτε μέλος Πόροι: Τα περισσότερα κράτη έχουν τις δικές τους τράπεζες εργασίας, τηλέφωνο και web καταλόγους, και άλλους πόρους ειδικά για τις τοπικές άτομα που αναζητούν εργασία. Σε ακόμα πιο τοπικό επίπεδο, μπορείτε να ελέγξετε έξω τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο της ιστοσελίδας σας, η οποία συνήθως δημοσιεύσεις τοπικές λίστες εργασίας.
  • Επίσκεψη Εκθέσεις Καριέρα: Αναχώρηση εκθέσεις καριέρα στην περιοχή σας. Εκθέσεις εργασίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει one-stop shopping καριέρα σε ένα μοναδικό γεγονός. Συνήθως, οι εταιρείες σε δίκαιη βάση κοντά στην τοποθεσία δίκαιη δουλειά, έτσι ώστε να είναι εγγυημένη για να βρείτε τις τοπικές θέσεις εργασίας.
  • Συμμετάσχετε σε μια Σύλλογος Αποφοίτων: Επανασύνδεση με τους αποφοίτους Πανεπιστημίων σας μέσω της ιστοσελίδας τους. Αυτές οι ομάδες μπορούν να προσφέρουν σημαντικούς πόρους για την απασχόληση, τις κατηγορίες και εργαστήρια καθώς και η θέση δημοσιεύτηκε από τους τοπικούς εργοδότες. Απόφοιτοι ενώσεις δεν τηρούν μόνο οι απόφοιτοι που συνδέονται με το σχολείο τους? είναι επίσης μια μεγάλη πηγή για τη δικτύωση και την επαγγελματική εξέλιξη και μπορεί να φιλοξενήσει τοπικές εκδηλώσεις αν είστε σε μια μεγάλη αστική περιοχή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω Γραφείο Διασύνδεσης του πανεπιστημίου σας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους μαθητές να βρουν δουλειά, ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους.
  • Δίκτυο: Η δικτύωση είναι μια καταπληκτική τρόπος για να βρείτε σχεδόν σε κάθε θέση εργασίας. Μιλήστε με συνδέσεις (συμπεριλαμβανομένου του φίλους, την οικογένεια και επαγγελματικές επαφές) που έχετε στο εταιρείες ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, μιλήστε με τις επαφές στην περιοχή σας που θα μπορούσαν να ξέρετε για άλλα ανοίγματα κοντά σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *