Αθλητικό Εκπαιδευτής Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Αθλητικό Εκπαιδευτής Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Δεν πρέπει να συγχέεται με τους εκπαιδευτές γυμναστικής που βοηθούν τα άτομα να βελτιώσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, προπονητές εργασίας με τους αθλητές σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα για την πρόληψη των τραυματισμών, παρέχει άμεση θεραπεία των τραυματισμών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων, και να βοηθήσει τους αθλητές αποκατάσταση από τραυματισμούς.

Αθλητικό Καθήκοντα Trainer & Αρμοδιότητες

Αυτή η εργασία απαιτεί κατά κανόνα τη δυνατότητα να κάνετε τα εξής:

 • Εκπαιδεύστε τους παίκτες σε κατάλληλες τεχνικές στην άσκηση και στον αθλητισμό τους, να αποφεύγονται οι τραυματισμοί
 • Εφαρμόστε ταινία, επιδέσμους, και στηρίγματα για τους αθλητές πριν πρακτικές και παιχνίδια για τραυματισμό βοήθεια αποφύγετε
 • αθλητές Συμβουλές για τη σωστή χρήση του εξοπλισμού
 • Αποδεδειγμένη πρώτες βοήθειες και την παροχή πρώτων βοηθειών στους αθλητές ανάλογα με τις ανάγκες
 • Βοήθεια τραυματίες αθλητές αποκατάσταση σε πλήρη ισχύ
 • Εκτελέστε διοικητικά καθήκοντα που σχετίζονται με τους προϋπολογισμούς, τις αγορές εξοπλισμού, εκθέσεις τραυματισμό και τη θεραπεία, και πολλά άλλα

Ενώ η δουλειά τους μπορεί να περιλαμβάνουν την εργασία με κανέναν από έναν επαγγελματία αθλητή σε μια ομάδα ποδοσφαίρου γυμνασίου, ο βασικός ρόλος του αθλητικού εκπαιδευτή είναι το ίδιο: την πρόληψη και τη θεραπεία των τραυματισμών των αθλητών.

Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση αναγνωρίζει προπονητές και συναφών επαγγελματιών υγείας που εργάζονται για την πρόληψη, την αξιολόγηση, τη θεραπεία, και αποτοξίνωσης μυοσκελετικές κακώσεις. Οι εκπαιδευτές έχουν ευρεία γνώση των πρώτων βοηθειών, καθώς συχνά είναι πρώτη στη σκηνή για να παρέχει άμεση θεραπεία όταν προκύπτουν τραυματισμοί σε αθλητικούς αγώνες.

Ενώ οι εκπαιδευτές εργάζονται με τους προπονητές και τους αθλητές καθημερινά, που συνήθως είναι υπό την επίβλεψη ενός άδεια γιατρού. Μπορούν να συναντηθεί με αυτό το γιατρό μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα ή την ημέρα, ανάλογα με τη ρύθμιση.

Athletic Trainer Μισθός

μισθό ένα αθλητικό εκπαιδευτή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία, την εμπειρία και τον εργοδότη.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 46.630
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: $ 69.530
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: $ 30.740

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2017

Εκπαίδευση Απαιτήσεις και Προσόντα

Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Αθλητικού Εκπαιδευτές, η πλειοψηφία των εκπαιδευτών έχουν διδακτορικό δίπλωμα ή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα πτυχία που απαιτούνται και σε άλλες περιπτώσεις, που θα βοηθήσουν το άτομο με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

 • Εκπαίδευση: Για όλες σχεδόν τις αθλητικές θέσεις εκπαιδευτή, τουλάχιστον απαιτείται πτυχίο πανεπιστημίου. Τα περισσότερα κολέγια και πανεπιστήμια σε όλη τη Βόρεια Αμερική προσφορά διαπιστευμένα προγράμματα, και με τη δημοτικότητα του αθλητισμού κολέγιο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την τάξη και την κλινική εμπειρία. Οι εκπαιδευτές συνήθως μελετούν τα μαθήματα που αφορούν την υγεία, όπως ανατομία, τη φυσιολογία, τη διατροφή, και βιο-μηχανική.
 • Αδειοδότηση και Πιστοποίηση: Τα περισσότερα κράτη απαιτούν εκπαιδευτές να αδειοδοτηθεί ή απογραφεί. Για την πιστοποίηση, οι εκπαιδευτές πρέπει πτυχίο από αναγνωρισμένο αθλητικό πρόγραμμα κατάρτισης. Επιπλέον, η επιτυχής υποψήφιος προς απόκτηση πιστοποιητικού πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρή εξέταση. Για να διατηρήσει την πιστοποίηση, πιστοποίηση κάτοχοι θα πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν ιατρική που σχετίζονται με τα μαθήματα και να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της πρακτικής.
 • Εμπειρία: Με τη συνεργασία με τις ομάδες, τους εκπαιδευτές να μάθουν τις σημαντικές δεξιότητες επικοινωνίας σε συνεργασία με γιατρούς, προπονητές, αθλητικό διευθυντές και τους αθλητές.

Athletic Trainer δεξιότητες και ικανότητες

 • Επικοινωνιακές δεξιότητες: Οι καλύτερες αθλητικές εκπαιδευτές υπερήφανοι που εργάζονται με αθλητές, προπονητές και το ιατρικό προσωπικό σε καθημερινή βάση. Αυτό απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και συχνά χρησιμεύει ως ενδιάμεσος μεταξύ των πληροφοριών από τον ιατρό στον προπονητή ή αθλητή.
 • Η σωματική αντοχή: Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να είναι σε θέση να περπατήσει, τρέχει, και γονατίζουν όπως απαιτείται για τη γρήγορη θεραπεία των τραυματισμών και την εργασία με τους αθλητές.
 • Διαπροσωπικές δεξιότητες: Οι εκπαιδευτές πρέπει να απολαμβάνουν να εργάζονται σε μια ατμόσφαιρα ομάδα και να συνεργάζονται σε κάποια σχέση με τους ιατρούς, τους ασθενείς, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς.

Job Outlook

Το Προεδρείο ΗΠΑ of Labor Statistics έργα που η απασχόληση των αθλητικών εκπαιδευτών θα αυξηθεί 23 τοις εκατό 2016-2026, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο 7 τοις εκατό για όλα τα επαγγέλματα.

Οι εκπαιδευτές που απαιτούνται για την πιο αθλητικούς αγώνες από ποτέ, όπως μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην ασφάλεια μέσω της ρύθμισης. Με προπονητές στη θέση του, αθλητικές ομάδες και ομάδες συχνά είναι σε θέση να εξοικονομήσει χρήματα για τα έξοδα ασφάλισης.

Εργασιακό περιβάλλον

Ανάλογα με το άθλημα, οι εκπαιδευτές μπορούν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της σε εσωτερικούς χώρους εργασίας το χρόνο τους ή σε εξωτερικούς χώρους. Συνήθως, πολλοί στέκεται απαιτείται ως παρατηρούν τις πολλές ώρες της πρακτικής που απαιτούνται από τις ομάδες και τους αθλητές σε ατομικά αθλήματα. Ταξιδεύοντας σε αθλητικές εκδηλώσεις είναι συχνά απαιτείται.

Εκτός από τη δυνατότητα για πολλές ώρες, η δυνατότητα για επείγουσα περίθαλψη μπορεί να προσφέρει το στρες για τον εκπαιδευτή. Γρήγορες αποφάσεις συχνά απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, δεν μπορεί να υπάρξει πίεση για να πάρει γρήγορα κορυφαίους αθλητές πίσω από τον τραυματισμό και στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόγραμμα εργασίας

Αν ένας προπονητής δουλεύει με μια ομάδα ειδικών, τις ώρες τους θα ποικίλει ανάλογα με την άμπωτη και τη ροή της off-season, preseason και κανονικής περιόδου. Οι εκπαιδευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία και κλινικές μπορεί να έχει ένα πιο κανονικό πρόγραμμα και συχνά διεξάγει προβολής εργασίες σε διάφορες θέσεις.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους εκπαιδευτές σε υψηλό επίπεδο σχολείο για να επίσης να εργάζεται ως δάσκαλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να απαιτούν εκτεταμένη ώρες συνολικά (μερικές φορές 60 με 70 την εβδομάδα).

Συγκρίνοντας παρόμοιες θέσεις εργασίας

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γίνουν αθλητικοί εκπαιδευτές μπορεί επίσης να εξετάσει τις ακόλουθες καριέρες, τα οποία αναφέρονται με μέση τους μισθούς τους:

 • Προπονητών και αρχηγών: $ 32.270
 • EMTs και παραϊατρικού: $ 33.380
 • Φυσιοθεραπευτές: $ 86.850
 • Οι ψυχαγωγικές θεραπευτές: $ 47.680

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *