Αφήνοντας ένα οικοτροφείο Πρόωρη

Posted on

Αφήνοντας ένα οικοτροφείο Πρόωρη

Σε περίπτωση που φεύγετε από ένα οικοτροφείο; Αν και η γνώμη μου είναι συνήθως ότι αν δεν περιλαμβάνει τα ακόλουθα 4 κριτήρια, σας συνιστώ, αν είναι δυνατόν, ένα ρεύμα οικότροφος πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε με την πρακτική για την εμπειρία που παρέχει, η δυνατότητα να κάνει το επαγγελματικό συνδέσεις και μια ευκαιρία για να συμπεριλάβει σχετική εμπειρία στο βιογραφικό τους.

Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν ορισμένα καλά μαθήματα στο σενάριο, σκέφτηκα να γράψω γι ‘αυτό, ώστε οι άνθρωποι σε παρόμοιες συνθήκες (συμπεριλαμβανομένων των θέσεων εργασίας δεν μπορεί να σταθεί) μπορούν να αξιολογήσουν όταν ήρθε η ώρα να το ονομάσουμε κλείνει για πρακτική άσκηση ή την εργασία τους.

Intern Ερώτηση

«Τώρα, η ερώτησή μου είναι, σε τρεις μήνες από πραγματικά δεν βιώνουν αυτό που περίμενα και μιλάμε γι ‘αυτό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο πάνω από μία φορά και τα πράγματα δεν βελτιώνονται, είναι καιρός για μένα να το ονομάσουμε κλείνει ή να μείνω ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα; Και αν θα πρέπει να το κολλήσει έξω, πόσο καιρό θα πρέπει να μείνω γνωρίζοντας ότι η άλλη προσφορά μπορεί να εξαφανιστεί μετά τον Ιανουάριο;»

Σε αυτήν την περίπτωση, νομίζω ότι ο συγγραφέας κάνει κάποια εξαιρετική σημεία σχετικά με το γιατί αφήνει αυτής της πρακτικής δεν θα είναι ένα κακό πράγμα. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό το άτομο είναι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής, ο οποίος είχε μια δουλειά και έκανε αξιοπρεπή χρήματα με μεγάλα οφέλη μόνο για να φύγει και να συνεχίσει αυτό που πιστεύουν ότι είναι «δουλειά των ονείρων» τους από τη στιγμή που ολοκληρώνεται «εκπαίδευση» τους, η οποία πήρε μορφή κάνοντας ένα οικοτροφείο . Για κάποιον που αναζητούν ένα μέλλον δουλειά και θέλει να πάρει την έκθεση στον τομέα της ψυχαγωγίας στο Λος Άντζελες, λαμβάνοντας αυτή τη δουλειά ακούγεται σαν μια εξαιρετική ιδέα.

Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, αυτή η πρακτική έχει αποδείξει ότι είναι ένας εφιάλτης. Πρώτα απ ‘όλα, πολλές από τις υποσχέσεις που έγιναν κατά το χρόνο της συνέντευξης δεν ακολουθήθηκαν μέσα από τον εργοδότη. Ο προσφεύγων ζητούσε ενθουσιασμό στην επόμενη δουλειά, μαζί με μια αξιοπρεπή μισθό, επιδόματα, ένα καλό εργασιακό περιβάλλον, και μια ευκαιρία να αναπτυχθούν στο εσωτερικό της εταιρείας. Για να κάνει την κατάσταση πιο περίπλοκη, η προσφεύγουσα, επίσης, συνέντευξη για μια άλλη εταιρεία που φαινόταν «εκπληκτικό», αλλά δεν προσφέρουν την «λάμψη και τη γοητεία» της εργασίας με διασημότητες σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να καταλήξει βάζοντας αυτή τη δουλειά για Κρατήστε.

Αποφάσισαν να λάβουν την πρακτική, επειδή πληρώθηκε, υποσχέθηκε κάποια «λάμψη και αίγλη,» και είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν σε μια εργασία πλήρους απασχόλησης όταν η πρακτική είχε τελειώσει. Για την απόγνωση των ασκούμενοι, η αμοιβή ήταν πολύ χαμηλή και δεν αυξήθηκε σημαντικά μόνο μετά από κάποιες συζητήσεις και στη συνέχεια και πάλι μετά τη λήψη σχετικά με το ρόλο του προσωπικού βοηθού, όταν η πλήρης απασχόληση των εργαζομένων απολύθηκε. Ελάτε να μάθετε 2 προηγούμενων εργαζόμενοι κάνουν την ίδια δουλειά ήταν επίσης απολύθηκε. Είχαν 10 ασκούμενοι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 ετών και μόνο 3 εργαζόμενοι στην κατάσταση μισθοδοσίας.

Δεδομένου ότι η προσωπική βοηθός, ο εργαζόμενος είναι πλέον βαρεθεί με την εργασία που εκτελείται από το γραφείο, και η ηθοποιός που εργάζονται άμεσα με τους είναι πολλή δουλειά. Υπήρξαν υποσχέσεις για το μέλλον προμήθειες φορά εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα, αλλά δεν υπήρξε τίποτα που αναφέρθηκαν σχετικά με την εκπαίδευση για το πώς να είναι επιτυχής μια φορά την δομή της Επιτροπής έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Ο μαθητής αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με χαμηλές αμοιβές και με άκρα πρόβλημα που κάνει την κάλυψη, ενώ ζει στο Λος Άντζελες. Μένοντας σε μια « κακή πρακτική », ενώ αγωνίζονται οικονομικά δεν είναι πιθανώς μια καλή ιδέα σε αυτή την περίπτωση, δεδομένου μάλιστα ότι η εκμάθηση φαίνεται να είναι ελάχιστες, με ανύπαρκτη αναπτυξιακή πορεία.

Δίλημμα 

Ο μπαμπάς του συγγραφέα πιστεύει ότι ο μαθητής πρέπει να κάνει ό, τι νομίζουν ότι είναι το καλύτερο, αλλά μαμά θέλει το μαθητή να μείνει, γιατί αισθάνεται ότι ο φοιτητής έχει ένα τιμητικό τίτλο και υπάρχει μια πιθανότητα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ενώ ο αναγνώστης αισθάνεται αρκετά μεταχειρισμένα και αναστατωμένος επειδή η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις του και δεν φαίνεται να υπάρχει δυνητική ανάπτυξη με την εταιρεία εκεί.

Αν θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας, παρακαλώ ελάτε μαζί μας στο φόρουμ για να δείτε την απάντησή μου και να μας ενημερώσετε αν νομίζετε ότι αυτός ο μαθητής πρέπει να μείνουν ή να φύγουν πρακτική τους άσκηση.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *