Βασικές Καριέρα γεγονότα για Πωλήσεις

Posted on

Βασικές Καριέρα γεγονότα για Πωλήσεις

Πώς είναι της ισχυρής πειθούς σας; Εάν απαντήσατε «εξαιρετική», στη συνέχεια, μια δουλειά πωλήσεων θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς. Ως πρόσωπο πωλήσεων, θα πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους, εταιρείες ή οργανισμούς να αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες από την εταιρεία που εκπροσωπείτε. Μπορείτε να θέσει τις θέες σας σχετικά με την εργασία σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της μεταποίησης, του λιανικού εμπορίου, της τεχνολογίας των πληροφοριών, της γεωργίας, των φαρμακευτικών προϊόντων, την υγειονομική περίθαλψη, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μεταφορές, φιλοξενία, και επαγγελματικές υπηρεσίες.

επαγγελματίες των πωλήσεων μπορεί να πλασάρουν πολλά διαφορετικά προϊόντα. Ανάμεσα στα αγαθά και τις υπηρεσίες που πωλούν τα είδη ένδυσης, αυτοκίνητα, μετοχές και ομόλογα, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, την ασφάλιση, την τεχνολογία των υπολογιστών, ηλεκτρονικών ειδών, γεωργικών μηχανημάτων, διαφημιστικού χώρου ή χρόνου, τα ζώα, τις διακοπές, και των ακινήτων. Ένα πρόσωπο πωλήσεων ειδικεύεται συνήθως σε έναν κλάδο ή τον τύπο του προϊόντος.

Βασικά στοιχεία για την απασχόληση στις πωλήσεις

 • Από το 2016, το Προεδρείο ΗΠΑ of Labor Statistics (BLS) υπολογίζει πάνω από 14,5 εκατομμύρια άνθρωποι εργάστηκαν στις πωλήσεις και τα συναφή επαγγέλματα. Ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει τους αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους.
 • Οι προοπτικές απασχόλησης για αυτό το πεδίο είναι καλή. Η BLS αναμένει πέντε τοις εκατό αύξηση των θέσεων εργασίας στον τομέα αυτό μεταξύ 2014 και 2024, η οποία είναι σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περίπου 778.000 νέες θέσεις εργασίας πωλήσεις.
 • εργαζομένων πωλήσεων και εκείνων που απασχολούνται σε συναφείς επαγγέλματα κέρδισε ένα μέσο ετήσιο μισθό των $ 26590 τον Μάιο του 2016. Ο ετήσιος μισθός για όλα τα επαγγέλματα ήταν $ 37.04 χιλιάδες, καθιστώντας τα κέρδη σε αυτόν τον τομέα είναι λίγο μικρότερη από ό, τι σε άλλες.
 • αποζημίωση ενός ατόμου συχνά περιλαμβάνει ένα βασικό μισθό συν μια επιτροπή, η οποία συνήθως υπολογίζεται ως ποσοστό επί των πωλήσεων από μάρκες.

Είναι μια Πωλήσεις Εργασίας σωστό για σας;

Μια καριέρα στις πωλήσεις, όπως και κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, δεν είναι μια καλή επιλογή για όλους. Μπορεί ή δεν μπορεί να είναι σωστό για σας. Πριν προχωρήσουμε, θα πρέπει να προσδιορίσετε αν έχετε ό, τι χρειάζεται για να πετύχει σε αυτόν τον τομέα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για να πετύχει στις πωλήσεις, θα πρέπει να είναι πειστική. Άριστες δεξιότητες επικοινωνίας είναι απαραίτητες. Πρέπει να είστε καλός ακροατής, καθώς έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και προφορικά. Υποδειγματική διαπροσωπικές δεξιότητες θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με άλλους.

Μια δέσμευση να εργαστεί σκληρά και πολλή υπομονή είναι επίσης αναγκαία. Είναι μερικές φορές χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει μια πώληση, και ίσως χρειαστεί να περιμένουν υπομονετικά, ενώ ένας πελάτης κάνει το μυαλό του. Απόρριψη είναι κοινό, έτσι πρέπει να είναι χοντρόπετσος, καθώς και.

Καριέρα Πωλήσεις

Ποιες είναι οι επιλογές σας, αν θέλετε να ακολουθήσουν μια καριέρα στις πωλήσεις; Αρκετές επαγγελματικών τίτλων πέσει κάτω από την ομπρέλα των πωλήσεων. Αυτοί περιλαμβάνουν εργάζονται σε πληθώρα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης της λιανικής καταστήματα και γραφεία. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτές τις ρυθμίσεις λέγεται ότι είναι στο εσωτερικό των πωλήσεων. Μερικά άτομα που απασχολούνται σε θέσεις εργασίας πωλήσεις συναντηθεί με τους πελάτες στα σπίτια ή τις επιχειρήσεις τους με ραντεβού. Άλλοι πάνε από πόρτα σε πόρτα, κάνοντας αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε δυνητικούς πελάτες. Αυτό ονομάζεται έξω από τις πωλήσεις.

 • Διαφήμιση Αντιπροσώπων Πωλήσεων
 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
 • Real Estate πράκτορες και μεσίτες
 • Λιανική Πωλητής
 • Μηχανικός πωλήσεων
 • Τίτλοι, Commodities, και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Αντιπρόσωπο Πωλήσεων
 • Ταξιδιωτικός πράκτορας
 • Χονδρικό και Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Μεταποίησης

Πώς να επιλέξετε ένα καλό Πωλήσεις Εργασίας

Με τόσες πολλές βιομηχανίες και τα προϊόντα από τα οποία να επιλέξει, πώς μπορείτε να αποφασίσετε τι να πουλήσει;

Υπάρχουν διάφορα κριτήρια που θα πρέπει να εξετάσουμε κατά την επιλογή μια δουλειά πωλήσεων. Θα πρέπει να εξετάσει το δυναμικό του εισοδήματος, το ενδιαφέρον σας για το προϊόν που πουλάτε και την ασφάλεια της απασχόλησης κατά τη λήψη απόφασης.

Ενώ τα κέρδη δεν συσχετίζεται απόλυτα με την ικανοποίηση από την εργασία, θα, φυσικά, πρέπει να κάνει τα προς το ζην. Εργασία πώληση χρεογράφων και εμπορευμάτων? άλλα επενδυτικά μέσα? χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες; και ρητίνη, συνθετικό καουτσούκ, και τεχνητές συνθετικές ίνες και νήματα κατασκευής προσφέρουν τις καλύτερες δυνατότητες κέρδους σύμφωνα με τις BLS.

Τούτου λεχθέντος, αν έχετε λίγο ενδιαφέρον για τα προϊόντα αυτά, αυτό θα επηρεάσει το κίνητρό σας. Λιγότερο κίνητρο θα οδηγήσει σε λιγότερες πωλήσεις, η οποία, με τη σειρά του, να σας αναγκάσει να έχουν χαμηλότερα κέρδη, αν αποζημίωση σας περιλαμβάνει μια επιτροπή ή να χάσετε τη δουλειά σας, αν ο εργοδότης σας είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή σας. Όσο σημαντικό είναι να κάνει τα προς το ζην, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε για το ενδιαφέρον σας στο προϊόν που πουλάτε.

Τέλος, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα είναι σε θέση να βρουν εργασία.

Αν σας ενδιαφέρει σε ένα συγκεκριμένο κλάδο ή τον τύπο του προϊόντος, αλλά υπάρχουν λίγες διαθέσιμες θέσεις εργασίας, θα πρέπει να κοιτάξουμε για μια άλλη περιοχή στην οποία το έργο. Συνήθως, όσο μεγαλύτερη είναι η ζήτηση για το προϊόν, τόσο μεγαλύτερη είναι η εργασιακή ασφάλεια των εργαζομένων που το πουλήσει. Οι πιο ασφαλείς θέσεις εργασίας στους κλάδους της υγείας και της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Εκπαίδευση και κατάρτιση

Η προετοιμασία σας για μια θέση εργασίας πωλήσεων εξαρτάται από το προϊόν που πουλάτε. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από ένα απολυτήριο λυκείου να πουλήσει κάποια προϊόντα, αλλά αν ψάχνετε για δουλειά Χόκινγκ επιστημονικά ή τεχνικά προϊόντα, για παράδειγμα, οι εργοδότες θα προσλαμβάνουν μόνο οι υποψήφιοι δουλειά που έχουν πτυχίο κολεγίου. Για την ασφάλιση πώληση, θα χρειαστείτε επίσης έναν βαθμό. Πτυχίο είναι προαιρετική για διαφήμιση αντιπρόσωποι πωλήσεων, αλλά κερδίζει κάποιος θα βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να πάρει μια θέση εργασίας.

Μπορεί να χρειαστεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. Για παράδειγμα, τα άτομα που πωλούν επενδυτικά μέσα, χρηματοπιστωτικών προϊόντων και ασφάλισης πρέπει να έχουν άδεια.

Πώς να πάρει μια εργασία Πωλήσεις

Είτε ψάχνετε για μια θέση entry-level ή μια καλύτερη δουλειά από αυτόν που χρησιμοποιείτε, υπάρχουν περιοχές συγκεκριμένες πωλήσεις-δουλειά που θα μπορούσε να έχει ακριβώς τη θέση που επιδιώκετε Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γενικά χώρων εργασίας, όπως Indeed.com. Οι εργοδότες δημοσιεύσετε ανοίγματα άμεσα να Μάλιστα, και η περιοχή συγκεντρώνει επίσης κατάλογοι εργασίας από άλλους δικτυακούς τόπους αναζήτησης εργασίας, επαγγελματικές οργανώσεις και ιστοσελίδες της εταιρείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και οι εργοδότες θα είναι σε θέση να σας βρουν, όταν ψάχνουν για κάποιον με τα προσόντα σας.

επαγγελματικό δίκτυο σας είναι μια εξαιρετική πηγή για την εκμάθηση για τις ευκαιρίες απασχόλησης. Διευρύνετε το δίκτυό σας χρησιμοποιώντας ένα online site δικτύωσης. Το πιο γνωστό το ένα είναι το LinkedIn. Θα είναι σε θέση να συνδεθούν με άλλους επαγγελματίες των πωλήσεων ή των μελών του δικτύου σας που γνωρίζουν οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα.

Όταν ο εργοδότης σκέφτεστε για μια θέση, θα πρέπει να το εξασφαλίσει από την υπεροχή σε μια συνέντευξη για δουλειά. Ο διευθυντής πωλήσεων θα ζητήσει από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις δεξιότητες των πωλήσεων σας. Αυτός ή αυτή θα ήθελα επίσης να ξέρετε για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας. Μέσα από τις απαντήσεις σας, θα πρέπει να αποδείξουν την ικανότητά σας να ακολουθεί και να σκεφτούμε στα πόδια σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *