Αθλητισμός Προετοιμασία καριέρας Ξεκινά στο σχολείο

Posted on

Αθλητισμός Προετοιμασία καριέρας Ξεκινά στο σχολείο

Μια καριέρα στον αθλητισμό μπορεί να είναι μια επιλογή για τα άτομα με πολλούς διαφορετικούς τύπους υπόβαθρα, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι αθλητές. Ανεξάρτητα από την πορεία σε μια αθλητική καριέρα, ισχυρή εκπαίδευση και εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης και θέσεις μερικής απασχόλησης θα είναι απαραίτητη.

Μερικά κολέγια και πανεπιστήμια προσφέρουν προγράμματα διαχείρισης του αθλητισμού, αλλά και προπτυχιακές σπουδές σας δεν χρειάζεται να είναι τόσο ειδικά για ένα αθλητικό καριέρα. Αθλητικές ομάδες και πρωταθλήματα χρειάζονται επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση εργασιών. Μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις τους επαγγελματίες είναι απαραίτητες για να προκαλέσει το ενδιαφέρον και οι εκπαιδευτές και φυσιοθεραπευτές που απαιτούνται για να κρατήσει τους αθλητές υγιείς και σε άριστη κατάσταση. Ακόμη και ένα πτυχίο νομικής μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα ως εκπρόσωπος των αθλητών ένας παράγοντας ή ως σύμβουλος franchises και πρωταθλήματα.

Μερικές σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν εργάζονται άμεσα για αθλητικές ομάδες, ενώ άλλα περιλαμβάνουν εργάζονται για ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν, επίσης, αθλητές ή ομάδες. Για παράδειγμα, μια φυσική θεραπεία κλινική μπορεί να ειδικεύονται σε συνεργασία με τους αθλητές και να δούμε παίκτες από την επαγγελματική, κολέγιο, ή υψηλή σχολικές ομάδες στην περιοχή. Οι δημοσιογράφοι είναι πιθανό να εργάζονται για τις τοπικές οργανώσεις ειδήσεων που καλύπτουν αθλητικές ομάδες.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Πολλοί φοιτητές που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό σταδιοδρομία αθλούνται σε υψηλά επίπεδα το σχολείο και το κολέγιο. Προφανώς, on-the-εμπειρία στον τομέα μπορεί να είναι πολύτιμη προετοιμασία για τη μελλοντική τους προπονητές, προπονητές, αθλητικό διευθυντές, και άλλα. Στην πραγματικότητα, η ομαδική εργασία μάθει να παίζει τον αθλητισμό και τη δέσμευση που απαιτείται μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο εκ των προτέρων σε πολλές σταδιοδρομίες.

Αλλά αν δεν είστε αθλητικά κλίση, υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες. Όπως και άλλα τμήματα του πανεπιστημίου, το αθλητικό τμήμα έχει συχνά θέσεις μερικής απασχόλησης διαθέσιμα για τους φοιτητές. Ακόμα κι αν είναι απλά μια δουλειά απαντώντας τηλέφωνα, εξακολουθεί να είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να δημιουργήσουν συνδέσεις στο χώρο όπου θέλετε να εργαστείτε.

Το αθλητικό τμήμα πληροφοριών θα πρέπει συνήθως φοιτητές για να βοηθήσει στην παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων και σύνταξη δελτίων ειδήσεων. Το χαρτί του σχολείου μπορεί να χρειαστεί ένα αθλητικό δημοσιογράφο. Εξετάστε κάθε τμήμα στην πανεπιστημιούπολη ότι αλληλεπιδρά με τον αθλητισμό, και πιθανόν είναι διαθέσιμες ευκαιρίες.

Αν είστε ακόμα στο γυμνάσιο, ρωτήστε έναν δάσκαλο, προπονητή, ή σύμβουλο για τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες.

Συμβουλή : εξωσχολικές εμπειρίες θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δικές σας δυνάμεις, συμπάθειες και αντιπάθειες, και τα κίνητρα. Με πολλούς τρόπους, είναι ίσως εξίσου σημαντική με την εκπαίδευση σας.

Πρακτική και μερικής απασχόλησης

Πολλά προγράμματα διαχείρισης του αθλητισμού θα βοηθήσει τους μαθητές να συνδέουν εξαιρετικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Οι φοιτητές με ειδίκευση σε κάτι άλλο από τη διαχείριση αθλητικών ακόμα να βρουν πρακτική σπορ που σχετίζονται με τη βοήθεια από συμβούλους ή συμβούλους. αθλητικό τμήμα ή αθλητικά υπηρεσία πληροφοριών ενός σχολείου μπορεί να προσφέρει πρακτική άσκηση για διάφορες θέσεις. Επαγγελματικών αθλητικών ομάδων και ημι-επαγγελματικές αθλητικές ομάδες προσφέρουν επίσης πρακτική άσκηση, όπως και οι επιχειρήσεις που συνδέονται με τη βιομηχανία του αθλητισμού.

Σε αντίθεση με πρακτική άσκηση, οι θέσεις εργασίας δεν θα σας πάρει πίστωση κολέγιο, αλλά μπορεί να σας προσφέρει με την εμπειρία. Επαγγελματικών αθλητικών ομάδων συχνά χρειάζονται μερική ή εποχιακή βοήθεια, και το σχολείο αθλητικών και αθλητικών πληροφοριών των υπηρεσιών προσλάβουν φοιτητές μερικής απασχόλησης ακόμη και αν πρακτικής άσκησης δεν είναι διαθέσιμα.

Συμβουλή : Είτε πρόκειται για θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης, οι ευκαιρίες μπορεί να βρεθεί άμεσα μέσω των εργοδοτών ή με ειδικό ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας, όπως TeamworkOnline.com.

Συμμετοχή

Αν και δεν είναι όλες οι θέσεις εργασίας που αφορούν τον αθλητισμό περιλαμβάνουν συμμετέχουν ως αθλητής, είναι μια καλή βάση για να έχουν και ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε ένα πόδι στην πόρτα. Λίγο πολύ οποιαδήποτε εργασία που σχετίζονται με την προπόνηση ή προσκοπισμό είναι μόνο ρεαλιστικά διαθέσιμα σε κάποιον με την εμπειρία παίζοντας το άθλημα. Ακόμα και εργασίες που δεν απαιτούν άμεση εμπειρία ως αθλητής θα είναι πιο εύκολο να πάρει, αν έχετε την αθλητική εμπειρία για να είναι σε θέση να αφορούν σε κάποιο επίπεδο με εκείνους που βρίσκονται στο κέντρο του επάγγελμα που διάλεξες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι υψηλής εξειδίκευσης ή πολύ επιτυχημένο αθλητή. Ένα benchwarmer με μια φήμη για την εργάζονται σκληρά σε πρακτικές παρουσιάζει συχνά τα είδη των χαρακτηριστικών τους εργοδότες σε οποιαδήποτε τιμή επάγγελμα βούληση. Και οι προτάσεις που μπορείτε να πάρετε από έναν προπονητή ο οποίος εκτιμά την εργασία σας ηθική παρά την έλλειψη αγωνιστικού χρόνου μπορεί να είναι το πράγμα που σας παίρνει ένα πόδι στην πόρτα για μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

Σημαντικές βελτιώσεις

Όχι μόνο για τους αθλητές

Πολλά μονοπάτια-οικονομικών σταδιοδρομίας, νομικές, μάρκετινγκ, την υγειονομική περίθαλψη, και υποστήριξη της επιχείρησης του αθλητισμού.

Εργασία μερικής απασχόλησης

Σχολικά τμήματα αθλητικό και σπορ πληροφορίες προσλαμβάνουν συνήθως φοιτητές.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Επαγγελματικών αθλητικών ομάδων και πρωταθλημάτων προσφέρουν πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *