Ένα βασικό πρότυπο για τη σύνταξη ενός Συνέχιση Πρακτική

Posted on

Ένα βασικό πρότυπο για τη σύνταξη ενός Συνέχιση Πρακτική

Κατασκευάζοντας μια καλά μελετημένη βιογραφικό που περιλαμβάνει τους στόχους σας, ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα, την εμπειρία και τις δραστηριότητες, είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό μιας επιτυχημένης πρακτικής αναζήτησης, καθώς και τυχόν μελλοντικές αναζητήσεις εργασίας.

βιογραφικά πρακτική μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες υψηλής σχολείου, σχετικά μαθήματα, δραστηριότητες, εθελοντική εμπειρία, κλπ, αλλά από το ανώτερο έτος σας από το κολέγιο, το καλύτερο είναι να έχουμε εμπειρίες που περιλαμβάνει τα σχετικά στοιχεία κολέγιο, όπως πρακτική άσκηση ή την εργασία εμπειρίες.

Το βιογραφικό πρακτική άσκηση περιλαμβάνει τις εμπειρίες που δεν συναντάμε συνήθως σε ένα βιογραφικό απασχόληση. Ωστόσο, για άλλη μια πρακτική βιογραφικό σας είναι πλήρης, αργότερα, μπορεί να ρυθμιστεί με την προσθήκη τρέχουσες πληροφορίες και τις σχετικές εμπειρίες, και τη διαγραφή παλαιών πληροφοριών γύρω από τις δραστηριότητες κολέγιο, μαθημάτων, και το κολέγιο και το καλοκαίρι πρακτικής άσκησης, θέσεις εργασίας, κλπ, και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι για όλες τις αναζητήσεις εργασίας σας.

Συνέπεια στη μορφοποίηση είναι το κλειδί

Το ακόλουθο είναι ένα παράδειγμα μιας τυπικής χρονολογική περίληψη. Αυτό είναι μια κοινή μορφή που χρησιμοποιείται για πρακτική άσκηση. Η μορφοποίηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με επίκεντρο τις προσωπικές πληροφορίες, κεντράρισμα τίτλους, προσθέτοντας γραμμές, κλπ Αν και δεν υπάρχει προτιμώμενος τρόπος για την ανάπτυξη το βιογραφικό σας, το κλειδί είναι να παρουσιάσει τις πληροφορίες σας με συνέπεια από έντονη εκτύπωση, συντετμημένη, και τη μορφοποίηση όλα βιώνει με τον ίδιο τρόπο. Αυτό καθιστά εύκολο για τον εργοδότη να βρείτε τις πληροφορίες γρήγορα και εύκολα.

Επίσης, σύμφωνα με την χρονολογική βιογραφικό, λίστα εκπαίδευση και την εμπειρία με την πιο πρόσφατη πρώτη. Βιογραφικά μπορεί επίσης να είναι λειτουργικό ή ένας συνδυασμός χρονολογική και λειτουργική, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως για τα άτομα με πιο εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία.

Πρότυπο Συνέχιση Δείγμα Πρακτική

Όνομα, Επώνυμο
Οδός
Πόλη, Πολιτεία Τ.Κ.
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εκπαίδευση
College, Πόλη, Νομός
αποφοίτησης Ημερομηνία (Μήνας / Έτος) Πτυχίο
Major / Minor / Συγκέντρωση ΣΔΣ (Συνολική ή / και Major)

Διακρίσεις & Βραβεία
Honor Society, Λίστα του κοσμήτορα, Υποτροφίες

Στόχος  (προαιρετικό)
Για να αποκτήσετε ένα οικοτροφείο στην επενδυτική τραπεζική βιομηχανία.

Σχετική εμπειρία

Τίτλος, Οργάνωση, Τοποθεσία, ημερομηνίες

 • Χρησιμοποιήστε τα ρήματα δράσης για να εξηγήσουν τις ευθύνες σας αρχίζοντας με την πιο πρόσφατη εμπειρία πρώτα.
 • Χρησιμοποιήστε συνοπτική γλώσσα για τη δημιουργία αποτελεσματικών δηλώσεις ρήμα δράσης αναδεικνύοντας τις δεξιότητες και τα επιτεύγματα.
 • Επεξεργασία από άρθρα και αντωνυμίες και να αρχίσει φράσεις με ρήματα δράσης.
 • Αυτή η ενότητα μπορεί να περιλαμβάνει παρακολούθηση μαθημάτων και την εμπειρία του εργαστηρίου, καθώς και προηγούμενες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Τίτλος, Οργάνωση , Τοποθεσία, ημερομηνίες

 • Στο σχετικό τμήμα Experience περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη θέση στην οποία κάνετε αίτηση.
 • Είναι το πιο σημαντικό τμήμα της το βιογραφικό σας, διότι παρέχει πληροφορίες για τις σχετικές δεξιότητες και τα επιτεύγματα που έχετε αναπτύξει μέχρι σήμερα.

Πρόσθετες εμπειρία

Τίτλος, Οργάνωση , Τοποθεσία, ημερομηνίες

 • Αυτή η ενότητα μπορεί να περιλαμβάνει προηγούμενο σερβιτόρα, διοικητικών και στις πανεπιστημιουπόλεις θέσεις εργασίας όπου έχουν αποκτήσει κάποια σταθερή μεταβιβάσιμες δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης, την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές και αναλυτικές ικανότητες.
 • Να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει το βιογραφικό σας. Θυμηθείτε να δώσουν προτεραιότητα σε πληροφορίες σχετικές με την εργασία ή πρακτική άσκηση και έμφαση στις δεξιότητες που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα της εμπειρίας. Όλες οι προηγούμενες πρακτική άσκηση ή / και την απασχόληση δεν πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε βιογραφικό.

Όνομα γκολφ, Ακαδημαϊκό Τμήμα , κολλέγιο, Ημερομηνίες

 • Η ενότητα αυτή χρησιμοποιείται για να τονίσει τις σχετικές σχολαστική πληροφορίες και τα επιτεύγματα
 • Προσδιορίστε τους στόχους του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων, σχέδια, έγγραφα και παρουσιάσεις.
 • Αναφέρετε τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επιτεύγματα.

Co-εξωσχολικές δραστηριότητες
Λέσχη Αιτήσεων, Αθλητισμός, Μουσική, Τέχνες

Δεξιότητες
Λίστα προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ξένες γλώσσες, καθώς και τυχόν εξειδικευμένες δεξιότητες που διαθέτει, όπως η μουσική ή φωτογραφία.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *