Ασφάλειες Τίτλων εργασίας και περιγραφές – Μια περιγραφή των θέσεων Κοινής ασφαλιστική βιομηχανία

Posted on

Ασφάλειες Τίτλων εργασίας και περιγραφές - Μια περιγραφή των θέσεων Κοινής ασφαλιστική βιομηχανία


Η ασφάλιση είναι μια ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει διάφορους τύπους κάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της ζωής, της υγείας, αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας, και την ασφάλιση ατυχημάτων. Η βιομηχανία παρέχει πολλές ευκαιρίες απασχόλησης για τα άτομα με τα κατάλληλα προσόντα και δεξιότητες.

Αν σας ενδιαφέρει η ασφαλιστική σταδιοδρομία, την έρευνα διαφορετικές θέσεις εντός του πεδίου για να καθορίσει μια εργασία που ταιριάζει καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας. Εργασία λίστα sites και ιστοσελίδες ασφαλιστική εταιρεία δημοσιεύσετε λεπτομερείς περιγραφές των θέσεων εργασίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε για τις ευθύνες και τις απαιτήσεις για τις διάφορες θέσεις στον κλάδο των ασφαλίσεων. Μεταξύ των πιο κοινές θέσεις είναι αναλογιστή, ισχυρίζεται ρυθμιστή, και ανάδοχος.

Απαιτήσεις Ασφάλισης Εργασίας και Παιδείας

Το μεγαλύτερο μέρος της ασφαλιστικής βιομηχανίας απαιτεί από τους υπαλλήλους που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, με φόντο στα μαθηματικά και στατιστικά στοιχεία.

Οι πιο δύσκολες θέσεις εργασίας στον τομέα της ασφάλισης, όπως αναλογιστή, μπορεί ακόμη και να απαιτούν από τους υποψηφίους να κατανοήσουν διαχείρισης βάσεων δεδομένων και SQL γλώσσα κωδικοποίησης. Όπως και οι περισσότερες θέσεις εργασίας, το καθένα απαιτεί ειδική εκπαίδευση, την επαγγελματική πιστοποίηση ή αδειοδότηση.

Άλλες θέσεις εργασίας, όπως υπάλληλοι, εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών και πράκτορες πωλήσεων πρέπει να έχει μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου ή GED. Ωστόσο, η επίτευξη πτυχίο κολεγίου μπορεί να κάνει ένας υποψήφιος εργασία πιο ελκυστική. Εδώ είναι λίστες τίτλος θέσης εργασίας και τις κατηγορίες τους για την ασφάλιση θέσεις.

Τίτλοι Ασφάλισης Εργασίας

Αναλογιστής : Αναλογιστών χρήση ανάλυσης για να προβλέψει τον κίνδυνο που θα προκύψει ένα γεγονός. Βοηθούν τις ασφαλιστικές εταιρείες να αποφασίσουν πόσο πρέπει να χρεώνουν για διάφορους τύπους κάλυψης. Από τις ασφαλιστικές εργασίες που αναφέρονται εδώ, αναλογιστές κάνει ένα από τα υψηλότερα των μισθών με ένα μεσαίο εισόδημα $ 102.880 το χρόνο.

Αναλογιστών συνήθως εργάζονται για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και χρηματιστηριακές εταιρείες που πωλούν τις πολιτικές των διαφόρων εταιρειών. Ή, μπορεί να λειτουργήσει για μια ασφαλιστική εταιρεία ή για την κυβέρνηση. Συχνά ειδικεύονται σε ένα είδος κάλυψης, όπως η ασφάλιση υγείας ή της περιουσίας.

Αναλογιστών πρέπει να είναι εξοικειωμένο με τα στατιστικά στοιχεία και τα μαθηματικά, και θα πρέπει να περάσει μια σειρά δοκιμών. τίτλοι των θέσεων εργασίας περιλαμβάνουν αναλογιστικές αναλυτής, ειδικός, συνεργάτης και διευθυντής.

 • αναλογιστική Αναλυτής
 • αναλογιστική Αναπληρωτής
 • αναλογιστική Διευθυντής
 • Αναλογιστής

Απαιτήσεις ρυθμιστής : Απαιτήσεις ρυθμιστές συνεργαστεί με τους πελάτες που έχουν βιώσει απώλειες και την υποβολή αιτήσεων. Επίσης γνωστό ως ασφαλιστική εξεταστές, αναλυτές, ειδικούς, εκτιμητές, ή ερευνητές, υποστηρίζει ρυθμιστές πρέπει να αποφασίσει πόσο μια ασφαλιστική εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει για μια ζημιά ή απώλεια.

Συνήθως ταξιδεύουν προς τους πελάτες και να επιθεωρήσει το ακίνητο που ένας ασφαλισμένος αξιώσεις είχαν καταστραφεί. Η δουλειά τους μπορεί να απαιτήσει τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων της έρευνας και επιδιώκει να καθορίσει πόσο ένας ισχυρισμός θα μπορούσε να αξίζει.

Ορισμένοι ρυθμιστές αξιώσεις λειτουργήσει ως δημόσια ρυθμιστές. Οι ενάγοντες έχουν προσλάβει μια δημόσια ρυθμιστή, επειδή προτιμούν να μην στηρίζονται σε ρυθμιστή της ασφαλιστικής εταιρείας. Ο στόχος της ασφαλιστικής εταιρείας ρυθμιστή είναι να εξοικονομήσουν χρήματα για την επιχείρησή τους, ενώ ο στόχος της δημόσιας ρύθμισης είναι να πάρει την υψηλότερη δυνατή ποσό που καταβάλλεται στον αιτούντα.

 • Ρυθμιστής
 • Απαιτήσεις ρυθμιστής
 • Απαιτήσεις Αναλυτής
 • Απαιτήσεις εξεταστή
 • Απαιτήσεις Διευθυντής
 • Απαιτήσεις Εκπρόσωπος
 • ειδικός Απαιτήσεις
 • Απαιτήσεις Υπάλληλος
 • Εκτιμητής
 • Εξεταστής
 • ρυθμιστής πεδίο

Απαιτήσεις Υπάλληλος : Ασφάλειες αξιώσεις υπάλληλοι χειριστεί όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μπορεί να επεξεργαστεί νέες πολιτικές, να τροποποιήσει τις υφιστάμενες πολιτικές, και να χειρίζονται έγγραφα που σχετίζονται με την αξίωση οικισμούς. Είναι επίσης γνωστή ως υπάλληλοι επεξεργασία πολιτικής.

 • Υπάλληλος
 • Διοικητική Βοηθός
 • Λογιστής
 • Υπάλληλος Επεξεργασίας Πολιτική

Εκπρόσωπος Εξυπηρέτησης Πελατών : Εκπρόσωποι Εξυπηρέτησης Πελατών βοηθήσει τους πελάτες με διάφορα ερωτήματα και τις ανησυχίες σχετικά με τις πολιτικές τους. Μπορούν επίσης να λάβουν πληροφορίες από τους πελάτες αφού είναι ασφαλισμένοι ιδιότητές τους καταστραφεί, και να επικοινωνούν μαζί τους στο τηλέφωνο, σε απευθείας σύνδεση, ή στο πρόσωπο.

 • Αναπληρωτής Εξυπηρέτησης Πελατών
 • Αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών
 • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Απώλεια ελέγχου Specialist : Η πρόληψη είναι η περιοχή ενός ειδικού ελέγχου της απώλειας. Θα επιθεωρήσει τις επιχειρήσεις να παρέχουν στρατηγικές για τη μείωση του κινδύνου απώλειας ή ζημιάς. Επίσης γνωστό ως σύμβουλοι του κινδύνου, οι ειδικοί έλεγχος απωλειών ταξιδέψει σε διάφορους χώρους εργασίας να σημειώσουμε τυχόν κινδύνους που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό οργανισμό.

Αντιπρόσωπο Πωλήσεων : Μια ασφαλιστική επαφές αντιπρόσωπος πωλήσεων στους πελάτες να τα πουλήσει συγκεκριμένα είδη ασφάλισης. Εξηγούν πολιτικές, καθοδηγεί τους πελάτες κατά τη διαδικασία επιλογής, και να διατηρήσει την ασφάλιση αρχεία του κάθε πελάτη.

Οι περισσότεροι πράκτορες ασφαλιστικών πωλήσεων εργάζονται για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και χρηματιστηριακές εταιρείες, παρόλο που κάποια εργασία με ιδιαίτερη ασφαλιστικές εταιρείες. Η εργασία συνήθως λαμβάνει χώρα σε ένα γραφείο, αλλά μέσα μερικές φορές ταξιδεύουν προς τους πελάτες.

Ένας αυξανόμενος αριθμός των αντιπροσώπων πωλήσεων ασφαλιστικών προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικονομικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της συνταξιοδότησης και τον προγραμματισμό κτημάτων. Επιπλέον, αυτοί οι παράγοντες μπορούν να γίνουν άδεια να πουλήσει τα αμοιβαία κεφάλαια, προσόδων μεταβλητή, και άλλων τίτλων.

 • Οργανισμός Διευθυντής Πωλήσεων
 • Πωλητής
 • Διευθυντής Πωλήσεων μέλος
 • Απώλεια Σύμβουλος Ελέγχου / Ειδικός
 • Σύμβουλος του κινδύνου
 • Σύμβουλος

Ασφάλειες Ασφαλιστές, : Μια ασφαλιστική ανάδοχος αποφασίζει εάν κάποιος που αναζητούν κάλυψη θα πρέπει να παρέχονται με την εν λόγω ασφάλιση. Ο ανάδοχος αξιολογεί τον υποψήφιο για τον κίνδυνο και καθορίζει εάν ο αιτών πληροί τα ελάχιστα κριτήρια.

Ο ανάδοχος θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει σύνολο τιμών για τα διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια ανάλογα με το καθορισμένο κίνδυνο. Οι περισσότεροι ασφαλιστές εργαστούν για τους ασφαλιστές, και άλλοι μπορεί να λειτουργήσει για συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες. Ανάδοχοι έχουν την τάση να ειδικεύονται σε μια περιοχή κάλυψης, όπως η αυτόματη ασφάλεια ή την ασφάλεια ζωής.

 • Ασφαλιστής
 • Διευθυντής underwriting

Συμβουλή : Αν είστε αναλυτική, λεπτομέρεια προσανατολισμένη, και έχουν ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, μπορεί να είναι κατάλληλη για μια θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *