Αρχική Δακτυλογράφος Εργασία Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Αρχική Δακτυλογράφος Εργασία Περιγραφή: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Μια τύπους δακτυλογράφος σπίτι ή επεξεργαστή κειμένου έγγραφα από το γραφείο στο σπίτι τους, συχνά χρησιμοποιώντας αρχεία ήχου ως πηγή. Αυτά με έδρα το σπίτι θέσεις εργασίας καλύπτουν πολλά είδη της μεταγραφής -από μικρο θέσεις εργασίας στην καταχώρηση δεδομένων σε ειδικότητες που απαιτούν πρόσθετη εκπαίδευση, όπως η ιατρική μεταγραφή .

Δεν είναι κάθε τύπο εργασίας μεταγράφει είναι κατάλληλη για κατ ‘οίκον εργασία? για παράδειγμα, δικαστήριο αναφορά γίνεται συνήθως επί τόπου. Ωστόσο, οι δεξιότητες που αναπτύσσονται σε επιτόπιες καταστάσεις μπορεί να είναι πολύτιμη σε κερδίζει μερικά από τα προσοδοφόρα σπίτι με βάση το έργο, όπως σε πραγματικό χρόνο μεταγραφή και λεζάντες.

Δακτυλογράφος σπίτι Καθήκοντα και Ευθύνες

Αρχική δακτυλογράφος και επεξεργασία κειμένου θέσεις εργασίας απαιτούν συνήθως την ικανότητα να κάνει τις ακόλουθες εργασίες:

 • Επικοινωνήστε με τον πελάτη ή εργοδότη σχετικά με τις προδιαγραφές εργασίας και ερωτήσεις.
 • Γνωρίστε τα ins και outs του μια ποικιλία από εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου.
 • Χρησιμοποιήστε έναν υπολογιστή για να πληκτρολογήσετε αναθέσεις.
 • Διορθώστε τελικό έργο και να διορθώσει τα λάθη στην ορθογραφία, τη γραμματική και τη στίξη.
 • Εκτυπώστε και να κάνουν αντίγραφα του τελικού έργου.
 • Mail, παράδοση, ή ηλεκτρονικά μετάδοση ολοκληρωθεί αναθέσεις στον πελάτη ή εργοδότη.
 • Αρχείο τελικά έγγραφα.
 • οι πελάτες τιμολογίου ή υποβάλλει χρόνο σε έναν εργοδότη.
 • Γνωρίστε τον πελάτη ή εργοδότη προθεσμίες.

Εκτός από τα βασικά στοιχεία της επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία του εμπορίου, και την επιστροφή ή τη μεταφόρτωση το τελικό κομμάτι στην ώρα τους, πρόσθετες ευθύνες μπορεί να περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας μεθόδου για την παρακολούθηση με ακρίβεια τα έσοδα και τα έξοδα, δημιουργώντας ένα αρχείο που είναι εύκολο στη χρήση, την κατανόηση του πώς να ακολουθούν ένα φύλλο στυλ, και λειτουργεί με διαφορετικούς τύπους υλικού πηγής, συμπεριλαμβανομένης πρόχειρες, διορθώθηκε σε έντυπη μορφή, και φωνητικές εγγραφές.

Δακτυλογράφος σπίτι Μισθός

Δακτυλογράφος και αποζημίωση μεταγράφει ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη ή εργοδότη, τη βιομηχανία ή την περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης, και το επίπεδο της εμπειρίας. Οι Αρχική δακτυλογράφοι συνήθως καταβάλλεται ανά τεμάχιο ή με την ώρα, αν και μερικοί μπορούν να καταβάλλονται ανά λεπτό ήχου ή ανά λέξη.

 • Η διάμεση Μισθοί : $ 19.11 / ώρα
 • Top 10% Μισθοί : Περισσότερα από $ 27.93 / ώρα
 • Κάτω 10% Μισθοί : Λιγότερο από $ 13.02 / ώρα

Σημαντικό: Αρχική δακτυλογράφους ο οποίος σύμβαση με τους πελάτες πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κόστος για έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, λογισμικό επεξεργασίας κειμένου, υπηρεσιών διαδικτύου, εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο και καρέκλα, χρόνος παρακολούθησης λογισμικού, ένα online ή χαρτί λεξικό, φόρους εισοδήματος, ασφάλιση υγείας, και , για transcribers ήχου, τα ακουστικά, το λογισμικό μεταγραφή και ένα πεντάλ ποδιού μεταγραφή για τον έλεγχο του ήχου hands-free.

Δακτυλογράφος σπίτι Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Πιστοποίησης

Είναι χρήσιμο να είχε τουλάχιστον δύο ετών στο χώρο του εμπειρία, αλλά οι περισσότεροι με βάση το σπίτι θέσεις εργασίας μεταγραφή δεν απαιτούν μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή ειδική πιστοποίηση. Ωστόσο, για ιατρικές θέσεις εργασίας μεταγραφή , την πιστοποίηση ή προηγμένη εκπαίδευση μπορεί να χρειαστεί, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη ή εργοδότη.

 • Βασικά Μαθήματα : Τοπική επαγγελματικές σχολές και τα κοινοτικά κολέγια προσφέρουν πληκτρολόγηση και τα αγγλικά μαθήματα γραμματικής για εκείνους που χρειάζονται μια σειρά μαθημάτων επανεκπαίδευσης ή πρόσθετη εκπαίδευση. Υπάρχουν, επίσης, δωρεάν online μαθήματα που προσφέρονται από οργανισμούς όπως η Άλισον που έχει μαθήματα δακτυλογράφηση αφής , τις βασικές αρχές της αγγλικής γραμματικής , και πολλά άλλα. Εκπαίδευση στις βασικές αρχές του λογισμικού γραφείου είναι χρήσιμο για κάθε σπίτι δακτυλογράφος, ειδικά εκείνοι που έχουν ξαναμπεί στο χώρο μετά από αρκετά χρόνια.
 • Ιατρική Πιστοποίηση Μεταγραφή ή / και προχωρημένους Εκπαίδευση : Απόκτηση πιστοποίησης ή ανώτερη εκπαίδευση στην ιατρική μεταγραφή είναι προαιρετική, αλλά είναι πιθανό να βοηθήσει, όταν ψάχνουν για πελάτες. Ο Σύλλογος για την Υγεία Τεκμηρίωσης Integrity (AHDI) προσφέρει δύο τύπους πιστοποιητικών για τις ιατρικές δακτυλογράφους και εγκρίνει τα προγράμματα που παρέχουν προηγμένη κατάρτιση στον τομέα, για παράδειγμα, Ivy Tech, το πρόγραμμα Ιατρική μεταγραφή συντάκτη .

Δακτυλογράφος σπίτι Δεξιότητες και Ικανότητες

Μια σειρά από δεξιότητες και χαρακτηριστικά είναι ζωτικής σημασίας για να γίνει μια επιτυχημένη δακτυλογράφος σπίτι:

 • Γνώσεις πληροφορικής : Γνωρίζοντας πώς να κάνουμε περισσότερα με έναν υπολογιστή από τη χρήση του λογισμικού επεξεργασίας κειμένου είναι απαραίτητη για το σπίτι δακτυλογράφος. Αυτή η εργασία απαιτεί επίσης τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε νέο λογισμικό, συνδεθείτε στο σύστημα της εταιρείας εξ αποστάσεως, τα αρχεία μεταφόρτωσης, καθώς και θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων οικιακού υπολογιστή και σύνδεση.
 • Γρήγορη, ακριβής πληκτρολογώντας τις ικανότητές : ταχύτητα πληκτρολόγησης για διαφορετικούς τύπους πληκτρολόγηση και μεταγραφή θέσεις εργασίας μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Για παράδειγμα, μια ταχύτητα τόσο χαμηλά όσο 60 λέξεις ανά λεπτό μπορεί να είναι επαρκής για μια θέση εργασίας καταχώρηση δεδομένων entry-level, ενώ σε πραγματικό χρόνο μεταγραφή ή στο σπίτι λεζάντες θέσεις εργασίας μπορεί να απαιτήσει ταχύτητες έως και 300 λέξεις ανά λεπτό.
 • Καλή ακρόαση και ακρόαση των δεξιοτήτων : Η ικανότητα κατανόησης τόνους είναι σημαντικό όταν μιλάμε με έναν πελάτη ή μεταγραφή αρχείων ήχου.
 • Διόρθωση δεξιότητες : Γνώση σωστή ορθογραφία, τη στίξη, και γραμματική είναι ένας μούστος κατά την ολοκλήρωση ενός έργου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελάτη.
 • Δεξιότητες επικοινωνίας : Είτε συνθέτοντας ένα σημείωμα , γράφοντας μια πρόταση , ή μιλώντας με έναν πελάτη μέσω chat ή τηλεδιάσκεψη , στο σπίτι δακτυλογράφοι πρέπει να εκφράσουν τις ιδέες και τις κατευθύνσεις με συντομία και σαφήνεια.
 • Οργάνωση / ιεράρχηση των δεξιοτήτων, αυτοπειθαρχία, και εστίαση : Στο σπίτι δακτυλογράφοι δεν έχουν αφεντικό που τους λέει τι να κάνει και πότε να το κάνει. Είναι σημαντικό να εργαστούν έξυπνα, να οργανωθούν και πειθαρχημένη, και επιμονή ακονίσετε το για το έργο που του οφείλονται, αντί να λάβει γνώση επερχόμενη δουλειά ή τον έλεγχο των αγώνων, μετεωρολογικές προβλέψεις, ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Δυνατότητα να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα : Κρατώντας τις πληροφορίες των πελατών ασφαλή και εμπιστευτικά είναι κρίσιμη, ειδικά όταν τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως πληροφορίες για τον ασθενή, εμπλέκεται.

Job Outlook

Σύμφωνα με την BLS, επεξεργαστές κειμένου και δακτυλογράφοι είναι μεταξύ των ταχύτερα μείωση επαγγέλματα, μαζί με τα χειριστήρια την εισαγωγή δεδομένων και χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατά την περίοδο 2016-2026, ο αριθμός των θέσεων εργασίας επεξεργασίας κειμένου και δακτυλογράφησης αναμένεται να μειωθεί κατά 24.800 ή 33% , λόγω της προόδους στην τεχνολογία και τη διάδοση της εξωτερικής ανάθεσης. Ιατρική απασχόληση μεταγραφή αναμένεται να παρακμή, αλλά με πολύ βραδύτερο ρυθμό 3% κατά την περίοδο 2016-2026.

Από την άλλη πλευρά, η αλματώδης αύξηση ελεύθερος επαγγελματίας ή συναυλία οικονομία , πάνω από 53 εκατομμύρια Αμερικανοί ισχυρή από το 2015, σύμφωνα με τις BLS , θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα στο σπίτι δακτυλογράφοι και transcribers. Ως μέλος της οικονομίας συναυλία, αυτοί οι εργαζόμενοι είναι σε θέση να εμπλοκή πληκτρολόγηση και μεταγραφή συναυλίες που κάποτε γίνεται σε εσωτερικό επίπεδο από τους εργαζόμενους.

Εργασιακό περιβάλλον

Transcribers ή δακτυλογράφου που εργάζονται από το σπίτι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εργασίας τους κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή σε ένα γραφείο στο σπίτι ή σε άλλο χώρο που έχει συσταθεί για το έργο, όπως ένα τραπέζι της κουζίνας.

Οι Αρχική δακτυλογράφοι συχνά προσλαμβάνονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ανεξάρτητους εργολάβους, αν και μπορεί να υπάρχουν δυνατότητες για προσωρινή απασχόληση ή επί τόπου εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες. Ορισμένες εταιρείες δημοσιεύσετε διαθέσιμη δουλειά για τους εργολάβους με την αξίωση σε ένα first-come, first-served βάση.

Αρχική ιατρικές δακτυλογράφους συνήθως εργάζονται για τις επιχειρήσεις της μεταγραφής υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Πρόγραμμα εργασίας

Αρχική δακτυλογράφοι ελαστικό ωράριο, αλλά πολλοί διατηρούν ένα κανονικό πρόγραμμα που προσφέρει ευελιξία για τα έργα βιασύνη της τελευταίας στιγμής και το σπίτι έκτακτης ανάγκης. Πολλές ώρες σύνολο εργασίας που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών και να αρχίσει την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Αρχική δακτυλογράφοι προγραμματίσετε επίσης το χρόνο να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα κάθε λίγες ώρες για να περπατήσουν και τέντωμα, και μόλις πάρει τόσο πολύ δουλειά που μπορεί να χειριστεί ρεαλιστικά.

Πώς να πάρει την εργασία

ΒΡΕΙΤΕ GIG ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ IT

Δίκτυο με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας, και οι συνεργάτες και να ζητήσει την εισαγωγή σε πιθανούς πελάτες. Ελέγξτε πόρους, όπως Upwork, μάλιστα, και Flexjobs να οικοδομήσουμε μια βάση πελατών.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Οι δυνητικοί πελάτες χρησιμοποιούν γενικά δοκιμασίες δεξιοτήτων ως αρχικό εργαλείο ελέγχου. Βελτιώστε την ταχύτητα δακτυλογράφησης και τις δεξιότητες ακρίβεια με δωρεάν εξετάσεις πληκτρολόγηση και τα αρχεία πρακτικής για δακτυλογράφους.

ACE Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Να είστε έτοιμοι να παρατάσσουν ερωτήσεις συνέντευξης από πιθανούς πελάτες.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *