Αθλητισμός Scout Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες & More

Posted on

Αθλητισμός Scout Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες & More

Αθλητισμός προσκόπους εμφάνιση για και να στρατολογήσουν νέα μέλη της ομάδας σπορ στο κολέγιο, ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θα αξιολογήσει σωματικών δεξιοτήτων των αθλητών, τη στάση, και άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να καθορίσουν την επιτυχία τους σε μια ομάδα. Πρόσκοποι είναι αναπόσπαστο βελτίωση του επιπέδου μιας ομάδας του ταλέντο, που μπορεί να πληρώσει μακροπρόθεσμα μερίσματα ως προς τις επιδόσεις και νίκες.

Οι περισσότεροι ανιχνευτές εργασία με μια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα, αλλά υπάρχουν και είναι scouting θέσεις που συνδέονται με εξωτερικές υπηρεσίες, που στη συνέχεια πωλούν τις πληροφορίες τους σε ομάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρόσκοποι είναι επίσης προπονητές των αθλητικών ομάδων.

Sports Scout Καθήκοντα και Ευθύνες

Αυτή η εργασία απαιτεί γενικά την ικανότητα να κάνει τις ακόλουθες εργασίες:

 • Βρείτε μελλοντικούς αθλητές, ακολουθώντας αθλητικές ειδήσεις και την ανάπτυξη σχέσεων με προπονητές από το γυμνάσιο και το Ερασιτεχνικό Αθλητικό (AAU) ομάδες Ένωσης
 • Παρακολουθήστε αθλητικά παιχνίδια και βίντεο ρολόι των αθλητών υπό εξέταση για την αξιολόγηση της απόδοσής τους
 • Αναλύστε τα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των υποψηφίων αθλητών
 • Συγκρίνετε μελλοντικούς αθλητές σε αυτούς για πιθανές αντίπαλες ομάδες
 • Δώστε εκθέσεις και συστάσεις προς τον προπονητή, διαχειριστής, ή ο ιδιοκτήτης της ομάδας για την οποία scouting και αν
 • Να συντονίζει και να προσφέρουν κίνητρα στους υποψήφιους παίκτες

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι περισσότεροι ανιχνευτές αξιολογούν τους νέους παίκτες να προσπαθήσει να καθορίσει αν μια μέρα θα είναι σε θέση να συμβάλουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρόσκοποι βοηθήσει επίσης να καθορίσει σε ποιο επίπεδο η ομάδα θα πρέπει να επενδύσουν σε ένα συγκεκριμένο παίκτη. Αυτό περιλαμβάνει την απόφαση για το αν πρέπει ή όχι να συντάξει ένα παίκτη και πόσα χρήματα σε προσφορά για ένα μπόνους υπογραφής.

προσλήψεις College αναζητήσουν επίσης το λύκειο ταλέντο, αλλά είναι συνήθως πούλμαν με την ομάδα του κολεγίου.

Αθλητισμός Scout Μισθός

Ένα σπορ μισθό scout μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία, την εμπειρία, την εταιρεία ή το σχολείο για το οποίο εργασίας και αν, όπως επίσης και αν η θέση είναι πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης. Επειδή το έργο πολλές αθλητικές προσκόπους λιγότερο από πλήρους απασχόλησης, οι αποδοχές μέσοι όροι είναι γενικά χαμηλή.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 32.270
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: $ 75.400
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: $ 18.670

Πηγή: Γραφείο ΗΠΑ Στατιστικών Εργασίας (BLS), 2017

Εκπαίδευση, Κατάρτιση & Πιστοποίηση

Οι περισσότεροι ανιχνευτές είναι πρώην αθλητές, και άλλοι είναι εν ενεργεία ή πρώην προπονητές με πολυετή εμπειρία μετά από το άθλημα.

 • Εκπαίδευση: Κολλέγιο δεν είναι απαραίτητα προϋπόθεση για προσκόπους που έχουν παίξει ένα άθλημα σε υψηλό επίπεδο και να αναπτύξει ένα έντονο μάτι για το ταλέντο. Ωστόσο, αθλητικά προσκόπων συνήθως έχουν πτυχίο στην επιχείρηση, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση των πωλήσεων, ή σπορ.
 • Ιστορικό και Εμπειρία : Επειδή ανιχνευτές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το ταλέντο των νεαρών παικτών, πρέπει να έχουν εκτεταμένη υπόβαθρο στο παιχνίδι του αθλητισμού, συνήθως στο κολέγιο ή επαγγελματικό επίπεδο, προπόνηση σε υψηλό επίπεδο, ή πολλά χρόνια μετά από το άθλημα.

Sports Scout δεξιότητες και ικανότητες

Ενώ προσκόπους για αθλητικές ομάδες να προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων, σε γενικές γραμμές θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα για να είναι επιτυχής:

 • Δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων : Πρόσκοποι πρέπει να είναι αναλυτικές και επιλεκτική κατά την επιλογή των πιθανών παικτών για την ομάδα και πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση το τι είναι καλύτερο για την ομάδα τους εργασίας είναι μαζί.
 • Επικοινωνία: Πρόσκοποι πρέπει όντως δυνατό ευκαιρίες σε πιθανούς παίκτες και να παρουσιάσει επιλογές για τους προπονητές και τις ομάδες που εργατικής είσαι με.
 • Πάθος: Μια επιτυχημένη προπονητής θα πρέπει να είναι παθιασμένοι αρκετά για να μάθετε όλα τα ins και outs του αθλητισμού και την παραμονή τρέχουσες σχετικά με τους παίκτες και τις σχετικές τάσεις.

Job Outlook

Ενώ η αγορά για τον αθλητισμό προσκόπους αναμένεται να αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από το μέσο όρο καριέρας, σε ποσοστό 13 τοις εκατό μέχρι το 2026, μπορεί να υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού για τις θέσεις του top προσκοπισμό, σύμφωνα με τις BLS.

Εργασιακό περιβάλλον

Ένας κυνηγός μπορεί να κάνει κάποια εργασία σε ένα γραφείο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας γίνεται στα σημεία όπου το άθλημα όπου και αν αναζήτησης για παίζεται. Η θέση και συνήθως απαιτεί ταξίδια για να δει παίκτες σε δράση.

Πρόγραμμα εργασίας

ώρες εργασίας μπορεί να ποικίλει σε προσκόπους και μπορεί να περιλαμβάνει τα Σαββατοκύριακα και τα βράδια. Πολλοί προσκόπους είναι αυτοαπασχολούμενοι και πληρώνονται για ατομικές εργασίες scouting με διαφορετικές ώρες. Άλλοι ανιχνευτές εργάζονται με μερική απασχόληση σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή περιοχή για μια ομάδα. Όπως χτίζουν ένα ιστορικό της επιτυχίας, τις θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης που καλύπτουν μεγαλύτερες περιοχές ή τον συντονισμό των άλλων πρόσκοποι είναι μια επιλογή. Κάποιοι Προσκόπων εκ των προτέρων για παρακολούθηση θέσεων εργασίας σκηνοθέτη με ομάδες ή άλλες διάφορες διοικητικές θέσεις, σαν γενικός διευθυντής.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *