Αποχαιρετιστήρια επιστολή Λέγοντας αντίο στους συναδέλφους

Posted on

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Λέγοντας αντίο στους συναδέλφους


Όταν φεύγετε από τη δουλειά σας, πάρτε το χρόνο να στείλει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στους συναδέλφους που έχουν εργαστεί με. Αυτή είναι μια καλή ιδέα για πολλούς λόγους. Είναι πάντα καλό να αφήσετε μια δουλειά με καλούς όρους.

Οι άνθρωποι που εργάστηκαν με αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του δικτύου σας και μπορεί να είναι χρήσιμες επαφές για να έχουν στο μέλλον. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την καριέρα σας με κάποιο τρόπο, όπως η παροχή σας με μια αναφορά, προσφέροντας κάποια εργασία οδηγεί, αν ψάχνετε ή έχετε εισάγει σε κάποιον άλλο μπορεί να θέλετε να δικτυωθούν με.

Μαζί με όλους αυτούς τους λόγους, λέγοντας αντίο είναι απλά το ευγενικό πράγμα που κάνει.

Συμβουλή : Ανεξάρτητα από το λόγο σας για την έξοδο, είναι σημαντικό να αφήσει σε ένα ευγενικό και επαγγελματικό σημείωμα.

Συμβουλές για να γράψεις ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα

συμβουλές κριτική για το πώς να γράψει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, τι να συμπεριλάβει σε αυτό, τι να μην πω, και πότε να το στείλετε. Επίσης, εξετάζει παραδείγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως σημεία εκκίνησης για τις δικές σας επιστολές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στείλτε πριν φύγετε. Στείλτε e-mail ή επιστολή σας μία ή δύο ημέρες πριν την αναχώρησή σας. Θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας και τους συναδέλφους σας αρκετό χρόνο για να πω αντίο. Ωστόσο, δεν στέλνουν e-mail σας μέχρι να ολοκληρώσετε τα περισσότερα από τα καθήκοντα της εργασίας σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να επικεντρωθεί στην λέγοντας αντίο κατά την τελευταία ημέρα ή ώρες.

Προσαρμόστε το e-mail σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε επιστολή του προς το μεμονωμένο άτομο και όχι στέλνοντας ένα μήνυμα μάζα. Διεύθυνση κάθε άτομο από nameand, αν είναι δυνατόν, να περιλαμβάνει ένα ανέκδοτο ή άλλο προσωπικό μήνυμα προβληματισμό σχετικά με το χρόνο σας μαζί.

Σημείωση: στείλετε μόνο γράμματα σε άτομα που έχουν εργαστεί με. Ειδικά αν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία, δεν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε όλους (εκτός και αν δουλέψει με όλα αυτά).

Πες ευχαριστώ.  Η επιστολή αυτή είναι η ευκαιρία σας για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη για οποιαδήποτε βοήθεια ή καθοδήγηση παρέχεται. Μπορεί επίσης να εκφράσω πόσο πολύ έχετε απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους σας.

Συμπεριλάβετε στοιχεία επικοινωνίας. Παροχή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο τους συναδέλφους σας να φτάσετε όταν φεύγετε. Συμπεριλάβετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail ένα μη-εργασία) και / ή τον αριθμό τηλεφώνου. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει LinkedIn διεύθυνση του προφίλ σας.

Φροντίστε να είναι θετική. Και πάλι, ο στόχος της επιστολής είναι να μείνετε συνδεδεμένοι με τον πρώην συναδέλφους σας? δεν θέλετε να αφήσετε μια κακή εντύπωση.

Φροντίστε να είναι σύντομη. Γράψτε τίποτα περισσότερο από μια-δυο παραγράφους. Μαζί με λένε ευχαριστώ και περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ίσως να θέλετε να αναφέρω τα σχέδιά σας για το μέλλον. Ωστόσο, πέρα από αυτό, να το κρατήσει σύντομη και στο σημείο.

Συνδεθείτε στο LinkedIn. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας στο LinkedIn. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε συνδεδεμένοι μετά την έξοδό σας.

Χρησιμοποιήστε ένα δείγμα επιστολής.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή δείγμα ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσουν να γράψετε τη δική σας σημείωση αντίο στους συναδέλφους. Ωστόσο, φροντίστε να αλλάξετε τα στοιχεία του μηνύματος για να ταιριάζει ιδιαίτερη κατάστασή σας.

Δείγμα Αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητέ Γιάννη,

Ήθελα να λάβει μια στιγμή να σας ενημερώσω ότι είμαι αφήνοντας τη θέση μου στο ABC Corporation. Θα μπορούσε να αρχίσει μια νέα θέση στο XYZ Company επόμενο μήνα.

Έχω απολαύσει θητείας μου εδώ, και εκτιμώ ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο ABC Corporation.

Ακόμα κι αν θα μου λείψει συναδέλφους μου και την εταιρεία, ανυπομονώ στη νέα αυτή πρόκληση και να αρχίζουν μια νέα φάση της καριέρας μου.

Παρακαλώ κρατήστε σε επαφή: I μπορεί να επιτευχθεί σε προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (samantha83@gmail2.com), στο LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) ή στο κινητό μου (555-555-2222).

Ευχαριστώ και πάλι για τα πάντα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Ειλικρινά δικός σου,

Samantha

Η αποστολή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αντίο Επιστολή

Είναι συχνά μια καλή ιδέα να στείλετε e-mail σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό θα επιτρέψει τους συναδέλφους σας για να λαμβάνετε το μήνυμα γρήγορα. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να προσαρμόσετε εύκολα κάθε μήνυμα για να χωρέσει τον μεμονωμένο λήπτη.

Συμβουλή : Όταν στέλνετε μήνυμα αποχαιρετιστήριο σας μέσω e-mail, να συμπεριλάβετε το όνομά σας και το λόγο για τον οποίο γράφει στη γραμμή θέματος του μηνύματος για να διασφαλιστεί ότι το email σας παίρνει ανοίξει.

Εδώ είναι τα παραδείγματα του τι μπορείτε να γράψετε:

  • Θέμα:  Όνομα Επώνυμο – μείνετε σε επαφή
  • Θέμα:  Όνομα Επώνυμο Ενημέρωση
  • Θέμα:  Firstname – Moving On
  • Θέμα:  Firstname Ενημέρωση
  • Θέμα: Νέα Από Όνομα Επώνυμο

Δείγμα Αντίο Μήνυμα

Θέμα:  Tyrone Garrett – Ενημέρωση

Αγαπητοί Linda,

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι είμαι συνταξιοδοτείται στο τέλος του μήνα.

Έχω τόσο απόλαυσα εργάζονται εδώ τα τελευταία δέκα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί σας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια και τον επαγγελματισμό σας κάθε φορά που εργάστηκαν για τα σχέδια της ομάδας μαζί.

Η γυναίκα μου και εγώ θα πρέπει να κινείται στο Σιάτλ σε τρεις μήνες? Ωστόσο, ελπίζω να κρατήσει σε επαφή. Μπορείτε να με βρείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (tgarrett@email.com) ή στο κινητό μου, 555-555-5555.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για μια καταπληκτική δέκα χρόνια. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο και ελπίζω να μείνετε σε επαφή.

Με εκτιμιση,

Tyrone

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσουμε από μια εργασία

Πάρτε το χρόνο να πει αντίο: Ανεξάρτητα από τους οποίους κινείστε επάνω, να πω αντίο σε όλους τους ανθρώπους που σας στήριξαν στην εργασία.

Μοιραστείτε σας Στοιχεία Επικοινωνίας: Συμπεριλάβετε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας σε όλα τα αλληλογραφία σας στείλει ώστε να είναι εύκολο για τον αποδέκτη να μείνετε σε επαφή.

Φροντίστε να είναι Συνοπτική: αποχαιρετιστήριο e-mail σας δεν χρειάζεται να είναι μακρά. Ένα ζευγάρι των παραγράφων είναι αρκετό.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *