Έκπληξη πράγματα μπορείτε να πωλούν online

Posted on

Έκπληξη πράγματα μπορείτε να πωλούν online

Χάρη στο διαδίκτυο, έχουν περάσει προ πολλού είναι οι ημέρες της schlepping τα πράγματά σας έξω στο προαύλιο, στερέωση κάποια σημάδια και ελπίζοντας ότι δεν βρέχει, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα έρθουν να αγοράσουν τα ανεπιθύμητα πράγματα σας. Τώρα έχετε τόσες πολλές επιλογές για την πώληση πράγματά σας σε απευθείας σύνδεση.

Και υπάρχουν τόσα πολλά για να πουλήσει! Δεν είναι πλέον θα περιορίζεται στην πώληση των ειδών τα πράγματα που θα βρείτε σε ένα παλιομοδίτικο πώληση ναυπηγείων. Εδώ είναι 7 εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να πωλούν online για να φέρει σε κάποια πρόσθετα μετρητά.

Οικογένεια και τα ρούχα σας σας

Μόλις το επίκεντρο των πωλήσεων αυλή, που πωλούν τα ρούχα δεν είναι μόνο πιο εύκολη με τη βοήθεια του Διαδικτύου, είναι πιο προσοδοφόρα. Στα παλιά τα χρόνια που είχε την τιμή πράγματα χαμηλή λόγω του περιορισμένου μεγέθους της πελατειακής βάσης των οπαδών πώληση ναυπηγείων, οι οποίοι ήταν επίσης πιθανό ένα λιτός σωρό. Τώρα, αν έχετε ωραία πράγματα, μπορείτε να πάρετε καλές τιμές για on-line.

Επειδή τα παιδιά αναπτύσσονται έξω από τα ρούχα τόσο γρήγορα, οι γονείς συχνά τόσο αγοράζουν και να πωλούν τα ρούχα τους στο διαδίκτυο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιοριστείτε σε απλά πωλούν τα παιδιά σας έξω-που καλλιεργούνται στοιχεία. ThredUp, ένας από τους πρώτους εμπόρους λιανικής αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων ενδυμάτων σε απευθείας σύνδεση, ξεκίνησε ως ένας τρόπος για τα παιδιά να πωλούν ρούχα, αλλά τώρα έχει επεκταθεί σε γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι να παραγγείλετε ένα «καθαρισμού τσάντα,» το πακέτο με ελαττώματα, πάνω στοιχεία brand-name σας και στείλτε τη χρήση προπληρωμένη ετικέτα. ThredUp θα καθορίσει την αξία των στοιχείων σας και σας πληρώνει μέσω PayPal ή με προπληρωμένη Visa. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει δεκτή στοιχεία σας, και υπάρχει ένα τέλος για να έχουν τα στοιχεία σας επιστραφεί. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει εκτιμητή κέρδη σε σχέση με το χώρο, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αν τα στοιχεία σας είναι πιθανό να γίνει αποδεκτή.

φωτογραφίες

Αν σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες (και είστε καλός σ ‘αυτό), μπορείτε να κάνετε τα χρήματα από την πώληση φωτογραφίες σε απευθείας σύνδεση. Με πολλούς τρόπους το Διαδίκτυο είναι η μεγάλη ισοπεδωτής των ευκαιριών. Δεν έχει σημασία τόσο πολύ ποια είναι τα διαπιστευτήριά σας, όσο το πόσο καλή δουλειά σας είναι.

Υπάρχουν δεκάδες online υπηρεσίες φωτογραφικό αρχείο όπου μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο ή εικόνες σας και να καταβληθεί κάθε φορά που κάποιος λήψεις ένα. Ή, θεωρούν το σπάσιμο στην επιχείρηση της ακίνητης περιουσίας φωτογραφίας με μια από τις online εταιρείες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στους πράκτορες. Δεν είναι τρομερά προσοδοφόρα αλλά θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί σε περισσότερη δουλειά με μεσίτης ακινήτων στην τοπική αγορά σας.

Αν είστε καλλιτέχνης στην καρδιά, πωλούν εκτυπώσεις της εργασίας σας, αλλά αφήστε ένα online εταιρεία κάνει όλη τη δουλειά κουραστική εκτύπωση, τη διαμόρφωση και τη ναυτιλία στους πελάτες σας.

Γάμου στοιχεία σας

Αν είχατε μεγάλες ή ακόμα και το γάμο μεσαίου μεγέθους, που πιθανόν πέρασε πολλά χρήματα για πράγματα που ποτέ δεν αναμένεται να αγοράσει ή να χρησιμοποιήσετε ξανά. Έτσι τώρα που είναι ακριβώς μια μεγάλη ευτυχισμένη μνήμη, δεν θα πρέπει ακόμα να τα κηροπήγια και το διάδρομο δρομέας για να το θυμάστε από;

Αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να πουλήσουν αυτά τα πράγματα σε απευθείας σύνδεση με άλλες νύφες και το πλοίο τους μακριά, χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως Tradesy (που παίρνει προμήθεια) ή την ανάρτησή τους στο Ebay. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο είναι για να πουλήσουν τα πράγματα σε τοπικό επίπεδο μέσω των online αγγελίες στις σελίδες της γειτονιάς, όπως nextdoor ή στο Facebook και Craigslist. Όταν οι αγοραστές μπορεί να πάρει τα στοιχεία και να μην πληρώνουν για τη ναυτιλία, τα πράγματά σας μπορεί να φέρω μια υψηλότερη τιμή.

Φυσικά, το νυφικό είναι το μεγάλο θέμα των εισιτηρίων. Εάν δεν αισθάνεστε πάρα πολύ συναισθηματικό για την πώλησή του, υπάρχουν πολλά μέρη για να πουλήσει το νυφικό σας σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να κάνετε καλύτερα την πώληση on-line και όχι σε τοπικό επίπεδο, επειδή θα έχετε μια μεγαλύτερη δεξαμενή των πιθανών αγοραστών. Επίσης, είναι καλύτερα να το πουλήσει αμέσως μετά το γάμο, ενώ εξακολουθεί να είναι σε στυλ από το να περιμένουν αρκετά χρόνια. Εδώ είναι θέσεις για να πουλήσει το νυφικό σας σε απευθείας σύνδεση:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Εκτός από αυτές τις θέσεις, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να πωλούν το φόρεμα με τοπικά σε απευθείας σύνδεση πωλήσεις ναυπηγείων ή ανταλλαγής πληρούν τόπους στα social media. Πολλές νύφες καθαρίζουν αυτά τα sites για ευκαιρίες, ειδικά για όλα τα εξαρτήματα. Θα είναι λιγότερο πιθανό να βρουν μια άλλη νύφη στην περιοχή σας που είναι ακριβώς το μέγεθός σας και ποιος θέλει το φόρεμά σας. Αλλά αν το κάνετε, θα μπορούσε να σώσει την προμήθεια.

Η γνώμη σας

Ξέρεις τι λένε για τις απόψεις σωστά; Ο καθένας πήρε ένα. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η γνώμη σας δεν είναι πιθανώς ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα που μπορείτε να πουλήσετε. Ωστόσο, οι απόψεις είναι ελεύθερες να έρθουν κοντά, οπότε γιατί να μην κάνει λίγα χρήματα από τη δική σας στον ελεύθερο χρόνο σας.

Η πώληση γνώμη σας με τη λήψη έρευνες σε απευθείας σύνδεση έχει ένα χρήματα λήψης ευκαιρία στο διαδίκτυο για σχεδόν εφ ‘όσον έχει υπάρξει. Τώρα, με τα χρήματα-κάνοντας το κινητό εφαρμογές είναι ευκολότερο από ποτέ να κερδίσει χρήματα με έρευνες, όταν έχετε λίγο χρόνο για να σκοτώσει? για παράδειγμα, όταν περιμένει να πάρει το παιδί σας στο σχολείο ή σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τι είναι είστε πραγματικά πώλησης είναι η άποψη του κάποιος στην δημογραφική ομάδα σας. Κατά την εγγραφή σας για να συμπληρώσετε έρευνες θα πρέπει να δώσει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας: τοποθεσία, την εκπαίδευση, τα ενδιαφέροντα, οι αγοραστικές συνήθειες, την ηλικία, το φύλο, κ.λπ. Στη συνέχεια θα ταιριάζει με τις έρευνες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν στόχο σε ανθρώπους σαν και εσάς. Έτσι, πόσες έρευνες θα λάβετε εξαρτάται από το πόσο πολλοί έμποροι ενδιαφέρει έκκληση προς τους ανθρώπους σαν εσάς και πόσα άλλα που ταιριάζουν τα δημογραφικά στοιχεία σας κάνει έρευνες.

Να θυμάστε, όμως, μερικές από τις παγίδες της ανάληψης έρευνες : Οι έρευνες δεν είναι πάντα πληρώνουν σε μετρητά. Μερικές φορές πληρώνουν σε κάρτες δώρων ή κουπόνια. Μερικές φορές πληρώνουν σε πόντους ανταμοιβής. Υπάρχουν συνήθως κερδίζουν τα κατώτατα όρια για τις πληρωμές. Σε απευθείας σύνδεση έρευνες έχουν επίσης τη δυνατότητα να είναι απάτες. Για να αποφύγετε αυτά τα εργασία στο σπίτι απάτες, δεν δίνουν την πιστωτική σας κάρτα ή τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε έρευνα. Μην πληρώνετε για τις ευκαιρίες και τους καταλόγους των εταιρειών έρευνας. Αυτά είναι τα πάντα σήματα της μια απάτη.

Μέρη για να Πάρτε Έρευνες Online:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

πείρα σας

Μια πολύ πιο πολύτιμο από τη γνώμη σας είναι γνώσεις σας. Και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να πωλήσει τις γνώσεις σας. Αν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις του μόνο για κάθε θέμα, υπάρχει σίγουρα κάποιος εκεί έξω πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό. Το ερώτημα είναι πώς στην αγορά και τη δημιουργία εσόδων από τις γνώσεις σας.

Μπορείς:

 • δημοσιεύει ένα ebook
 • εργασία ως σε απευθείας σύνδεση των εκπαιδευτικών
 • δημιουργήσετε το δικό απευθείας σύνδεση, το περιεχόμενο e-learning σας σε μια περιοχή όπως Udemy
 • δημιουργήσει μια ιστοσελίδα ή blog ή να γίνει ένας ανεξάρτητος συγγραφέας
 • ή να χτίσει μια καριέρα freelance ως σύμβουλος.

Όλα αυτά λαμβάνουν μια επένδυση σε χρόνο και ενδεχομένως χρήματα για να πληρώσει μακριά μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, αν θέλετε μια γρήγορη εκκίνηση για να πωλούν την εμπειρία σας, δοκιμάστε τη δοκιμή ιστοσελίδες ή απαντώντας σε ερωτήσεις σε ιστοσελίδες όπως το PrestoExperts ή Createpool .

Τα μαλλιά σας

Η αγορά για ανθρώπινη τρίχα είναι μια μεγάλη επιχείρηση, και το διαδίκτυο καθιστά εύκολο για σχεδόν καθέναν που έχει τον επιθυμητό τύπο των μαλλιών να πουλήσουν τα μαλλιά τους.

Έτσι, αυτό είναι το επιθυμητό τύπο των μαλλιών; Θα πρέπει να είναι μακριά, παχιά και υγιή. Το ελάχιστο μήκος είναι 6 ίντσες, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι η καλύτερη. Το βάρος είναι ένας βασικός παράγοντας για την τιμή? ωστόσο δεν μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια μέχρι τα μαλλιά είναι κομμένα, τόσο πάχος, μετρούμενο από την περιφέρεια της τρίχας όταν κλιμακωτά, μπορεί να είναι μια καλή μετρητή για το πάχος. Μια ουρά πόνυ 1- ή 1,5-ιντσών θα μπορούσε να θεωρηθεί λεπτό. Όσο για την υγεία, το ιδανικό είναι «παρθένα μαλλιά», που είναι τα μαλλιά που ποτέ δεν έχει χρωματιστά, ισιώσει, χημική επεξεργασία ή ακόμα και φυσητό ξηρό. Αν είστε καπνιστής που μπορεί να μειώσει την αξία των μαλλιών σας. Το χρώμα δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, αλλά λιγότερο συχνές το φυσικό χρώμα των μαλλιών (π.χ. ξανθά και κόκκινα) η πιο πολύτιμη είναι η τρίχα.

Πόσο αξίζει τα μαλλιά; Το ελάχιστο που θα περίμενε κανείς για τα παρθένα τρίχα είναι περίπου $ 10 ανά ίντσα. Μη-παρθένο μαλλιά μπορεί να φέρει τόσο λίγα όπως $ 5 ανά ίντσα ή μπορεί απλά να μην υπάρχει αγορά για αυτό. Οι θέσεις για τα μαλλιά πωλούν σε απευθείας σύνδεση είναι αγορές, τόσο οι πωλητές αγοράζουν διαφημίσεις για τα μαλλιά τους και οι αγοραστές να επικοινωνήσετε μαζί τους. Συνήθως οι αγορές δεν λαμβάνουν προμήθεια, αλλά διαβάστε τους όρους προσεκτικά. Εδώ είναι μερικές από τις online αγορές για τα μαλλιά:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Μητρικό γάλα

Τι είναι παλαιά είναι νέα. Για άλλη μια φορά το Διαδίκτυο επιτρέπει μια νέα εκδοχή της ένα παλιό πρακτική. Πριν εφευρέθηκε τύπο, οι γυναίκες που δεν μπορούσαν να θηλάζουν τα παιδιά τους θα μπορούσε να προσλάβει μια παραμάνα για να παρέχει το μητρικό γάλα για το παιδί τους. Δεν κάνει πολύ με τον ίδιο τρόπο πια, αλλά τώρα με θήλαστρα και το διαδίκτυο υπάρχει μια αγορά για το μητρικό γάλα. Σε γυναίκες που θηλάζουν μπορεί να αντλήσει και να παγώσει και να στείλει έξω μητρικό γάλα τους και να πληρώνονται για αυτό.

Εδώ είναι μερικές θέσεις για να πουλήσει το μητρικό γάλα σε απευθείας σύνδεση:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *